Michał - Czw 24 Lut, 2011 powinny być wprowadzone pozwolenia na wjazd do wawy .... Mick - Czw 24 Lut, 2011
budzik napisał/a:
400zł i 8pkt dostałem wczoraj
22 godzina,przelotowa trasa,pusto,stali w centrum jakiejś wioski na 50...
rozumiem, że jechałeś maluchem?
Jak Ci powiedział "400 pln", to mogłeś powiedzieć "dobiliśmy targu - sprzedany" Michał - Czw 24 Lut, 2011 budzik - Czw 24 Lut, 2011 Hehehe
50 dych jeszcze by brakowało
Nieee,106 jechałem,maluchem ni chuchu bym nie przekroczył tam tak prędkości...PGmaster - Czw 24 Lut, 2011 Znowu mandata dostalem iQ - Czw 24 Lut, 2011
PGmaster napisał/a:
Znowu mandata dostalem
Przetestowali na tobie Alfe? Michał - Czw 24 Lut, 2011 jak widziałem jak jedzisz to w sumie mnie to nie dziwi
ZDEJM TEN PASIEK Z MASEKI PGmaster - Czw 24 Lut, 2011
iQ napisał/a:
Przetestowali na tobie Alfe?
Siakis blaszak byl. A alfe dzisiaj pierwszy raz widzialem na trasie na plonsk.
Michał napisał/a:
jak widziałem jak jedzisz to w sumie mnie to nie dziwi
ZDEJM TEN PASIEK Z MASEKI
Gdzie? Na torze siem nie liczy Qukie - Czw 24 Lut, 2011 smutno bi gdyż nie mogę znaleźć uniballi ktoś wie gdzie można takowe kupić:
Michał - Czw 24 Lut, 2011 mi też smutno bo nie moge na lato znaleźć roty rb w ludzkiej cenie ( czytaj: jestem biedakiem zasranym )bizon - Czw 24 Lut, 2011 kuki, bedziesz zamawial?Qukie - Pią 25 Lut, 2011 Dzięki Jaco, znalazłem ich w necie, ale bez polskiego przedstawiciela.
Bizą, jest taka opcja, a cioooooooooooooooooo bizon - Pią 25 Lut, 2011 a tak sobie rozmyslam
a co ze sworzniami do skunkow? martin.h - Sob 26 Lut, 2011 Dzisiaj o mało pozbyłbym się szyby przez starego ciula jadącego Tatą Indica kombi. Jadę sobie spokojnie Murckowską, a z prawej strony wylatuje wspomniana Tata, Na wyjściu było trochę syfu, o mało nie zarzuciło mu dupą, oczywiście kamień poleciał w moją stronę, jebnoł o szybę i mały odprysk został. Koleś jakiś nawiedzoiny, jechałem troszkę za nim i to co wyprawiał woła o pomstę do nieba