Bart - Pią 26 Paź, 2012 MacGyver w ogóle był w porządku gość, a kto nie ma scyzoryka Victorinox ten buła!PiTT - Pią 26 Paź, 2012
Bart napisał/a:
MacGyver w ogóle był w porządku gość, a kto nie ma scyzoryka Victorinox ten buła!
gówno prawda... finka rulez
Bart - Pią 26 Paź, 2012 znam jednego Fina - spoko ziom, Finki niestety żadnej martin.h - Pią 26 Paź, 2012 Mnie tam "Ki" się nawet podobało, wiadomo nie jest to kino pierwsza klasa, ale warto zobaczyć. Film ma jakieś tam swoje przesłanie i pokazuje, że tacy ludzie jak tytułowa bohaterka są wśród nas i czasem trzeba znosić ich obecność.
I z tego co kojarzę to film był w konkursie głównym na festiwalu w Gdyni.
PiTT, tak się trochę zastanawiam po kiego kloca Ty te wszystkie filmy oglądasz, marnujesz sobie tylko transfer PiTT - Pią 26 Paź, 2012 nie ściągałem, miałem oryginały na DVD martin.h - Pią 26 Paź, 2012 bizon - Sob 27 Paź, 2012
zefir napisał/a:
właśnie wróciłem z premiery Skyfall , Bond w najlepszym wydaniu, mega!!! nie ma wyyebanych efektów lub czegoś nowatorskiego ale jest magia Bonda i najlepsze dupeczki
aż mnie ochota złapała na wódke z martini zdrowie!
rowniez obejrzalem. byc moze to wplyw tego, ze wczesniej widzialem ujecia z planu, jak krecili, bo niby zauwazam jakies niedociagniecia w montazu, ktorych normalnie bym nie widzial, ale ogolnie bardzo dobre kino. bondy z craigiem podobaja mi sie najbardziej.martin.h - Pią 02 Lis, 2012 Bardzo dobry francuski thriller ze świetną ścieżką dźwiękową w wykonaniu Sonic Youth
PiTT - Wto 06 Lis, 2012
zefir napisał/a:
właśnie wróciłem z premiery Skyfall , Bond w najlepszym wydaniu, mega!!! nie ma wyyebanych efektów lub czegoś nowatorskiego ale jest magia Bonda i najlepsze dupeczki
aż mnie ochota złapała na wódke z martini zdrowie!
właśnie wróciłem z kina... oddaj mi koorwa 2.5 godziny zdzirze!
nudny, nudny, nudny
najsłabszy Bond ze wszystkich, miałem ochotę wyjść w połowie filmu
chociaż na początku już żenująco się zaczynało jak Bond niszczył "wydmuszki" vw beetle... tak wydmuszki bo było wyraźnie widać że auta są puste w środku
to pikuś, potem przez 1/3 filmu nianczy jakąś starą procę... nie chcę nawet pisać o tym jaki to przebiegły miał plan...
javier bardem którego bardzo cenię, wypadł w tym filmie niczym tomasz lis w hansie klossie
na szczęście miałem zapro, ale i tak żałuję straconego czasu w kinie
w domu jak ktoś nie ma nic innego do oglądania to z braku laku ujdzie
ocena: 5/10 (chociaż nie wiem czemu tak wysoko oceniam, pewnie za astona )Bonczek - Wto 06 Lis, 2012 Nie wiem czemu ten film budzi taki sprzeczne emocje ale dla mnie był świetny zefir - Wto 06 Lis, 2012
odbierzesz sobie w Łodzi
dla mnie film mega fydi - Wto 06 Lis, 2012 W mojej opinii, Skyfall to najlepszy Bond od wielu, wielu lat.
bizon napisał/a:
bondy z craigiem podobaja mi sie najbardziej.
Dokładnie tak. W końcu normalny Bond, po tych kilku gniotach z Brosnanem (do samego aktora nic nie mam, ale niektórych filmów się nie dało oglądać)zefir - Wto 06 Lis, 2012
fydi napisał/a:
W mojej opinii, Skyfall to najlepszy Bond od wielu, wielu lat.
bizon napisał/a:
bondy z craigiem podobaja mi sie najbardziej.
Dokładnie tak. W końcu normalny Bond, po tych kilku gniotach z Brosnanem (do samego aktora nic nie mam, ale niektórych filmów się nie dało oglądać)
+1PiTT - Wto 06 Lis, 2012 ejjj hola hola Panowie... to jest Bond, więc musi być naciągany, przerysowany i doyebany
tutaj nawet dobrego pościgu nie było
kaman, gdyby ten film nie był nazwany James Bond a Lovely Fella to pewnie bym z innym nastawieniem na niego poszedł
tutaj oczekiwałem fajerwerków jak zawsze w Bondach, dostałem 2.5 godz. nudy
nie jestem sobie w stanie nawet teraz przypomnieć które motywy były najbardziej emocjonujące... czy ten motyw jak ktoś próbuje uciekać pokryjomu w nocy używając przy tym latarki widoczniej na kilka km? gierary hirr!
ps. poprzedni Bond był mistrz, mega wciągający
ps2. to jest tylko moja subiektywna opinia, nie mam zamiaru nikogo przekonywać do swojego zdania Rasputin - Śro 07 Lis, 2012 Przed chwilą wróciłem i mam same pozytywne wrażenia. Brak mega bajerów,gadzetów jak bywało wcześniej i dość intrygująca historia(jak na Bonda). Naprawdę na plus,miło się oglada!!
JEDYNY KARWA MINUS TO JE.BAN.E REKLAMY KTÓRE TRWAŁY 50MIN!!!!!!!!
Aha, jeszcze jeden minus za brak fajnej dupy