To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Kamill - Wto 22 Lip, 2014

Dość hardcorowa kompilacja z Rosji, sporo motocykli.

Anonymous - Śro 23 Lip, 2014

Miał ktoś z was styczność z tym programem cash back Lyoness? :D
was79 - Śro 23 Lip, 2014

Kamill napisał/a:
Dość hardcorowa kompilacja z Rosji, sporo motocykli.
[youtube][/youtube]

a najlepsze jest to, że sporo kierowców ma to gdzieś i jedzie dalej :]

Kamill - Śro 23 Lip, 2014

Dobra była ta łada co motocykl specjalnie na latarnie zepchnęła. Typ już nie wstał.
kosmita - Śro 23 Lip, 2014

Czesiu a to nie jest czasem piramida finansowa ? Kiedyś mi proponowano udział, ale jakieś śmieszne rabaty w zamian za przelanie kilku tysięcy zł mnie nie przekonały ;)
anjas - Śro 23 Lip, 2014

Czesio napisał/a:
Miał ktoś z was styczność z tym programem cash back Lyoness?

Samcik miał: http://samcik.blox.pl/201...iramidalne.html

Cartoon - Śro 23 Lip, 2014

Kod:
Jedno jest pewne: na tle Lyoness przedsięwzięcia typu Amber Gold wydają się mieć budowę cepa. ;-) 

:D

was79 - Śro 23 Lip, 2014

Mam nadziej drogie pijaki, że nie przegapiliście tygodnia piw czeskich w lidlu

Nawet "budweiser the best of" jest :jupi:

Cartoon - Śro 23 Lip, 2014

W lidlu dawno nie byłem, ale ostatnio robiłem małe zapasy innych trunków ;)

Niestety do bagażnika na płasko zmieściła się tylko połowa z małym haczykiem ;)

kosmita napisał/a:
Czesiu a to nie jest czasem piramida finansowa ? Kiedyś mi proponowano udział, ale jakieś śmieszne rabaty w zamian za przelanie kilku tysięcy zł mnie nie przekonały ;)

No mnie wczoraj przez godzinę próbował urobic facet mojej koleżanki i podobno od stycznia zarobił 42 k w tym programie (tiaa) . Wplacasz 11 koła i zostajesz partnerem premium , i potem robisz zakupy. Ogólnie jest 10 sposobów zarabiania pieniędzy w tym programie, ale poznajesz je po osiągnięciu coraz to wyższych progów ale zanim zaczniesz je zdobywać to musisz znaleźć 4 osoby które będą tak samo naiwne ja ty :D chuja z tego zrozumiałem i straszne miałem dechy z jego zagrywek marketingowych, którymi próbował mnie w to wciągnąć :D aaaa no i dzięki temu że słuchałem tych bredni wiem o 1/3 więcej niż on nim zaczął" inwestować w tym biznesie " :D

Sibu - Śro 23 Lip, 2014

Tu jest bardzo dobrze pokazane na czym polega inwestowanie pieniędzy ;D :

PieQt - Śro 23 Lip, 2014

Ale widzę prelekcja skuteczna, bo pamiętasz sporo szczegółów

Tzn. Wiedziałem czego się spodziewać i sporo czytałem w necie opinii zarówno tych pozytywnych ( sporo typu kopiuj wklej) jak i negatywnych, przed i po rozmowie. No i dostałem zaproszenie na szkolenie w ten weekend 150 zł. Szkolenie do tego koszty hotelu, wiec znam kolejny sposób zarabiania pieniędzy przez partnerów wyższych poziomów ;)
anjas - Śro 23 Lip, 2014

Czesio napisał/a:
No i dostałem zaproszenie na szkolenie w ten weekend 150 zł. Szkolenie do tego koszty hotelu, wiec znam kolejny sposób zarabiania pieniędzy przez partnerów wyższych poziomów

to jak w amwayu, który obecnie zarabia głównie na "szkoleniach" i materiałach edukacyjnych dla swoich "menażerów"

kamil - Czw 24 Lip, 2014

piramidka jak się patrzy, góra zarabia a ty i reszta zapierdalasz z akwizycją tylko, ze w necie ;)