a ja tam wezme garsc trytytek i 3 metru druta i bedzie git
Nie zapomnij o szarej taśmie a'la Mc Gyver faldzip - Wto 27 Wrz, 2011 no kurde, ostatnio 50m super ultra w pisdu strong zakupilem tak na wszelki wypadek na ostatnia runde PTS faldzip - Czw 29 Wrz, 2011 Siemanko mial serwis kolo szwedzkiej zalogi i zamiast ustawiac auto i sprawdzac notatki to:
Bad-i - Czw 29 Wrz, 2011 i co dalej z tym protestem?korek171 - Czw 29 Wrz, 2011
Bad-i napisał/a:
i co dalej z tym protestem?
Badi Cały czas czekają na przyjazd delegacji, żeby sprawdzili auto.... Rallytechnology nawet nie ma jakichkolwiek informacji nt
Tak wiec jakieś czysto matematyczne szanse są - kajtek może nie mieć swojego auta na koszyce, a jeśli bryan by coś zmajstrował i nie ukończył, to sołowow ma mistrza polski....Bad-i - Czw 29 Wrz, 2011 eee no chyba tak nie mozna?? Czy badanie samochodu nie powinno odbywac sie od razu po rajdzie ??faldzip - Czw 29 Wrz, 2011 ja slyszalem, ze silnik i szkrzynia pojechaly do Francji na 6 tygodni, ale Rallytechnology ma druga N-ke i spokojnie ogarna auto na Koszyce.speed555 - Czw 29 Wrz, 2011
faldzip napisał/a:
Siemanko mial serwis kolo szwedzkiej zalogi i zamiast ustawiac auto i sprawdzac notatki to:
Obrazek
ale ruchnął je chociaz? Janusz - Czw 29 Wrz, 2011
speed555 napisał/a:
faldzip napisał/a:
Siemanko mial serwis kolo szwedzkiej zalogi i zamiast ustawiac auto i sprawdzac notatki to:
Obrazek
ale ruchnął je chociaz?
mi obrazek niedziała faldzip - Czw 29 Wrz, 2011
Janusz napisał/a:
speed555 napisał/a:
faldzip napisał/a:
Obrazek
ja slyszalem, ze silnik i szkrzynia pojechaly do Francji na 6 tygodni, ale Rallytechnology ma druga N-ke i spokojnie ogarna auto na Koszyce.
Z moich źródeł wynika że całe auto zostało oprotestowane więc silnika i skrzyni nie mogą ruszyć... i fura stoi
A co z tego że mają enkę- jak gdzieś wypożyczą r4 to może i owszem a zwykłą N to kajto będzie mógł walczyć już chyba tylko o pochwałę Kaczyńskiegofaldzip - Sob 01 Paź, 2011 takie tam bokiem
Niemy - Sob 01 Paź, 2011 zefir - Sob 01 Paź, 2011 oo kurde no name - Sob 01 Paź, 2011 osz w morde, ładnie poszedł