HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Marek23 - Pią 27 Sty, 2012 24h wulkanizacja to jest pomysł. Spoko,dużo czasu, na relaksie. Nigdy nie byłem na prawdziwym torze, nawet się jaram.rasta - Pią 27 Sty, 2012
Marek23 napisał/a:
Nie wiem jaki jest poziom
Niski PiTT - Pią 27 Sty, 2012 ja bym chętnie nocował z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę Mrozu - Pią 27 Sty, 2012 Marek bierz koniecznie drugi kpl. opon, bo jeśli jesteś szybkim kierowcą i będzie szybko to może opon Ci nie starczyć.rasta - Pią 27 Sty, 2012
PiTT napisał/a:
ja bym chętnie nocował z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę
Proponuję hotel na torze Marek23 - Pią 27 Sty, 2012 Moje ostanie upalanie skończyło sie dachem po 700m,więc wezmę to na luzie, bo inaczej golfa skasuję. Najchętniej bym pozyczył 17stki vw na doturlanie i do seryjnej gumy, która ewentulnie jechała na mokrym. A na moje jakieś uzywki sliki na suche. To ma sens.PiTT - Pią 27 Sty, 2012
rasta napisał/a:
PiTT napisał/a:
ja bym chętnie nocował z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę
Proponuję hotel na torze
a jest tam coś takiego??
ogólnie nie planuję nayebki ani w piątek ani sobotę, ale o suchym pysku też nie będę siedział Mrozu - Pią 27 Sty, 2012
Marek23 napisał/a:
Moje ostanie upalanie skończyło sie dachem po 700m,więc wezmę to na luzie, bo inaczej golfa skasuję. Najchętniej bym pozyczył 17stki vw na doturlanie i do seryjnej gumy, która ewentulnie jechała na mokrym. A na moje jakieś uzywki sliki na suche. To ma sens.
Pamiętam jak kiedyś byliśmy był chłopak cifem type R i była dość duża ulewa, na pierwszym czy drugim okrążeniu wyjął bandę i zakończył dzień upalania Marek23 - Pią 27 Sty, 2012 bronek w piatek i z buta po torze. Jak jezdzilem w F1 to tak zawsze robilem...rasta - Pią 27 Sty, 2012
PiTT napisał/a:
a jest tam coś takiego??
Oczywiście, ja tam zawsze się dokuję rasta - Pią 27 Sty, 2012 Tak to było w zeszłym roku w noc poprzedzającą
Marek23 - Pią 27 Sty, 2012 Jaki czas Mors robi na sliku na Poznaniu?Bart - Pią 27 Sty, 2012 Jak już pisałem - jakby się jakaś ekipa zebrała to wpadam w celach towarzysko-imprezowych, piątek-sobota-niedziela brzmią nieźle EmerytRs2 - Pią 27 Sty, 2012
Rasputin napisał/a:
Chłopaki sie boja,że ich francuskie cacuszka nie dojada do Poznania
za to fieste, zawsze można zepchnąć do rowu
pół roku i pewnie gleba ją wchłonie
mógłbyś raz clio przyjechać Bonczek - Pią 27 Sty, 2012
Bart napisał/a:
Jak już pisałem - jakby się jakaś ekipa zebrała to wpadam w celach towarzysko-imprezowych, piątek-sobota-niedziela brzmią nieźle
Ja się zastanawiam co mnie wyjdzie taniej upalanie czy oglądara i zaczynam mieć wątpliwości