Dzisiaj w drodze do pracy miałem taką samą sytuację, 3 razy gość mi próbował zajechać drogę i hamować przed maską, na światłach się zrównaliśmy i powymienialiśmy parę uprzejmości. Szkoda że nie mam kamerki.Gaydek - Sob 05 Lip, 2014 Mobilki, z Berlina do Gdańska (nie czołgiem tylko eReSem Cupem) to przez (Świecko) Poznań czy (Kołbaskowo) Szczecin?
anjas - Sob 05 Lip, 2014 włącz naviexpert i Ci powie Bart - Sob 05 Lip, 2014 Przez Kołbaskowo to taka bardziej turystyczna trasa - do Szczecina po autostradzie, dalej już krajoznawczo, przez Świecko jest dalej, ale szybszymi drogami - po A2, potem Gniezno, Inowrocław i A1.M - Nie 06 Lip, 2014 LPG KICKED IN YO
Gaydek - Nie 06 Lip, 2014 Trasę przez Poznań znam. Z Gdańska do Szczecina nigdy nie jechałem, ale po słowach Barta i lekturze Google Maps wnoszę, że nie warto . Dzięki.arssss - Pon 07 Lip, 2014 Janusz, nie chwaliłeś się!
Janusz - Wto 08 Lip, 2014 eeee to nie ja ja mam tylko lic. a prace dyplomową pisałem o sponsoringu Bonczek - Wto 08 Lip, 2014 Odloty, Roksa?PiTT - Śro 09 Lip, 2014 a tymczasem na niezaleznej...
Anonymous - Śro 09 Lip, 2014 gdzie w necie mozna obejrzec mecze mistrzostw swiata?tvp mi nie bangla,cos innego potrzebujeSibu - Śro 09 Lip, 2014 rabarbar, drhtvfydi - Śro 09 Lip, 2014
rabarbar napisał/a:
gdzie w necie mozna obejrzec mecze mistrzostw swiata?tvp mi nie bangla,cos innego potrzebuje