Polecam bo pare razy miałem okazje oglądac to auto i rozmawiałem z właścicielem. O auto bardzo dbano. Fajna wersja więc jeżeli ktoś by szukał CIII Sport to jest to chyba najlepsza propozycja aktualnie.
Co do E28 to idealna do wyciągania pudła w grupie II w CA Cup Kamill - Pon 12 Maj, 2014
Polecam bo pare razy miałem okazje oglądac to auto i rozmawiałem z właścicielem. O auto bardzo dbano. Fajna wersja więc jeżeli ktoś by szukał CIII Sport to jest to chyba najlepsza propozycja aktualnie.
rok przebieg cokolwiek?!Rasputin - Pon 12 Maj, 2014 Przebieg z tego co pamiętam ~65k. Roku nie pamiętam ale wydaje mi się że 2011r.
Zwrotnice ma już zrobione, lewa poduszka w Recaro była juz wymieniana bo jak wiemy lubią się one wytrzeć w expresowym tempie. To jest już któryś z kolei RS tego gościa.Jakarti - Pon 12 Maj, 2014
Rasputin napisał/a:
To jest już któryś z kolei RS tego gościa.
slusznie
to jest dobra cena.
ma gwarancje? Chloru - Wto 13 Maj, 2014 http://olx.pl/oferta/bmw-...D5-ID5Uait.html - kolega wystawił swoje śliwkowe RWD. Myślę, że warte uwagi.Ekonomista - Śro 14 Maj, 2014
Opis mojego kumpla odstraszył...B-Rey - Śro 14 Maj, 2014 Ja wczoraj doczytałem do połowy i się zmęczyłem Może warto byłoby to napisać jakoś konkretnie i na temat bo mega źle się to czyta, a widać przynajmniej po zdjęciach że auto fajne i cena super. Niezwieśniaczony compact zawsze fajny! Brałbym!Kenet - Śro 14 Maj, 2014 Jak ktoś nie umie pisać ogłoszeń to niech się nie zabiera. Ja bym to w 30 minut sprzedał.was79 - Śro 14 Maj, 2014 Najgorsze to próbować być koniecznie zabawnym Anonymous - Śro 14 Maj, 2014
Kenet napisał/a:
Jak ktoś nie umie pisać ogłoszeń to niech się nie zabiera. Ja bym to w 30 minut sprzedał.
bede miał fura albo i dwa do sprzedania,ogarniesz temat??? (pośpiechu nie ma,nie musi byc 30 min ,moze byc ze 3 dni)Kamill - Śro 14 Maj, 2014 W komis z Kenetem przyjmiemy. Tylko zatankowane pod korek i dowód rejestracyjny musi być.Anonymous - Śro 14 Maj, 2014 http://www.allegro.pl/Sho...item=4228469204 pięknaKamill - Śro 14 Maj, 2014 Ale by panewe obracał B-Rey - Śro 14 Maj, 2014 Ale już chyba kiedyś była na allegro z tego co pamiętam.