ogladasz co mialbys w zamian za ceerke? Cartoon - Sob 29 Mar, 2014 gdybym teraz miał kupować auto do zabawy to szedłbym w jakiś ex-pucharowy wóz albo znowu w fiestę stAnonymous - Sob 29 Mar, 2014 a dlaczego ex-pucharowy ?Cartoon - Sob 29 Mar, 2014 Wszystkie były przygotowane wg określonych standardów... no i zazwyczaj łatwo wybadać historię auta (książka auta spotowego itd)Anonymous - Sob 29 Mar, 2014 Owszem ale raczej są mało konkurencyjneCartoon - Sob 29 Mar, 2014 Ale do nauki szybkiej jazdy są idealne... Dopiero jak będzie szybki kierowca przyda się szybki samochód Anonymous - Sob 29 Mar, 2014 juz kilku tak kombinowało i kupiło popucharowe picanto,które były za grosze,pózniej byl ciągły wkurw bo to totalnie nie jedzie a pozbyć sie tego trudnoPiTT - Sob 29 Mar, 2014 lokalna pizzeria powinna bez problemu odkupic Anonymous - Sob 29 Mar, 2014 KarQ - Sob 29 Mar, 2014 Pikaczento ma sens jeśli sie jedzie w tej samej grupie, choć pewnie i wtedy wieje sandałem roj - Sob 29 Mar, 2014 rozmawiałem na ułężu z koleżką, który jeździł 50 czy 60 konnym (?) kia picanto pucharowym. kupiony za jakieś grosze. Na co dzień ma mazdę3 mps a wcześnie clio3 sport. Przez cały dzień się snuł po trasie pełnym ogniem, kółek nastukał mnóstwo, pod maskę nie zaglądał, wyglądał na bardzo zadowolonego
zależy co kto lubi, Stf by nie wytrzymał psychicznie takiego bolidu bo by zasypiał na prostych (i niektórych zakrętach) ale myślę, że niektórym (np. mi) mogłoby dać trochę zabawy i trochę więcej nauki techniki Anonymous - Sob 29 Mar, 2014 Co kto lubi,są tacy którzy są zadowoleni z seksu z trupamiKamill - Sob 29 Mar, 2014 Picanto słabo, poznan chyba cały bez hamowania się jedzie Ceedy widywałem na ułeżu, czasy bez szału, zapadło mi w pamieć to że kąty z przodu były olbrzymie, auto wyglądało jak by mu sworznie z wahaczy wyskoczyły, bardzo dziwna geometria.Anonymous - Pon 31 Mar, 2014 Fajny colcik , żeby tylko wiecej części do nich było