michool_vt - Pon 29 Wrz, 2014 was79, mam lg g2 mini i tez skubany trzyma 4-5 dni PiTT - Pon 29 Wrz, 2014 lg to niedoceniane telefony
przekonac sie o tym mozna jedynie podczas bezposredniego kontaktu, niestety marketingowo nie atakuja Ci tak jak szajsung gdzie nawet nie dotykajac go wiesz ze to jest najlepszy smartfon na swieciewas79 - Pon 29 Wrz, 2014 I to jest piękne telefon za grosze m.in. dzięki owczemu pędowi na emejzin i zamzung M - Pon 29 Wrz, 2014 Samsung jedzie na fali, kiedys to byly fajne telefon (do s2) - a teraz to taki plastik z famą.
Dobrze że jest kilku producentów i mogą ze sobą konkurować.was79 - Śro 01 Paź, 2014
michool_vt napisał/a:
was79, mam lg g2 mini i tez skubany trzyma 4-5 dni
Michoole dokładnie tak wyszło. Na baterii od 100 do 13% - 137 godzin PGmaster - Śro 01 Paź, 2014 Ja teraz bede bral nexusa 5 bo z czworki jestem super zadowolony, oprocz tego zintegrowanego wyswietlacza z dotykiem... Drugi raz wymienialem wyswietlacz bizon - Śro 01 Paź, 2014 nexus 5 jest fajny, gdyby nie bateria, bo jej nie ma podobnie jak ajfonrasta - Śro 01 Paź, 2014 Nowego Nexus robi Motorola, przypadek? Wątpię PiTT - Śro 01 Paź, 2014
PGmaster napisał/a:
Ja teraz bede bral nexusa 5 bo z czworki jestem super zadowolony, oprocz tego zintegrowanego wyswietlacza z dotykiem... Drugi raz wymienialem wyswietlacz
to musi byc faktycznie najlepszy telefon swiata skoro 2 krotna wymiana wyswietlacza Cie nie zniechęciła
no chyba ze go rozbijales M - Śro 01 Paź, 2014
rasta napisał/a:
Nowego Nexus robi Motorola, przypadek? Wątpię
Czyli lgPGmaster - Śro 01 Paź, 2014
PiTT napisał/a:
PGmaster napisał/a:
Ja teraz bede bral nexusa 5 bo z czworki jestem super zadowolony, oprocz tego zintegrowanego wyswietlacza z dotykiem... Drugi raz wymienialem wyswietlacz
to musi byc faktycznie najlepszy telefon swiata skoro 2 krotna wymiana wyswietlacza Cie nie zniechęciła
no chyba ze go rozbijales
Niestety zeby dostac sie do danych w tel musialem to zrobic Wymiana 420zl
Biore piontke bo tam nie ma tego problemu...PiTT - Nie 09 Lis, 2014 jak ktos chce to sprzedam lg g3, zloty, z playa bez sima, stan igla
wszystko smiga, po prostu chce sprawdzic teraz htc one
cena... nie wiem, taka jak na allegro tylko u mnie wiadomo ze pewny sprzet i stan
faktury nie wystawiam i nie zamieniam za narty! anjas - Nie 09 Lis, 2014
PiTT napisał/a:
lg g3, zloty,
jak 3 złoty to może wezmę jarek-malopolska - Nie 23 Lis, 2014 Sony xperia z3 compact - ma/mial ktos?PiTT - Nie 23 Lis, 2014 trzymaj sie z dala
znajomy z roboty ma i juz kombinuje na co zamienic