To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - Wlasnie widzialem fajny film

Bart - Pią 26 Paź, 2012

MacGyver w ogóle był w porządku gość, a kto nie ma scyzoryka Victorinox ten buła!
PiTT - Pią 26 Paź, 2012

Bart napisał/a:
MacGyver w ogóle był w porządku gość, a kto nie ma scyzoryka Victorinox ten buła!

gówno prawda... finka rulez

Bart - Pią 26 Paź, 2012

znam jednego Fina - spoko ziom, Finki niestety żadnej :>
martin.h - Pią 26 Paź, 2012

Mnie tam "Ki" się nawet podobało, wiadomo nie jest to kino pierwsza klasa, ale warto zobaczyć. Film ma jakieś tam swoje przesłanie i pokazuje, że tacy ludzie jak tytułowa bohaterka są wśród nas i czasem trzeba znosić ich obecność.
I z tego co kojarzę to film był w konkursie głównym na festiwalu w Gdyni.

PiTT, tak się trochę zastanawiam po kiego kloca Ty te wszystkie filmy oglądasz, marnujesz sobie tylko transfer ;)

PiTT - Pią 26 Paź, 2012

nie ściągałem, miałem oryginały na DVD :]
martin.h - Pią 26 Paź, 2012

:lol2:
bizon - Sob 27 Paź, 2012

zefir napisał/a:
właśnie wróciłem z premiery Skyfall , Bond w najlepszym wydaniu, mega!!! nie ma wyyebanych efektów lub czegoś nowatorskiego ale jest magia Bonda i najlepsze dupeczki :)

aż mnie ochota złapała na wódke z martini :) zdrowie!

rowniez obejrzalem. byc moze to wplyw tego, ze wczesniej widzialem ujecia z planu, jak krecili, bo niby zauwazam jakies niedociagniecia w montazu, ktorych normalnie bym nie widzial, ale ogolnie bardzo dobre kino. bondy z craigiem podobaja mi sie najbardziej.

martin.h - Pią 02 Lis, 2012

Bardzo dobry francuski thriller ze świetną ścieżką dźwiękową w wykonaniu Sonic Youth :)

PiTT - Wto 06 Lis, 2012

zefir napisał/a:
właśnie wróciłem z premiery Skyfall , Bond w najlepszym wydaniu, mega!!! nie ma wyyebanych efektów lub czegoś nowatorskiego ale jest magia Bonda i najlepsze dupeczki :)

aż mnie ochota złapała na wódke z martini :) zdrowie!

właśnie wróciłem z kina... oddaj mi koorwa 2.5 godziny zdzirze! ;D
nudny, nudny, nudny
najsłabszy Bond ze wszystkich, miałem ochotę wyjść w połowie filmu
chociaż na początku już żenująco się zaczynało jak Bond niszczył "wydmuszki" vw beetle... tak wydmuszki bo było wyraźnie widać że auta są puste w środku :lol2:
to pikuś, potem przez 1/3 filmu nianczy jakąś starą procę... nie chcę nawet pisać o tym jaki to przebiegły miał plan...
javier bardem którego bardzo cenię, wypadł w tym filmie niczym tomasz lis w hansie klossie xD
na szczęście miałem zapro, ale i tak żałuję straconego czasu w kinie
w domu jak ktoś nie ma nic innego do oglądania to z braku laku ujdzie ;)
ocena: 5/10 (chociaż nie wiem czemu tak wysoko oceniam, pewnie za astona :) )

Bonczek - Wto 06 Lis, 2012

Nie wiem czemu ten film budzi taki sprzeczne emocje ale dla mnie był świetny :)
zefir - Wto 06 Lis, 2012

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

odbierzesz sobie w Łodzi

dla mnie film mega :*

fydi - Wto 06 Lis, 2012

W mojej opinii, Skyfall to najlepszy Bond od wielu, wielu lat.
bizon napisał/a:
bondy z craigiem podobaja mi sie najbardziej.

Dokładnie tak. W końcu normalny Bond, po tych kilku gniotach z Brosnanem (do samego aktora nic nie mam, ale niektórych filmów się nie dało oglądać)

zefir - Wto 06 Lis, 2012

fydi napisał/a:
W mojej opinii, Skyfall to najlepszy Bond od wielu, wielu lat.
bizon napisał/a:
bondy z craigiem podobaja mi sie najbardziej.

Dokładnie tak. W końcu normalny Bond, po tych kilku gniotach z Brosnanem (do samego aktora nic nie mam, ale niektórych filmów się nie dało oglądać)

+1

PiTT - Wto 06 Lis, 2012

ejjj hola hola Panowie... to jest Bond, więc musi być naciągany, przerysowany i doyebany
tutaj nawet dobrego pościgu nie było
kaman, gdyby ten film nie był nazwany James Bond a Lovely Fella to pewnie bym z innym nastawieniem na niego poszedł
tutaj oczekiwałem fajerwerków jak zawsze w Bondach, dostałem 2.5 godz. nudy
nie jestem sobie w stanie nawet teraz przypomnieć które motywy były najbardziej emocjonujące... czy ten motyw jak ktoś próbuje uciekać pokryjomu w nocy używając przy tym latarki widoczniej na kilka km? gierary hirr! :>

ps. poprzedni Bond był mistrz, mega wciągający

ps2. to jest tylko moja subiektywna opinia, nie mam zamiaru nikogo przekonywać do swojego zdania :]

Rasputin - Śro 07 Lis, 2012

Przed chwilą wróciłem i mam same pozytywne wrażenia. Brak mega bajerów,gadzetów jak bywało wcześniej i dość intrygująca historia(jak na Bonda). Naprawdę na plus,miło się oglada!!
JEDYNY KARWA MINUS TO JE.BAN.E REKLAMY KTÓRE TRWAŁY 50MIN!!!!!!!! :wall:
Aha, jeszcze jeden minus za brak fajnej dupy :faja: