To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Cartoon - Czw 27 Mar, 2014

http://allegro.pl/kia-cee...4092728158.html
olek - Sob 29 Mar, 2014

ceed to pol biedy, wszystkie picanto chociaz raz przewinely sie przez dach.

ogladasz co mialbys w zamian za ceerke? ;)

Cartoon - Sob 29 Mar, 2014

gdybym teraz miał kupować auto do zabawy to szedłbym w jakiś ex-pucharowy wóz ;) albo znowu w fiestę st
Anonymous - Sob 29 Mar, 2014

a dlaczego ex-pucharowy ?

Wszystkie były przygotowane wg określonych standardów... no i zazwyczaj łatwo wybadać historię auta (książka auta spotowego itd)

Owszem ale raczej są mało konkurencyjne

Ale do nauki szybkiej jazdy są idealne... Dopiero jak będzie szybki kierowca przyda się szybki samochód :-)

juz kilku tak kombinowało i kupiło popucharowe picanto,które były za grosze,pózniej byl ciągły wkurw bo to totalnie nie jedzie a pozbyć sie tego trudno
PiTT - Sob 29 Mar, 2014

lokalna pizzeria powinna bez problemu odkupic :)

:lol2:
KarQ - Sob 29 Mar, 2014

Pikaczento ma sens jeśli sie jedzie w tej samej grupie, choć pewnie i wtedy wieje sandałem :lol2:
roj - Sob 29 Mar, 2014

rozmawiałem na ułężu z koleżką, który jeździł 50 czy 60 konnym (?) kia picanto pucharowym. kupiony za jakieś grosze. Na co dzień ma mazdę3 mps a wcześnie clio3 sport. Przez cały dzień się snuł po trasie pełnym ogniem, kółek nastukał mnóstwo, pod maskę nie zaglądał, wyglądał na bardzo zadowolonego :faja:
zależy co kto lubi, Stf by nie wytrzymał psychicznie takiego bolidu bo by zasypiał na prostych (i niektórych zakrętach) ale myślę, że niektórym (np. mi) mogłoby dać trochę zabawy i trochę więcej nauki techniki :]

Co kto lubi,są tacy którzy są zadowoleni z seksu z trupami
Kamill - Sob 29 Mar, 2014

Picanto słabo, poznan chyba cały bez hamowania się jedzie :rotfl: Ceedy widywałem na ułeżu, czasy bez szału, zapadło mi w pamieć to że kąty z przodu były olbrzymie, auto wyglądało jak by mu sworznie z wahaczy wyskoczyły, bardzo dziwna geometria.
Anonymous - Pon 31 Mar, 2014

Fajny colcik , żeby tylko wiecej części do nich było :)

http://otomoto.pl/mitsubi...-C32069421.html