Rasputin - Śro 11 Sty, 2012 A ja w zeszłym roku upalałem cały week na torze w Poznaniu za 240zł!!! Nocleg wyniósł mnie 80zł( blisko toru, jeszcze bliżej centrum/starówki,wieczorem można było uderzyć z buta na miasto)w fajnym pensjonacie.
W tym roku mam zamiar trzykrotnie zawitać w ten sposób
Oczywiście wszystko w ramach Youngtimer Party.
Polecam wszystkim bo jest to świetna impreza. Minus że mogą startować w niej tylko fury wyprodukowane do roku 1990
Zachęcam...hmm Rudello, Budzika, Rabarbara...kto ma jeszcze jakiegoś starego kasztana?
Wyjazd na rozgrzewkowe za Safty Car'em + pełna procedura startowa - mistrz!!
Bonczek - Śro 11 Sty, 2012 Raspu z 90 rokiem włącznie? szykuje CRX`a Anonymous - Śro 11 Sty, 2012
Bonczek napisał/a:
Raspu z 90 rokiem włącznie? szykuje CRX`a
szykuje 7er !budzik - Śro 11 Sty, 2012 Hehehe,juz to widze jak upalam seryjnym malcem po Poznaniu
Gdyby mieć taką Fieste, to co innego M - Śro 11 Sty, 2012 Ja się nie łapię ale za dwa lata może może M - Śro 11 Sty, 2012
Gaydek napisał/a:
Poznań mamy klepnięty na 8 kwietnia, niedziela...
Pytanie tylko, czy zdołamy zebrać ekipę. Dlatego też jest jeszcze jedna opcja - wykupienie kilkunastu miejsc na AW Track Day. Czekam na terminy - będzie ich kilka. Zobaczymy co nam bardziej pasuje.
Jaka musi byc ekipa Gaydku?
Może druga opcja być bezpieczniejsza.Anonymous - Śro 11 Sty, 2012
Rasputin napisał/a:
A ja w zeszłym roku upalałem cały week na torze w Poznaniu za 240zł!!! Nocleg wyniósł mnie 80zł( blisko toru, jeszcze bliżej centrum/starówki,wieczorem można było uderzyć z buta na miasto)w fajnym pensjonacie.
W tym roku mam zamiar trzykrotnie zawitać w ten sposób
Oczywiście wszystko w ramach Youngtimer Party.
Polecam wszystkim bo jest to świetna impreza. Minus że mogą startować w niej tylko fury wyprodukowane do roku 1990
Zachęcam...hmm Rudello, Budzika, Rabarbara...kto ma jeszcze jakiegoś starego kasztana?
Wyjazd na rozgrzewkowe za Safty Car'em + pełna procedura startowa - mistrz!!
Zapewne znasz planowane zmiany w regulaminie YTP na rok 2012? np brak dużej pętli w niedziele a za to kręcenie się jak "Klomby" z soboty
Pozdrowienia od Ekipy Mini uczęszczającej na YTP
Bonczek napisał/a:
Raspu z 90 rokiem włącznie? szykuje CRX`a
CRX (i to szyyyybkich) Ci tam dostatek. Będziesz miał konkurencje Gaydek - Śro 11 Sty, 2012
M napisał/a:
Jaka musi byc ekipa Gaydku?
Może druga opcja być bezpieczniejsza.
Ostatnio było nie mniej niż 20. Druga opcja jest bezpieczniejsza, zdecydowanie. A AW TD jest 7.04 i 15.04. (póki co tylko te terminy), cen na razie nie znamy.
Ja sugeruję AW TD i to 15.04., bo później = może być cieplej i dłużej widno.siema - Śro 11 Sty, 2012 Nie ma najmniejszych szans na zebranie choćby 5 aut na termin wielkanocny, moim zdaniem. AW TD 7.04 też jest słabym pomysłem również z powodu Wielkanocy. Najlepsza propozycja to 15.04 wg mnie.M - Śro 11 Sty, 2012 Oki załóżmy ten 15.04 na Poznań. Możemy już zrobić jakiś ruch w związku z tym?iQ - Śro 11 Sty, 2012 Tak.
15.04 mnie nie bedzie, na 8go moze dalbym radeAnonymous - Śro 11 Sty, 2012 Oki załóżmy ten 15.04 na Poznań. Możemy już zrobić jakiś ruch w związku z tym? Faktycznie lepszy termin niż Wielkanoc (nie skojarzyłem zbieżności dat )M - Śro 11 Sty, 2012 Zaraz rozdam czerwone paski iQ - Śro 11 Sty, 2012 kamil - Śro 11 Sty, 2012 mi pasują obie daty