HH.ORG na Torze - [KJS]Tor Radom - 10 września ( sobota )
Drone - Sob 10 Wrz, 2011
roj napisał/a:
Bracia od czerwonego bolidu bardzo dobre czasy!
Ale najlepszy był Stołeczny Łapacz Złodziei
czasy ze stoperu w telefonie (okrążenia mierzone z rzędu więc jak na jednym przyciąłem to drugie wyszło dłuższe więc nie jest to wyznacznik jednego czasu a raczej formy):
Dzięki za pomiary.
Jutro (dla potomnych) wrzucę fotki T1-R.
Jakby komuś kiedyś przyszło kupić te opony i później jechać na upalanie, to będzie miał dobry przykład
Dzięki dla organizatora.
Gratulacje dla ekipy z bordowego Saxo za dojechanie do domu
Mi się Punto nie wyjsrało i chyba z tego cieszę się najbardziej Anonymous - Sob 10 Wrz, 2011
Drone napisał/a:
Jutro (dla potomnych) wrzucę fotki T1-R.
Jakby komuś kiedyś przyszło kupić te opony i później jechać na upalanie, to będzie miał dobry przykład
3/4 dnia dzisiaj na takich przejechałem i był to ich 3 TrackDay... polecam
Czas na T1-R: 41.14 (STF moim autem zrobił 40.06)
Czas na Slickach Michałach a właściwie Jakubach (dzieki Miniac ) 39.63 (czas Kuby moim autem na slickach 39.99 )
Marek23 napisał/a:
A evosy jakie czasy robiły?
Między 40 a 42
Dzięki dla organizatorów!!
p.s.: zabieram się za naprawę wspomagania które padło w połowie ostatniego kółka które miałem zrobić & wymianą klocków i tarcz gdyż się właśnie dzisiaj skończyły
p.s.2: mamy z Macko (czas Mini Classic'a 41.10) peeeełno fotek więc wrzucę na jakąś picasse i zapodam link!kamil - Sob 10 Wrz, 2011 kurcze fajny wyjazd był....szkoda, ze nie mogłem pojechać. Gratuluje super czasów i fajnej atmosferyEmerytRs2 - Sob 10 Wrz, 2011 kocham bączka !!
Miniac - Sob 10 Wrz, 2011 Dzięki za organizacje wypadu. Uzyskany czas bardzo pozytywnie mnie zaskoczył - 38.3 - dziękuje EmerytRs2 - Sob 10 Wrz, 2011
Miniac napisał/a:
Dzięki za organizacje wypadu. Uzyskany czas bardzo pozytywnie mnie zaskoczył - 38.3 - dziękuje
jestem koniem, weź poka...
a i żeby nie było, było mistrz !!macko - Sob 10 Wrz, 2011 Dzieki bardzo za fajna pojezdzawke i swietna atmosfere. czasy dobre, ale ponize 41 nie udalo sie zejsc. mam nadzieje, ze nastepna raza sie uda. Pozytywny wypad i ciesze sie, ze miniak dal rade.
Alex i Miniac - dzieki za obstawe w drodze powrotnej
No name - swietna impreza. oby czesciej.
...i tak w p.s'ie
czy ktos sie podejmie zestawienia najlepszych czasow wszystkich starujacych?
pozdrawiam
mackoMiniac - Nie 11 Wrz, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
weź poka...
A Voila!
no name - Nie 11 Wrz, 2011 Fajnie że się podobało i również mam nadzieje że do kolejnego
Dzięki ekipie za odwiedziny w pubie i również mam nadzieje że do kolejnej
W czasie nocnego powrotu do domu zatrzymała mnie policja,
odbyła się pogaduszka na temat klatki, przeglądu, wpisów w dowodzie, etc.
Pogaduszka okazała się dosyć wysoko płatna bo dowodzik i
holowanko Bonczek - Nie 11 Wrz, 2011 A mówiliśmy zostań
P.S. No dajcie chociaż jedno zdjęcie z VTi bo przeca nie ma co na fejsa wrzucić Stf - Nie 11 Wrz, 2011 Fajnie było spotkać starych wyjadaczy nie luzujących pasa! Nie był to Pozen ale wrażeń pewnie więcej niż można byłoby się spodziewać
Dzięki!Stf - Nie 11 Wrz, 2011 kto to łapacz złodziei ?roj - Nie 11 Wrz, 2011
no name napisał/a:
Pogaduszka okazała się dosyć wysoko płatna bo dowodzik i
holowanko
grubo
mam zakwasy od prób utrzymywania się na tym stołku w clio
trzeba będzie odkładać na kubełkowy
Stf napisał/a:
kto to łapacz złodziei ?
http://motoryzacja.interi...u-a-tam,1686592
stołeczny tuner z siedzibą firmy w wołominie EmerytRs2 - Nie 11 Wrz, 2011 Mini zaprzecza prawom fizyki
to o Miniaca właśnie się rozchodzi
noname, a co było według nich nie halo?
No i oczywiście dziękuję za wypad
roj a mnie nic nie boli.
kurcz, w sumie teraz żłuję, że nie mierzyłem czasówki bonczkowi jak ogarniał moim clio.roj - Nie 11 Wrz, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
roj a mnie nic nie boli.
bo nie jeździłeś
EmerytRs2 napisał/a:
kurcz, w sumie teraz żłuję, że nie mierzyłem czasówki bonczkowi jak ogarniał moim clio.
pewnie porównywalnie co civiciem.. okolicę 1:12:00