http://www.siescigam.pl/o...bmw-e36-325i-2/Cartoon - Śro 23 Kwi, 2014 ciekawe, czy zamieniłby się na crxa Bonczek - Śro 23 Kwi, 2014 Chciałem poczekać na Barta, ale bałem się, że nie zdąży, więc:
Cartoon - Sob 26 Kwi, 2014 nie potrzebuje ktoś tanich alufelg 15" 4x100?
polecam Anonymous - Pią 09 Maj, 2014 Oglądałem to auto kiedys,chyba u poprzedniego własciciela,w Środzie Wlkp,wizualnie zajebiste,mega zadbane, ale zupełnie nie jechało,odczucia były jakby tam było ze 140-150 zamiast 185 koni.W sumie to kupiłbym ta bude i wrzucił tam moja motorownieToldi - Pon 12 Maj, 2014
siema napisał/a:
Znajomy z pracy zastanawia się nad Clio. Czy ktoś coś o tych dwóch?
jak dla mnie oba walone, pierwszy na bank, bo nie ma sprysków reflektorów, a ma ksenon
a drugi - 35.000 za 2009r i przebieg 65000km ???
hahaha dobre sobie
przeglądam ostatnio ogłoszenia bo będę z bratem kupował jakiś wóz - ale dochodze do wniosku że 95% wystawionych u nas wozów to śmietniki z przekręconymi licznikami.....:(
jak dla mnie oba walone, pierwszy na bank, bo nie ma sprysków reflektorów, a ma ksenon
hahaha dobre sobie
przeglądam ostatnio ogłoszenia bo będę z bratem kupował jakiś wóz - ale dochodze do wniosku że 95% wystawionych u nas wozów to śmietniki z przekręconymi licznikami.....:(
Oglądaliśmy tego z Warszawy za 25.900. Szkoda czasu. Po obejrzeniu jeszcze paru egzemplarzy znajomy zrozumiał, że Clio III aktualnie nie jest w jego zasięgu dokładnie z tego powodu o którym piszesz.Kamill - Pon 12 Maj, 2014
siema napisał/a:
Toldi napisał/a:
siema napisał/a:
Znajomy z pracy zastanawia się nad Clio. Czy ktoś coś o tych dwóch?
hahaha dobre sobie
Oglądaliśmy tego z Warszawy za 25.900. Szkoda czasu. Po obejrzeniu jeszcze paru egzemplarzy znajomy zrozumiał, że Clio III aktualnie nie jest w jego zasięgu dokładnie z tego powodu o którym piszesz.