Kamill - Wto 22 Lip, 2014 Dość hardcorowa kompilacja z Rosji, sporo motocykli.
Anonymous - Śro 23 Lip, 2014 Miał ktoś z was styczność z tym programem cash back Lyoness? was79 - Śro 23 Lip, 2014
Kamill napisał/a:
Dość hardcorowa kompilacja z Rosji, sporo motocykli.
[youtube][/youtube]
a najlepsze jest to, że sporo kierowców ma to gdzieś i jedzie dalej Kamill - Śro 23 Lip, 2014 Dobra była ta łada co motocykl specjalnie na latarnie zepchnęła. Typ już nie wstał.kosmita - Śro 23 Lip, 2014 Czesiu a to nie jest czasem piramida finansowa ? Kiedyś mi proponowano udział, ale jakieś śmieszne rabaty w zamian za przelanie kilku tysięcy zł mnie nie przekonały anjas - Śro 23 Lip, 2014
Czesio napisał/a:
Miał ktoś z was styczność z tym programem cash back Lyoness?
Jedno jest pewne: na tle Lyoness przedsięwzięcia typu Amber Gold wydają się mieć budowę cepa. ;-) 
was79 - Śro 23 Lip, 2014 Mam nadziej drogie pijaki, że nie przegapiliście tygodnia piw czeskich w lidlu
Nawet "budweiser the best of" jest Cartoon - Śro 23 Lip, 2014 W lidlu dawno nie byłem, ale ostatnio robiłem małe zapasy innych trunków
Niestety do bagażnika na płasko zmieściła się tylko połowa z małym haczykiem Anonymous - Śro 23 Lip, 2014
kosmita napisał/a:
Czesiu a to nie jest czasem piramida finansowa ? Kiedyś mi proponowano udział, ale jakieś śmieszne rabaty w zamian za przelanie kilku tysięcy zł mnie nie przekonały
No mnie wczoraj przez godzinę próbował urobic facet mojej koleżanki i podobno od stycznia zarobił 42 k w tym programie (tiaa) . Wplacasz 11 koła i zostajesz partnerem premium , i potem robisz zakupy. Ogólnie jest 10 sposobów zarabiania pieniędzy w tym programie, ale poznajesz je po osiągnięciu coraz to wyższych progów ale zanim zaczniesz je zdobywać to musisz znaleźć 4 osoby które będą tak samo naiwne ja ty chuja z tego zrozumiałem i straszne miałem dechy z jego zagrywek marketingowych, którymi próbował mnie w to wciągnąć aaaa no i dzięki temu że słuchałem tych bredni wiem o 1/3 więcej niż on nim zaczął" inwestować w tym biznesie " Sibu - Śro 23 Lip, 2014 Tu jest bardzo dobrze pokazane na czym polega inwestowanie pieniędzy :
PieQt - Śro 23 Lip, 2014 Ale widzę prelekcja skuteczna, bo pamiętasz sporo szczegółówAnonymous - Śro 23 Lip, 2014 Tzn. Wiedziałem czego się spodziewać i sporo czytałem w necie opinii zarówno tych pozytywnych ( sporo typu kopiuj wklej) jak i negatywnych, przed i po rozmowie. No i dostałem zaproszenie na szkolenie w ten weekend 150 zł. Szkolenie do tego koszty hotelu, wiec znam kolejny sposób zarabiania pieniędzy przez partnerów wyższych poziomów anjas - Śro 23 Lip, 2014
Czesio napisał/a:
No i dostałem zaproszenie na szkolenie w ten weekend 150 zł. Szkolenie do tego koszty hotelu, wiec znam kolejny sposób zarabiania pieniędzy przez partnerów wyższych poziomów
to jak w amwayu, który obecnie zarabia głównie na "szkoleniach" i materiałach edukacyjnych dla swoich "menażerów"kamil - Czw 24 Lip, 2014 piramidka jak się patrzy, góra zarabia a ty i reszta zapierdalasz z akwizycją tylko, ze w necie