Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Anonymous - Śro 30 Lip, 2014
was79 napisał/a:
Rabi takie info, od kumpla:
- nie powinien miec czarnego barana pod zderzakiem tylnym
- przy nadkolach tez był zaprawiany szkoda ze na czarno
- dziwne ze ma fotel przetarty przy takim małym przebiegu.
Podobno te nieszczęsne uszczelki wyglądają dobrze, ale trza dopytać. Te górne nad drzwiami są 2 częściowe i coś koło 1,7kzł chodzą
Dzieki!!
Dopiero teraz zauważylem ze faktycznie ma wytarty fotel.Pierdole nie jade oglądac bo jeszcze kupie,a mialem sie wyprzedawać a nie kupować.
Co do silnika to faktycznie 2,8 lepsze ale z drugiej strony przeciez to i tak zupełnie sie nie nadaje do nakurwiania,więc co za różnicawas79 - Śro 30 Lip, 2014 Masz zupełną rację - nie dopisałem tego. 2.3 na wtrysku jest bardzo dobrym silnikiem, kumpel twierdzi że 2 paki dało radę
Aha będzie z Opola kupejka w lepszej cenie niedługo, też 2.3Anonymous - Śro 30 Lip, 2014 cos więcej wiesz o niej?za ile mniej więcej?nie zebym chciał kupic,tak tylko pytam...bizon - Śro 30 Lip, 2014 rabi, walnij sobie szklankę zimnej wody PiTT - Śro 30 Lip, 2014 Rabi, szukaj tu
http://www.gieldaklasykow.pl/ was79 - Śro 30 Lip, 2014
rabarbar napisał/a:
cos więcej wiesz o niej?za ile mniej więcej?nie zebym chciał kupic,tak tylko pytam...
Będe miał info dziś/jutro to dam znać. Cena powinna być coś koło 15kzł
Jak chcesz przepłacać to zachęcam podążanie tą ścieżką. Jak ktoś nie zbiera punktów w programie #jestemzestolicy to znajduje stare graty w inny sposób.Mick - Śro 30 Lip, 2014 Querva piękny ten MB 123 coupe.
Nawet niedawno oglądałem, ale z głowy sobie wybiłem. To samochód tylko do użytkowania w okresie letnim - a na taki komfort nie mogę sobie na razie pozwolić... Marek23 - Śro 30 Lip, 2014
PiTT napisał/a:
a Ty kiedy odbierasz RSa?
podali konktety?
Jeszcze nie wiadomo. A przez to mam mętlik w głowie, bo cały czas się łamię z 2.0 tsi. Jutro się chyba przejdę na jazdę próbną i zobaczę ile to pali...PiTT - Czw 31 Lip, 2014
Marek23 napisał/a:
PiTT napisał/a:
a Ty kiedy odbierasz RSa?
podali konktety?
Jeszcze nie wiadomo. A przez to mam mętlik w głowie, bo cały czas się łamię z 2.0 tsi. Jutro się chyba przejdę na jazdę próbną i zobaczę ile to pali...
a to mozesz zmienic zamowienie?
kurde, dramat z tym terminem zamwowienia, chyba ręcznie je składają
co do spalania, jak nie bedziesz na trasie cisnal non toper 160-200 to tragedii nie bedzie
najlepsza predkosc pod wzgledem spalania w tych silnikach to do 130... tylko czy dasz rade tak sie ograniczacqbus - Czw 31 Lip, 2014 Nie ma chuja. Nie dasz rady Marek23 - Czw 31 Lip, 2014 Zamówienie mogę zmienić.Ale kurde nie dam rady, lubie cisnąć a na autostradzie 200 to fajna prędkość i lubię z taką podróżować, póki zdrowie pozwala.
Czasem myślę,żeby olać multum dodatków i wziąść benzynę zaoszczędzająć na wyposażeniu,by mieć na paliwo.
Ale to w sumie też głupie....PiTT - Czw 31 Lip, 2014 wrzuc gaz Siadly - Czw 31 Lip, 2014 PiTT - Czw 31 Lip, 2014 a tak na serio
jak duzo robisz tras to bierze tego klekota, tez daje rade
jakbys mniej jezdzil to wtedy wybor bylby jasny Jakarti - Czw 31 Lip, 2014 hehe,
wczoraj musieliśmy przejechać ok 800km (do klienta i z powrotem)
opel insignia - kombi, 250KM, 2.0T, 4x4.
predkosc 150-200km/h
5 osób