ICE - In Car Entertainment - !!! HotHatch.org GT5 Championship !!!
Stf - Sob 08 Sty, 2011 ja sobie dzisiaj pierwszy raz pojeździłem na ps3 u pP. na tskubie z mini coś 1:06,59 na tym drugim torze z m3 ok. 2:15,5 -> total bez rewelacji. o ile na tym drugim torze w m3 widzę margines na jakieś 2sek o tyle do najlepszego czasu miniakiem podejścia nie mam. jeździliśmy z pP na logitech momo. moje czasy na ręcznej skrzyni.
pP dzisiaj będzie napinał m3 na kierownicy. powinien do jutra zejść poniżej 2:14.Stf - Sob 08 Sty, 2011
martin.h napisał/a:
Panowie ja w GT5 nie gram, ale czy naprawdę w każdym temacie trzeba wietrzyć spisek i kłócić się?
Akurat w tym temacie jestem za Gottim, zrobił dobry czas i już, czy na wszystko trzeba pokazywać nagranie kamerą? Zrobiłem kupę - nagranie na kamerze. Przeleciałem dziewczynę - nagranie na kamerze itd. itp.
Jesteśmy jakąś grupą zamkniętą, nie wszyscy znamy się osobiście, ale chyba zaufać sobie możemy?
generalnie jestem podobnego zdania. jednak są osoby które napinają w tą grę już dłuższy czas i mogą mieć wątpliwości. może jednak zróbmy tak, że na koniec po zawodach najlepsze przejazdy na kazdym torze powinny być publiczne (replay) i tyle.anjas - Sob 08 Sty, 2011 Co do ogółu to jestem w stanie zgodzić się z martinem. Ale czas Gottiego jest tak dobry, że aż wydał mi się nierealny. Jest dla mnie wątpliwy, więc o tym napisałem. To chyba lepiej niż się nie odezwać i obrabiać dupę za plecami? Akurat na tym torze pojeździłem trochę i nie widzę żadnej możliwości do zejścia na 1.05.2, ale może się mylę. Gdybym zobaczył to bym uwierzył i tyle.
Jednak mnie tu już nie chodzi o czas, bo na to w sumie leję, ale o sposób prowadzenia dyskusji. To jest dla mnie osobiście żenujące, bo naprawdę można takie sprawy załatwiać bez wyzywania się i przekleństw.PiTT - Sob 08 Sty, 2011 a już poza całą dyskusją
czy ktoś wyjaśnił skąd te różnice w licznikach?
u jednych jest do 240 u innych więcej
o co chodzi?
bo może ostatnie aktualizacje wprowadziły delikatne zmiany w prowadzeniu auta i dlatego też trudniej uzyskać lepszy czasanjas - Sob 08 Sty, 2011
PiTT napisał/a:
u jednych jest do 240 u innych więcej
o co chodzi?
bo może ostatnie aktualizacje wprowadziły delikatne zmiany w prowadzeniu auta i dlatego też trudniej uzyskać lepszy czas
z tego co widać, wersja sprzed patchy ma liczniki do 320. Ale jeździłem na obydwu i moim zdaniem różnice nie są diametralne.
Zresztą kilka osób napinało na Tsukubie grając w GT5 bez patchy i ich czasy są generalnie porównywalne do reszty, nie widać wielkich różnic.qbus - Sob 08 Sty, 2011 dzis na Tsukubie 1:07:619 wiec niewiele co udało sie urwac, generalnie znalazlem patent na ostatni zakret dzieki ktoremu na prosta startowa wypadam duzo szybciej na 1 miedzyczasie zyskuje od 0.3 do 0.5 ale potem wszystko psuje i czasy sa bardzo porownywalne do mojego najszybszego
tym M3 widze ze poki co nie mam czego szukac do kiedy to jezdzimy?
po patchach czasy sie delikatnie poprawiaaja czy pogarszaja? jaki maja one wplyw na zachowanie samochodu?KarQ - Sob 08 Sty, 2011 2.10 na GP/F
Ale tu atmosfera nabrzmiała.
Czemu służy: skid recovery force
Już wygóglowałe. Zwiększenie przyczepności na działające siły.106 - Sob 08 Sty, 2011
2.17.363 i na razie lepszego czasu nawet nie probuje zrobic.
czekam na nowy tor i jakiegos hothatcha pP - Sob 08 Sty, 2011 Zarowno mini jak i m3 jezdzimy do kutr do 20. Potem nowy tor i nowa furazefir - Sob 08 Sty, 2011 oo kurna ale karq zmodziles czas
jutro dosiade do m3 bo mialem mega zjebany tydzien w pracyMarek23 - Nie 09 Sty, 2011
Cytat:
2.10 na GP/F
Masakra, ale dokładnie jaki ten czas?
Rozumiem,że ten czas zrobiłeś ze skid recovery force wyłączonym...
Tak czy owak 2.10 jest jakimś hardcorem, widzę się w 2.12 wysokim,ale nie lepiej.Bad-i - Nie 09 Sty, 2011
pP napisał/a:
Zarowno mini jak i m3 jezdzimy do kutr do 20.
?? czyli do kiedy?? bo chyba musze wsiasc w ta nieszczesna BMKepP - Nie 09 Sty, 2011 do dzisiaj (niedziela) do 20.00
co to jest skid recovery? ja zrobiłem 2.13.882..bez czegoś takiego..2.10 WOW Michał - Nie 09 Sty, 2011 skidmarks to są slady na jezdni po tym jak palisz laka.
A tak swoją drogą , pogarłem troche w gt5 w piątek ( fakt, grałem na bani )
Nawet fajne, do ryśka sie nie umywa .Gotti - Nie 09 Sty, 2011
pP napisał/a:
do dzisiaj (niedziela) do 20.00
co to jest skid recovery? ja zrobiłem 2.13.882..bez czegoś takiego..2.10 WOW