To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - !!! HotHatch.org GT5 Championship !!!

Stf - Sob 08 Sty, 2011

ja sobie dzisiaj pierwszy raz pojeździłem na ps3 u pP. na tskubie z mini coś 1:06,59 na tym drugim torze z m3 ok. 2:15,5 -> total bez rewelacji. o ile na tym drugim torze w m3 widzę margines na jakieś 2sek o tyle do najlepszego czasu miniakiem podejścia nie mam. jeździliśmy z pP na logitech momo. moje czasy na ręcznej skrzyni.

pP dzisiaj będzie napinał m3 na kierownicy. powinien do jutra zejść poniżej 2:14.

Stf - Sob 08 Sty, 2011

martin.h napisał/a:
Panowie ja w GT5 nie gram, ale czy naprawdę w każdym temacie trzeba wietrzyć spisek i kłócić się?
Akurat w tym temacie jestem za Gottim, zrobił dobry czas i już, czy na wszystko trzeba pokazywać nagranie kamerą? Zrobiłem kupę - nagranie na kamerze. Przeleciałem dziewczynę - nagranie na kamerze itd. itp.
Jesteśmy jakąś grupą zamkniętą, nie wszyscy znamy się osobiście, ale chyba zaufać sobie możemy?

generalnie jestem podobnego zdania. jednak są osoby które napinają w tą grę już dłuższy czas i mogą mieć wątpliwości. może jednak zróbmy tak, że na koniec po zawodach najlepsze przejazdy na kazdym torze powinny być publiczne (replay) i tyle.

anjas - Sob 08 Sty, 2011

Co do ogółu to jestem w stanie zgodzić się z martinem. Ale czas Gottiego jest tak dobry, że aż wydał mi się nierealny. Jest dla mnie wątpliwy, więc o tym napisałem. To chyba lepiej niż się nie odezwać i obrabiać dupę za plecami? Akurat na tym torze pojeździłem trochę i nie widzę żadnej możliwości do zejścia na 1.05.2, ale może się mylę. Gdybym zobaczył to bym uwierzył i tyle.

Jednak mnie tu już nie chodzi o czas, bo na to w sumie leję, ale o sposób prowadzenia dyskusji. To jest dla mnie osobiście żenujące, bo naprawdę można takie sprawy załatwiać bez wyzywania się i przekleństw.

PiTT - Sob 08 Sty, 2011

a już poza całą dyskusją
czy ktoś wyjaśnił skąd te różnice w licznikach?
u jednych jest do 240 u innych więcej
o co chodzi?
bo może ostatnie aktualizacje wprowadziły delikatne zmiany w prowadzeniu auta i dlatego też trudniej uzyskać lepszy czas

anjas - Sob 08 Sty, 2011

PiTT napisał/a:
u jednych jest do 240 u innych więcej
o co chodzi?
bo może ostatnie aktualizacje wprowadziły delikatne zmiany w prowadzeniu auta i dlatego też trudniej uzyskać lepszy czas

z tego co widać, wersja sprzed patchy ma liczniki do 320. Ale jeździłem na obydwu i moim zdaniem różnice nie są diametralne.
Zresztą kilka osób napinało na Tsukubie grając w GT5 bez patchy i ich czasy są generalnie porównywalne do reszty, nie widać wielkich różnic.

qbus - Sob 08 Sty, 2011

dzis na Tsukubie 1:07:619 wiec niewiele co udało sie urwac, generalnie znalazlem patent na ostatni zakret dzieki ktoremu na prosta startowa wypadam duzo szybciej na 1 miedzyczasie zyskuje od 0.3 do 0.5 ale potem wszystko psuje i czasy sa bardzo porownywalne do mojego najszybszego :/
tym M3 widze ze poki co nie mam czego szukac :) do kiedy to jezdzimy?

po patchach czasy sie delikatnie poprawiaaja czy pogarszaja? jaki maja one wplyw na zachowanie samochodu?

KarQ - Sob 08 Sty, 2011

2.10 na GP/F ;)

Ale tu atmosfera nabrzmiała.

Czemu służy: skid recovery force :?:

Już wygóglowałe. Zwiększenie przyczepności na działające siły.

106 - Sob 08 Sty, 2011

2.17.363 i na razie lepszego czasu nawet nie probuje zrobic.

czekam na nowy tor i jakiegos hothatcha :]

pP - Sob 08 Sty, 2011

Zarowno mini jak i m3 jezdzimy do kutr do 20. Potem nowy tor i nowa fura
zefir - Sob 08 Sty, 2011

oo kurna ale karq zmodziles czas ;D

jutro dosiade do m3 bo mialem mega zjebany tydzien w pracy

Marek23 - Nie 09 Sty, 2011

Cytat:
2.10 na GP/F ;)
xD xD xD
Masakra, ale dokładnie jaki ten czas?
Rozumiem,że ten czas zrobiłeś ze skid recovery force wyłączonym...

Tak czy owak 2.10 jest jakimś hardcorem, widzę się w 2.12 wysokim,ale nie lepiej.

Bad-i - Nie 09 Sty, 2011

pP napisał/a:
Zarowno mini jak i m3 jezdzimy do kutr do 20.

?? czyli do kiedy?? bo chyba musze wsiasc w ta nieszczesna BMKe

pP - Nie 09 Sty, 2011

do dzisiaj (niedziela) do 20.00

co to jest skid recovery? ja zrobiłem 2.13.882..bez czegoś takiego..2.10 WOW o_O

Michał - Nie 09 Sty, 2011

skidmarks to są slady na jezdni po tym jak palisz laka.

A tak swoją drogą , pogarłem troche w gt5 w piątek ( fakt, grałem na bani )
Nawet fajne, do ryśka sie nie umywa .

Gotti - Nie 09 Sty, 2011

pP napisał/a:
do dzisiaj (niedziela) do 20.00

co to jest skid recovery? ja zrobiłem 2.13.882..bez czegoś takiego..2.10 WOW o_O

gdzie to jest taka opcja skid recovery?