To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Cartoon - Pią 21 Mar, 2014

Czy ja wiem - STk dawał sporo radości na torze, nie psuł się- a sprzedałem go za chyba 21k :)
Kamill - Pią 21 Mar, 2014

Trochę Rasputin tą fiestą apetytu narobił że się da kupić sztrucla i bezawaryjnie upalać.
Cartoon - Pią 21 Mar, 2014

Swoją drogą, ciekawe ile Raspu zainwestował w tego "sztrucla" w trakcie jego upalania :)
Gaydek - Pią 21 Mar, 2014

Nie opłaca się inwestować w auto, bo to żadna inwestycja, tylko studnia bez dna ;)
Kamill - Pią 21 Mar, 2014

Jak się chce nie wiadomo co i wygląd i perfekcje w każdym calu i auto do upalania i do wożenia się upalatorem po mieście to rzeczywiście studnia bez dna.
Jak auto ma 1 cel od początku i inwestycje trzymają się tego celu to koszty są mniejsze i to dużo.

Yarko - Pią 21 Mar, 2014

Kamill napisał/a:
Wysłany: Dzisiaj 11:45     
Jak się chce nie wiadomo co i wygląd i perfekcje w każdym calu i auto do upalania i do wożenia się upalatorem po mieście to rzeczywiście studnia bez dna.

clio było pod tym względem idealne, bardzo miło wspominam :]

Rasputin - Pią 21 Mar, 2014

Cartoon napisał/a:
Swoją drogą, ciekawe ile Raspu zainwestował w tego "sztrucla" w trakcie jego upalania :)

Szczerze mówiąc to przez 3 lata upalania w tym trupie oprócz oleju nie wymieniłem nic. Wszystko w zawiasie jest tak jak kupiłem, klocki, tarcze podobnie. Z rzeczy nie mechanicznych podobnie....chociaż nie do końca bo zakupiłem od naszego Jacka kierę za 50zł no i od Mike slicki za pare stówek. Sezon się rozpoczyna i nie zapowiada się bym musiał przed pierwszym startem coś robić :jupi: No może dopompować powietrze w gumach i zatankowac.
Szczerze to nie wierzę w okazje a ten mój szrot to tylko wyjątek potwierdzający regułę.
Lepiej kupić furę gotową do upalania niż samemu przygotowywać. Wyjdzie taniej i szybciej.

P.S.Zapomniałem,że w tamtym sezonie musiałem wymienić alternator za 300zł ;D

Bonczek - Pią 21 Mar, 2014

Dariano napisał/a:
Cartoon napisał/a:
Ja po crxie jakoś inaczej podchodzę do tematu fury do upalania. Drugi raz bym go nie kupił :-) wolałbym na wejściu wyłożyć większą kasę w coś już przygotowanego...

Mam podobne przemyślenia , ostatnio zrobiłem rachunek sumienia i tak jak Ty miałbym już 2 hondy na dzień dzisiejszy :) a jeszcze nie wszystko jest doprowadzone do kultury .

A mówiłem kup mojego :faja: to Ci ktoś życzliwie doradził.

Kenet - Pią 21 Mar, 2014

Ja tam na swoje BMW nie narzekam :]
speed555 - Pią 21 Mar, 2014

Czy ktoś z okolic Myślenic dałby radę oglądnąć mi to auto i porobić jakieś dokładniejsze zdjęcia uszkodzeń?
http://otomoto.pl/citroen...-C32525637.html

Stawiam dobrą flaszeczkę :)

Kenet - Pią 21 Mar, 2014

Fajny compact:

http://allegro.pl/bmw-e36...4051014707.html

Sibu - Pią 21 Mar, 2014

Świetny patent. Klatka według regulaminu jest wymagana, ale chińskie fotele już nikomu nie przeszkadzają :crazy:
Barejka - Sob 22 Mar, 2014

szara deska pewnie ladnie sie odbija w sloneczne dni
Kamill - Sob 22 Mar, 2014

Barejka napisał/a:
szara deska pewnie ladnie sie odbija w sloneczne dni

W ibizie FR jest srebrny daszek nad zegarami (takie srebrne akcenty w całym aucie, lusterka felgi itp), jak ja to miałem chęć poflokować ;D

Cartoon - Pon 24 Mar, 2014

http://www.rallyarena.pl/ads/ford-fiesta-r2/