To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

zajcev_28 - Wto 24 Cze, 2014

Bart napisał/a:
Pewnie kupa ludzi teraz cofa liczniki, żeby je przed przeglądami uwiarygodnić, taki kraj.

noo ja już żałuję, że nie zdążyłem u siebie cofnąć przed przeglądem :rotfl: :rotfl:

taki rynek, co zrobisz, że 20 letnie passaty 1.9 TDI mają po 170-180 tyś przebiegu... i sprzedaj tu 5-6 letnie auto z rzeczywistym przebiegiem 220, z książką serwisową itp, jak przyjdzie Ci taki i będzie narzekał na przebieg :) bo niedaleko ma taki sam, tylko z przebiegiem 130 tyś, bez książki bo serwisowany u Władzia w garażu ;)

Prawda jest taka, że gdyby ludzie nie napalali się tak na przebiegi, handlarze nie musieliby cofać..

Jakarti - Wto 24 Cze, 2014

zajcev_28 napisał/a:
Prawda jest taka, że gdyby ludzie nie napalali się tak na przebiegi, handlarze nie musieliby cofać..

extra tekst
bannika?

prawda taka, ze jakby handlarze nie cofali to ludzie i tak by kupowali z prawdziwym przebiegiem..

roj - Wto 24 Cze, 2014

Jakarti napisał/a:
zajcev_28 napisał/a:

extra tekst
bannika?

prawda taka, ze jakby handlarze nie cofali to ludzie i tak by kupowali z prawdziwym przebiegiem..

moim zdaniem akurat zacytowane przez Ciebie zdanie jest bardzo prawdziwe oprócz słowa "musieli" :) czyli gdyby przeciętny kupujący nie szukał najniższego przebiegu tylko najsprawniejszej fury to proceder cofania byłby bezcelowy

antoś - Wto 24 Cze, 2014

I tak by cofali Ci co przejechali wiecej bo sasiad ma mniej. Taka murzynskosc :rotfl:
Bonczek - Wto 24 Cze, 2014

Panowie potrzebuję namiar na kuriera lub kogoś kto może mi odebrać skrzynię biegów z UK, dostarczyć do Warszawy i będzie mógł zapłacić za graty przy odbiorze angolowi - muszę ominąć przelewy i paypal :faja:

Może ktoś pomóc? Sprawa dość rychła bo i towar deficytowy.

Kenet - Wto 24 Cze, 2014

Daleko od Londynu?

Musze sprawdzić a co to zmieni? :) masz jakis pomysł? :)
Kenet - Wto 24 Cze, 2014

Mam ziomka w Londynie.

Sprawdzam adres ;)
zajcev_28 - Wto 24 Cze, 2014

Jakarti napisał/a:
zajcev_28 napisał/a:

extra tekst
bannika?

jeśli za to, to z przyjemnością.

Tu akurat zajcev masz 100% racji :) dopóki będziemy żyli w kraju poszukiwaczy okazji i najsprytniejszych z najsprytniejszych kupujących to tak właśnie będzie. Nie raz już to stwierdzenie na tym forum padło i 99% się z nim zgodziło.

Jakarti ocb?

Vlodarsky - Wto 24 Cze, 2014

Ja w pracy ludzi edukuje za każdym razem jak kupują samochód, że każdy samochód został sprowadzony z jakiegoś powodu... nikt nie sprzedaje do Polski okazyjnie :) albo przebieg, albo wypadek.

Przestrzegam też jak samochód wygląda za świeżo. Jest też taki proceder, że kradną auto na tu na mieście i wstawiają papier z anglika.

GeKo - Wto 24 Cze, 2014

Nie ma nic złego w tym że każdy chce kupić auto z możliwie najniższym przebiegiem, tylko cena powinna to odzwierciedlać, a jak jest to wszyscy wiemy.

Vłodek +1

Rasputin - Śro 25 Cze, 2014

Ja też uważam,że po części jest to wina kupujących a nie handlarzy. Jest głupie zapotrzebowanie na małe przebiegi i fury z prawdziwym udokumentowanym przebiegiem nie sprzedasz tak łatwo.
Sytuacja z życia. Kumpel sprzedawał Mondziaka 2008r fura nie bita, serwisowana do końca czyli 240tys km i w zajebistym stanie. Sprzedawał na allegro ale i był 3 razy na Słomczynie. Oglądali,niby sie podobał ale ten przebieg. Znajomy handlarz podpowiedział mu by cofnął licznik. Po 2 miesiącach próby sprzedaży postanowił spróbować. Cofnął na 160tys. pojechał na Słomczyn czwarty raz. Po godzinie sprzedał furę za tyle co chciał. Co najlepsze podobno Forda kupił typek który za pierwszym razem go oglądał ale nie chciał bo ten przebieg... :wall:
Także Zajcev ma rację a Dżaka blefuje :]

Jakarti - Śro 25 Cze, 2014

hehe,
z bannem zartowalem - zwrocilem po prostu uwagę

okej - skoro usprawiedliwiacie łamanie prawa naiwnościa ludzi to git :D poczekamy az ktos wydyma jednego z Was w kategorii, w ktorej nie jestescie tak biegli jak w motoryzacji :)