Vlodarsky - Wto 18 Gru, 2007 No właśnie bo kto więcej wypije ten jest bardziej fajny Anonymous - Wto 18 Gru, 2007 zaczynamy zachaczać o oesy fajnie
czy drag jest sportem, hmmm trudne pytanie, owszem w pełni sie zgadzam że duże znaczenie ma grubość portfela. Niemniej jednak należe do tego grona które próbuje zrobić cos szybkiego na bazie czegoś zupełnie nie popularnego z brakiem dostepności części i z duzą własnainwencja twórczą nie koniecznei z duzym budrzetem.
ale z drugiej strony, czy szachy czy brydź jest sportem?? w jakimś znaczeniu tak, a skor są rozgrywane MP polski, czy Europy w takiej a nei innej dyscyplinie to chyba jest.
ja mówie dla mnie to jest tylko poligon do sprawdzenia tego co wymyśliłem sam lub z gronem przyjaciół. Tylko poligon, a celem jest tuning/mechanika.M - Wto 18 Gru, 2007 Oki prosze moderatora o wydzielenie dyskusji o dragu.anjas - Wto 18 Gru, 2007 no nie, o wódce to możemy gadać, spoko... ale o dragach???
No wiesz Maćku! Vlodarsky - Wto 18 Gru, 2007 Puma - kumam o co Ci chodzi.BaRtO_206GT - Wto 18 Gru, 2007 mozemy gadac o wodce o dragach, o wszystkim!!! Wkoncu jestes HH.org Family no nie?
Witam witam szybkie fordziszony!! a ja tam lubie i 400m i zakrety, jedno i drugie mnie jara, chociaz w zakretach mam mniejsze doswiadczenie. Chociaz patrzac na to jak jezdzilem po torze to moze powinienem pojsc w drifting ?? LOLmi - Wto 18 Gru, 2007 btw - drifting ogólnie nie jest zły, ale drifterzy to w większości banda buraków...
Nie ma jak kulturalny rejsing na torze! OSKAR - Wto 18 Gru, 2007 niekoniecznie.mam kilku kolegow ktorzy tak samo jak my dlubia swoje fury po to zeby byl lepszy na drifty i wogole trenuja na torze drift zeby byc lepszym.wed;ug mnie to taka sama zajawka jak nasza.
a buraki to w kazdej dziedzinie sie znajda CHRZANEK - Wto 18 Gru, 2007 KOLEDZY !! !! !!
Tu sie witamy
W związku z tym z przyjemnością witam silną grupe spod znaku blękitnego owalu
Nie dyskusja na temat tor czy drag jest naszym celem, ale performance naszych aut.
Widze że dysponujecie bardzo ciekawymi samochodami i jest mi bardzo milo że do nas zawitaliście
Ponieważ życie sklania do kompromisów to z przyjemnością spotkam się z Wami na 400m a później na torze z zakrętami KonradMK - Wto 18 Gru, 2007
mi napisał/a:
btw - drifting ogólnie nie jest zły, ale drifterzy to w większości banda buraków...
zapamiętam ci to?
PS wielki ruch w interesie przed świętami fajnie, zobaczymy kto zostanie i wytrzyma tyle ile np sharx
Witam fordziarzyBaRtO_206GT - Wto 18 Gru, 2007 ladnie musi zasuwac taka fiesta, kiedys mialem okazje z jedna (podobno miala VR6 pod maska ?? ):
Anonymous - Wto 18 Gru, 2007 tak ta czerwona ma VR6 pod maską, jak dobrze pamiętam to 188KM 247Nm czay jakoś tak. Wzasadzie na 1/4 była szybsza odemnie bo ma fenomenalny przyrost momentu. Jak już jechaliśmy to był równo ale ze startu on wygrywał. zyciówke ma chyba ET:13,91 (czy coś koło tego). A teraz setup 2 wchodzi w realizacie.BaRtO_206GT - Wto 18 Gru, 2007 jadac ze mna w parze zrobila 14.1 a finale walnela 13,9x. Naprawde szybki sprzet.Anonymous - Wto 18 Gru, 2007 sukces tego auta lezy w tym ze pełny moment ma bardzo nisko wiec startuje z 2000obr. czyli prawie tak jak spod świateł, czyli bez wiekszego problemu z trakcją, i cąły czas sie napędza jadąc na pełnym momecie.
jest szybki to prawda.BaRtO_206GT - Wto 18 Gru, 2007 no dokladnie, gosc mnie tak wyj.ebal na starcie ze po 250-300m wbilem 5-tke i dojechalem sobie spokojnie do mety..