Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Marek23 - Wto 22 Lip, 2014 sti fajne ale golf r i audi s3 leja go na wprost i na kretym suchym. Dla mnie to nie do zakceptowanisStf - Wto 22 Lip, 2014 nowym sti nie latałem ale lanos sti to już inny subarak w stosunku do starszych wersji. precyzja ukł. kierowniczego zupełnie lepsza.
trcohę ciężko mi się przekonać do tego że nowe sti ustępuje golfowi czy esce... musiałbym się przejechać. co innego fakt, że pewnie podkręcić moc w takim golfie do 400KM to wydech i soft a w sti to 50kpln i rewizja silnika co 10kkm.PiTT - Wto 22 Lip, 2014 jak dla mnie golf R ma duzo mniej stylowy niz gti
w gti kratka i dodatki robia robote
a R to taka lepsza wersja zwyklego golfa
takie wrazenie odnioslem po ogladaniu w salonie
nowe sti jest dobre... dobre w chooj jakby to bonus bgc powiedzial Bonczek - Wto 22 Lip, 2014 PiTT, w razie czego wiem gdzie jest teraz czarna Octa RS w kombi stockowa do zabrania
EDIT:
Nawet jeszcze nie zarejestrowana bo wczoraj dotarła PiTT - Wto 22 Lip, 2014 ja to nie
odczekam spokojnie az wozek pojdzie w odstawke i pomysle
o czyms gdzie wchodza 2 foteliki do tylu i mozna wrzucic kilka toreb do kufra... poki co jeszcze nie ten etap bo 600l jest za malo dzik - Śro 23 Lip, 2014 Golf R z boxem ma 360KM, gwarancja zachowana, dsg można mieć.Kamill - Pon 28 Lip, 2014 Dla kolegi duże kombi z w miare dynamicznym silnikiem do 30k, od 2006.
Zastanawiał sie nad mondeo, paskiem, ostatecznie focus itp Rozpatrzy różne propozycje, może być benzyna bo mało jeździ, może być też diesel. Okolice warszawy i po drodze na Świdnik.Chloru - Pon 28 Lip, 2014 Pany, Astra IV, 110 KM diesel, kombi - na dupowóz. Jakieś opinie? Sztukę ładną znalazłem, potrzebuję moralnego wsparcia (jeszcze nie miałem tak wolnego auta) PiTT - Pon 28 Lip, 2014
dzik napisał/a:
Golf R z boxem ma 360KM, gwarancja zachowana, dsg można mieć.
chyba zla wiadomosc dla milosnikow softow bo w nowych wypustach komputery blokuja... niby compoty wrzucaja co chwila nowe mody, ale nazywaja je dosyc dziwnie
po pytaniach na pw odpowiadaja ze nie ma 100% zachowania gwarancji, proponuja zrobienie softu i w razie klopotow powrot do serii, teoretycznie nikt nie powinien sie dopatrzeć...
jakos mnie to nie przekonuje mimo wszystko, wolalbym bezinwazyjna metode tak jak do tej pory
obawiam sie ze teraz kazda nowa fura bedzie miala taki kaganiec zeby ludzie nie swirowali z programami a potem jezdzili z reklamacja do aso jak im sie silnik wysypie
chetnie bym zrobil u siebie, ale nie w opcji wyciagniecia kompa, rozebrania go, przerobienia i ponownego zamontowaniaChloru - Pon 28 Lip, 2014 PiTT, jak dla mnie to wszystko jest kwestia czasu. Nie ma takich zabezpieczeń, których nie da się obejśc PiTT - Pon 28 Lip, 2014 fajnie by bylo, ale z tego co rozmawialem z Patrykiem z Compsportu, twierdzi ze nie ma obejscia i nie bedzie
trzeba rozebrac kompa a to juz jest ryzykowne w razie wiekszych napraw gwarancyjnychKamill - Pon 28 Lip, 2014 Albo mieć drugi Janusz - Pon 28 Lip, 2014
Cytat:
Albo mieć drugi
ziom, to dopiero jest wyzwanie w takim samochodzie...
tam nawte radia nie podmienisz tak poprostu a co dopiero kompa dzik - Pon 28 Lip, 2014
PiTT napisał/a:
dzik napisał/a:
Golf R z boxem ma 360KM, gwarancja zachowana, dsg można mieć.
chyba zla wiadomosc dla milosnikow softow bo w nowych wypustach komputery blokuja... niby compoty wrzucaja co chwila nowe mody, ale nazywaja je dosyc dziwnie
po pytaniach na pw odpowiadaja ze nie ma 100% zachowania gwarancji, proponuja zrobienie softu i w razie klopotow powrot do serii, teoretycznie nikt nie powinien sie dopatrzeć...
Gdyby była pewność gwarancji to już bym był po sofcie. Ale do najnowszych model, jak np do golfa VII nie mają softu a boxy właśnie. To już zachowuje gwarancje. Nie mają boxów do pastucha?PiTT - Wto 29 Lip, 2014 nie maja
pytalem kilka razy o box... konczylo sie zawsze wymijajaca odpowiedzia ze jednak nie maja boxow tylko tak nazwyaja ten mod... nie wiem o co chodzi, ale chyba to im powinno zalezec na kasie
pytalem tez w innych miejscach i do mojego tsi nie ma boxa, wylacznie przerobka obecnego bo nie mozna sobie nawet kupic drugiego i miec na przekladke
musi byc dokladnie ten i musza go fizycznie wyjac zeby rozebrac i przerobic
mysle ze ludzie sie na to godza majac przed oczami konkretne cyferki w takim 2.0 tsi