Niemy - Śro 28 Maj, 2014 hmm, ciekawe czyje to?
trochę koni przybyłowas79 - Śro 28 Maj, 2014 to jest ten co p106 jeździł?Niemy - Śro 28 Maj, 2014 nie wiem, ale sądząc po logo to sprężyny wozi!Kamill - Śro 28 Maj, 2014 Albo fajerkiwas79 - Śro 28 Maj, 2014 karwa mać! ludzie mnie nie przestają zadziwiać.
Akcja charytatywna, co robiliśmy dla domu dziecka. Staliśmy auto obok auta. Jakiś dzieciak wchodził do mojego auta i lekko uderzył drzwiami w emiksa obok (jakiś kolo, którego nie znałem). Na nadkolu tylnym zrobiła się rysa, bez wgniecenia. Taka mała, ze ja to olałem. U siebie znalazłbym większe, ale generalnie mnie to grzeje, bo to w sumie tylko auto. Gościu mówi, że nic się stało, ja mu, że dam namiary na kolegę co mu to spoleruje i tak dalej.
Teraz najlepsze: dzwoni dzisiaj i mówi, że aso wyceniło mu to na 660zł i mówi żeby to poszło z mojego OC. Wstępnie odpowiedziałem grzecznie, że niech zapomni, ciekawe co dalej?roj - Śro 28 Maj, 2014 powiedz mu grzecznie, że słyszałeś takie historie, że jak się taką rysę zrobi z czyjegoś oc to potem często jak na złość się pojawiają trzy następne,, taki kurwa urban legend Anonymous - Śro 28 Maj, 2014 Kamill - Śro 28 Maj, 2014 Jakie dzisiaj kurwy na ulice wyjechały to aż brak słów, debil z kebabkinga stluczke chciał na mnie wymusić, a x3 zapierdalające prawym pasem po krakowskiej grubo ponad 100 mało nie zrobiło mi garazu z bagażnika, tak machali rękami że skręcam w prawo na posesje, że mało podsufitki nie poszarpali, a pan z focusa uparł się ze mnie nie wpuści na zamek błyskawiczny do tego stopnia że mało nie najechał na auto przed nim (pewnie turbo dziura po wcisnieciu gazu w podlogę) Taka tam wycieczka na miasto 30minroj - Śro 28 Maj, 2014 Kamilllllu, pamiętaj, że dziś kropi deszcz!
Z moich obserwacji oznacza to dla większości kierowców ekstremalne warunki, które usprawiedliwiają na drodze praktycznie każde zachowanie.
Najważniejsze to trzymać minimum 15 metrów odstępu od poprzedzającego samochodu w korku (wiadomo, podczas deszczu rośnie ryzyko eksplozji samochodu), nie przekraczać 40 km/h na trzypasmówce (wiadomo, wilgotny asfalt przy +20 gorszy niż czarny lód), wjeżdżać na skrzyżowania nie mając absolutnie żadnych szans opuszczenia go (wiadomo, jak przyjdzie fala powodziowa to mamy 4 kierunki ucieczki ulicą a nie dwa) oraz ruszać minimum 20 sekund po zmianie światła na zielone (wiadomo..? no kurwa nie wiadomo!)Barejka - Śro 28 Maj, 2014 to samo sie dzieje gdy jest mega goraco, dla mnie jest to nie do wyjasnienia Kenet - Śro 28 Maj, 2014 Niebo płacze bo sprzedałem Fusiona bizon - Śro 28 Maj, 2014
roj napisał/a:
Kamilllllu, pamiętaj, że dziś kropi deszcz!
Z moich obserwacji oznacza to dla większości kierowców ekstremalne warunki, które usprawiedliwiają na drodze praktycznie każde zachowanie.
Najważniejsze to trzymać minimum 15 metrów odstępu od poprzedzającego samochodu w korku (wiadomo, podczas deszczu rośnie ryzyko eksplozji samochodu), nie przekraczać 40 km/h na trzypasmówce (wiadomo, wilgotny asfalt przy +20 gorszy niż czarny lód), wjeżdżać na skrzyżowania nie mając absolutnie żadnych szans opuszczenia go (wiadomo, jak przyjdzie fala powodziowa to mamy 4 kierunki ucieczki ulicą a nie dwa) oraz ruszać minimum 20 sekund po zmianie światła na zielone (wiadomo..? no kurwa nie wiadomo!)