Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Marek23 - Wto 29 Lip, 2014 To prawda jest slabo z programami do nowych vagów...z dieslami jeszcze gorzej podobno.PiTT - Wto 29 Lip, 2014 a Ty kiedy odbierasz RSa?
podali konktety?dzik - Wto 29 Lip, 2014 Ja muszę zobaczyć jak wygląda/brzmi pastuch po wydechu, jak już gwarancja minie to nie będę się bawił w detal i marne 220 po sofcie.PiTT - Wto 29 Lip, 2014 pastuch nijak nie brzmi po wydechu i to nawet ten 2.0 tsi
wiadomo ze tam siedzi troche koni, ale na samym koncu bym ruszal wydech
najpierw soft, dolot, wydajniejszy ic
widzialem juz 2.0 tsi w pasku ktore dmuchaly po 280KM w lajtowym sofcie Anonymous - Wto 29 Lip, 2014 chodzi mnie ta fura po głowie,prosze powiedzcie ze to bez sensu
http://allegro.pl/mercede...4434493075.htmldzik - Wto 29 Lip, 2014
PiTT napisał/a:
widzialem juz 2.0 tsi w pasku ktore dmuchaly po 280KM w lajtowym sofcie
Takich cudów nie widziałem. Śledzę mody w 1.8/2.0 i średnia wychodzi że przy każdej kombinacji różnica wychodzi taka jak z pojemności, ok 10%. 330KM w 1.8 ma być całkowicie cywilizowane.
Kolega miał, kłopot z częściami i ich cenami. Ciężko znaleźć używki a ceny ASO kosmiczne. Zadzwoń do aso i zapytaj ile kosztują uszczelki okien, padają i kosztują swoje. Pamiętam cenę tylko nie pamiętam czy za stronę czy za obie, jak za stronę to warto kupić tą sztukę dla uszczelek.Anonymous - Wto 29 Lip, 2014 o cenie tych uszczelek to legendy chodziły juz 15 lat temuKamill - Wto 29 Lip, 2014 Sprawdź czy fotel ma regulację góra dół.Anonymous - Wto 29 Lip, 2014 spoko,mam temat rozpracowany w przypadku braku tej regulacji-podkładam 2 poduszki pod dupeAnonymous - Wto 29 Lip, 2014 Nie ma lepszego mesia niż beczuszka w coupe lukp - Wto 29 Lip, 2014 126 coupe Kamill - Śro 30 Lip, 2014 126p cupewas79 - Śro 30 Lip, 2014
Nie kupuj 2,3, lepsze 2,8. Mogę popytać kumpla czy coś wie o tym konkretnym egzemplarzu.
Też rozglądam się za MB, ale konkretnie 114was79 - Śro 30 Lip, 2014 Rabi takie info, od kumpla:
- nie powinien miec czarnego barana pod zderzakiem tylnym
- przy nadkolach tez był zaprawiany szkoda ze na czarno
- dziwne ze ma fotel przetarty przy takim małym przebiegu.
Podobno te nieszczęsne uszczelki wyglądają dobrze, ale trza dopytać. Te górne nad drzwiami są 2 częściowe i coś koło 1,7kzł chodzą kosmita - Śro 30 Lip, 2014 Znajmy szuka kombi klasy średniej, ewentualnie kompakta do 20tysięcy (chyba, że będzie coś ciekawego to może być trochę droższy), przebiegi będzie robił raczej małe, więc raczej benzyna. Może macie coś godnego polecenia, bo jak oglądam ogłoszenia na alle to mi rence opadli