To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - CMR2 - hothatcheiros motorsportos

Kenet - Sob 10 Mar, 2012

Ja mam do RBR jakiś dodatek i są mega fury, cosworthy, e30 m3, lancie integrale, b grupa cala, saxo, 106, clio williams itp. itd. jest epicko :jupi: ale do tej gry tylko kiera, do colina tylko klawisze.
Przem_106 - Sob 10 Mar, 2012

Cziko napisał/a:
dzisiaj posmigalem troche 205 i 1 odcinek finlandi 2:10. Jutro lookne reszte :) Dobrze mi sie tym autem lata

2:10 to czas Cordoby. 205-tka robi okolice 2:00-2:05. Ja proponuje zebysmy upalali rajdy. wg jakiegos scisle przyjętego terminarza oraz tylko autami WRC.
Przykładowo
Upalamy Finlandię do konca marca i umieszaczamy screeny do 31.03.
Jedziemy 8-OS-ow lub 10 w Expercie. Jedyny problem, to zeby nie jezdzic na skroty.

Proponuje rowniez, zeby nie pisac w tym temacie o innych grach. Temat jest CMR2 i niech tak zostanie. Fanow innych gier zachęcam do stworzenia innego tematu.

Na zachętę jako załozyciel tematu CMR2 daje pomuki za zejscie ponizej 17:00 w Finlandii na 8-osach autem WRC do konca marca :jupi:

Barejka - Sob 10 Mar, 2012

najbardziej irytujace jest to ze te najciensze drzewka potrafia wydachowac auto :D
Wrobel - Sob 10 Mar, 2012

Przem_106, to twoj temat i bedziemy sie sluchac :poklon:
Przem_106 napisał/a:
za zejscie ponizej 17:00 w Finlandii na 8-osach autem WRC

:>

roj - Sob 10 Mar, 2012

Przem_106 napisał/a:

Na zachętę jako załozyciel tematu CMR2 daje pomuki za zejscie ponizej 17:00 w Finlandii na 8-osach autem WRC do konca marca

oferta ważna do końca marca lub do wyczerpania zapasów :faja:

Jaco - Sob 10 Mar, 2012

Przem_106 napisał/a:
daje pomuki

ja się zgłaszam po pomuka/i ( najlepiej 4 ) poza kolejką :faja:

Jaco, pomogł poszedł. To za podpowiedzi jak ustawić auto :)
A pozostali do roboty. Nie ma opier...nia. Od siedzenia na forum czasów nie będzie.
Dla zachęty

Jaco - Sob 10 Mar, 2012

Przem_106 napisał/a:
Jaco, pomogł poszedł. To za podpowiedzi jak ustawić auto :)
A pozostali do roboty. Nie ma opier...nia. Od siedzenia na forum czasów nie będzie.
Dla zachęty
Obrazek

tak z ciekawości na moim setupie było szybciej ?

CHRZANEK - Sob 10 Mar, 2012

Kurcze Przem szacun.

Ja sie zbliżam do 18:00 (aktualnie 18:02 więc szału nie ma) i będe skakał pod sufit jak mi sie uda zejść do 17:50.

Przem_106 napisał/a:
Jedyny problem, to zeby nie jezdzic na skroty

Wiem że takowe sa w Grecji, natomiast w Finlandii nie znalazłem żadnego - pomijając cięcia gdzie skracając drogę zwalniamy samochód i korzyści nie ma.

Przem_106 - Wto 13 Mar, 2012

Dzieje się tu coś? Czy wszyscy tak usilnie trenują, czy odpuścili sobie?
Nikt nie chce pomuków? Nie ma opier..lania :)

Dla zachęty podaje dzisiejszego screena. Gdyby nie duży dzwon na 6 os-ie 16:XX by padło juz dzisiaj.

Młody Papież - Śro 14 Mar, 2012

ja ostatnio jezdziłem... i jakbym nie przegrał to bym wygrał!!!
Loko - Śro 14 Mar, 2012

Nie mam chyba mocy żeby więcej ściągnąć, dajcie jakieś podpowiedzi co do setupu bo nei widzę szans na 16.xx, zmieniacie coś pomiedzy odcinkami?

Wrobel - Śro 14 Mar, 2012

17:50coś przy jakiejs tam rolce czy wizycie w rowie... jeszcze 17:40 no ok... ale 16:xx

nie da sie nie umiem nie rozumiem

Przem_106 - Śro 14 Mar, 2012

Dzisiaj za drugim podejściem. Co prawda całość po suchym i bez dzwona, ale z wieloma niepotrzebnymi hamowaniami :)

Ps. 205-tką da się 15:XX :rotfl: