mysle ze nawet przy tej policji nie mialbym oporow zeby skoczyc mu na ten glupi leb. Gdybym mogl rzadzic w tym kraju, zamienilbym wiezienie na kamieniolomy lub prace polowe pod zamknieciem jak w bajkach Plot wysoki na 6 metrow 10kg kula u nogi szpadel i niech kopie codziennie po 12 godzin, racja zywieniowa tylko na przezycie, jak zdechnie to w dol go. Za takie cos co on zrobil to 15 lat takich robot i innym by sie odechcialo. Za zabojstwo 25 lat. I to nie takie prace ze jak sie wkupi to nie musi robic czy cos tylko na pobudke kilka batow zeby go zmotywowac Moge sie zalozyc o 2 perly export ze nawet glupki bez mozgu troche inaczej podchodzili by zanim cos glupiego by uczyniili PiTT - Nie 20 Lip, 2014 polska to taki piekny kraj ze do pierdla wsadzaja nastolatka ktory podrabia legitymacje szkolna albo niepelnosprawnego ktory kradnie batonika
a taki mnie wkurw ogarnia jak slysze o tym pedale ze bym mial ochote wprasowac mu morde w deptakBad-i - Nie 20 Lip, 2014 Ja tam goscia nie bronie, ale czy ktos zdrowy umysłowo jest w stanie zrobic cos takiego?PiTT - Nie 20 Lip, 2014
Bad-i napisał/a:
Ja tam goscia nie bronie, ale czy ktos zdrowy umysłowo jest w stanie zrobic cos takiego?
jesli to wariat to kto mu dal prawo jazdy... jesli je oczywiscie mial
juz pelno komentarzy ze to gosc ktory juz mial podobne wybryki a rodzice z mocnymi plecami...
slabe to na maxa bo tak na dobra sprawe kazdy mogl sie tam znalezc i zupelnie inaczej moglo sie to skonczyc...
nie wyplacilbys mu latary na miejscu jakbys dorwal? Bonczek - Nie 20 Lip, 2014 Panowie, zmieniałem w mieszkaniu grzejniki i mam 2, które były zamontowane w mieszkaniu przez dewelopera i nie były używane w ogóle - to się da jakoś sprzedać?M - Nie 20 Lip, 2014 Gumtree albo skup złomu
Na gumtree sprzedałem wszystko po babci Agnieszki, nawet w dobrych pieniądzach.
Lodówke, pralke, dwie paczki glazury i pare innych rzeczy ktore wydawaly sie nie sprzedawalne.arssss - Nie 20 Lip, 2014 zawiez na złom. A tak serio olx.pl albo jakies forum budowlane.was79 - Pon 21 Lip, 2014 Ułóżcie sobie puzzle: Sopot, mama, honda, czerwony, hh.org kamil - Pon 21 Lip, 2014 Was, odpowiedź podałeś !was79 - Pon 21 Lip, 2014 o kurde: edytujeBad-i - Pon 21 Lip, 2014
PiTT napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Ja tam goscia nie bronie, ale czy ktos zdrowy umysłowo jest w stanie zrobic cos takiego?
jesli to wariat to kto mu dal prawo jazdy... jesli je oczywiscie mial
juz pelno komentarzy ze to gosc ktory juz mial podobne wybryki a rodzice z mocnymi plecami...
slabe to na maxa bo tak na dobra sprawe kazdy mogl sie tam znalezc i zupelnie inaczej moglo sie to skonczyc...
nie wyplacilbys mu latary na miejscu jakbys dorwal?
Domyslam sie ze Ci co w stanach strzelaja w szkole z dnia na dzien cale zycie z bronia nie chodza.
Obecnie przy naszym prawie to juz nawet latar nie wyplacam, bo tylko moge sobie spier...... zycie.
Jak gosc trafi za kratki to bedzie to dla niego wystarczajaca kara.PiTT - Pon 21 Lip, 2014 życiec rulez!
http://www.mirror.co.uk/n...f-actor-3885639Anonymous - Pon 21 Lip, 2014 Ta dzisiejsza młodzież coraz szybciej zaczyna korzystać z używek Mucha - Pon 21 Lip, 2014 Żywiec - "strong Polish lager"