To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

jarek-malopolska - Pon 24 Lis, 2014

ajjjc - to mnie nie pocieszyłeś :( Zastanawiałem sie nad jakimś flagowcem typu Samsung S5, HTC ONE8, Xperia Z3 i własnie tylko z tej stawki Sony ma flagowca ktory rozmiarowo jest mniejszy ale graty w sumie takie same jak w "duzym" Z3.. Galaxy S5 mini itp to juz niestety inna bajka i poobcinane duzo w stosunku do wiekszego brata :/
Kamill - Pon 24 Lis, 2014

Nexusa żadnego nie ma?
Weź cokolwiek z sieci i sprzedaj, a za hajs kup sobie nexusa, nie patrz na hardware bo brandowany OS szajsunga czy sonego zabije każdy telefon.
Albo czysty android jak w moto g (#hajs #wilanów #328i) i nexusie, albo chyba bym sie pokusił o nokie z windowsem.

jarek-malopolska - Pon 24 Lis, 2014

Nexus - tak na serio to pierwszy raz o tym słysze :D ale juz patrze co to i jak :D dzieki
PGmaster - Pon 24 Lis, 2014

Nexus bardzo spoko fon tylko ten lolipop troszke zjebal telefon. Wifi mi slabo lapie, wolniej dziala...
zefir - Pon 24 Lis, 2014

Kamill napisał/a:
Nexusa żadnego nie ma?
Weź cokolwiek z sieci i sprzedaj, a za hajs kup sobie nexusa, nie patrz na hardware bo brandowany OS szajsunga czy sonego zabije każdy telefon.
Albo czysty android jak w moto g (#hajs #wilanów #328i) i nexusie, albo chyba bym sie pokusił o nokie z windowsem.

sony xperia z1, nigdy mi sie nie zawiesiła :)

samsung ma problem z softem, ale seria z1,2 i 3 ma mega udany soft i swietne parametry

bizon - Pon 24 Lis, 2014

wszystko byle nie nexus... i ajfon :D
Qukie - Wto 25 Lis, 2014

ejej Nexus jest git, tylko nie upuszczaj go na betonową podłogę :P
jarek-malopolska - Wto 25 Lis, 2014

zefir, dobre info - dzis wlasnie jeszcze gadalem ze znajomym co ma xperie z2 i tez potwierdzal ze ok.. sam juz nie wiem-nigdy sony nie mialem a ponoc wszystkiego w zyciu trzeba sprobowac :D
GeKo - Wto 25 Lis, 2014

PGmaster napisał/a:
Nexus bardzo spoko fon tylko ten lolipop troszke zjebal telefon. Wifi mi slabo lapie, wolniej dziala...

A robiles factory reset po zainstalowaniu? Ja mam mieszane uczucia po updatcie, są plusy ale jest tez kilka rzeczy in minus. Niektóre związane z aplikacjami np gmail niby dostał możliwość podpinania zewnętrznych kont, ale żeby się pomiędzy nimi przełączać wystarczyło jedno kliknięcie teraz o 2 więcej. I ta pedalska kolorystyka co aplikacja to inne kolory. Dialer na plus. Bateria tez dłużej zyje.

michool_vt - Wto 25 Lis, 2014

Tylko lg!!!
GeKo - Wto 25 Lis, 2014

A nexus to niby Co ;D
rasta - Wto 25 Lis, 2014

Czytałem test Z3 compact i pomimo lepszych gratów od z1,jest od niego wolniejszy bo przy obciazeniu szybko się grzeje i soft proca mocno zwalnia.
PiTT - Śro 26 Lis, 2014

w testach czytalem ze lg g3 sie mocno grzeje i potrafi zawiesic... mi jakos ani razu sie nie przegrzal i nie zawiesil... ludzie chyba w dupie go trzymaja :D
nie moge czytac tych sponsorowanych testow, wole juz sobie odpalic filmik na yt i zobaczyc jak prezentuje sie podczas pracy

GeKo - Pon 01 Gru, 2014

Nexusa przed updatem dobrze jest przywrócić do fabrycznych ustawień, inaczej po updatecie do Lollipopa zaczyna zwalniać i nawet wywalać z aplikacji. Po resecie zasuwa strasznie. Czy szybciej niż KitKat nie wiem, jeśli tak to niezauważalnie.
arssss - Pon 01 Gru, 2014

Ja mam teraz w sumie trzy telefony do wyboru

Sony Xperia T3
Nokia Lumia 925 LTE
Samsung Galaxy S4 mini LTE

Co warto wziąć ?