To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Wto 29 Lip, 2014

Cytat:

Ja jeżdżę rozważnie, nie stwarzam zagrożenia

Tak zawsze jest na początku, wraz z przejechanymi kilometrami i obyciem to się zmienia. Nie mowie ze w mieście będziesz za jakiś czas popierdalal jak opętany, ale poza miastem szybciutko wyłącza Ci się hamulce :) up :szukaj!:

Bart - Wto 29 Lip, 2014

mędrzec dał głos :rotfl:
Anonymous - Wto 29 Lip, 2014

szyderca dał głos :rotfl:
kosmita - Śro 30 Lip, 2014

Sibu napisał/a:
kosmita, zamów gdzieś stronę, niech Ci zrobią

PiTT napisał/a:
jak chcesz to mam znajomego ktory z rozsadnych piniondzach postawi Ci strone w wordpressie

Strona istnieje i od strony technicznej jest (chyba) ok, więc chyba nie byłoby sensu robić jej od początku, przynajmniej przez jakiś czas, bardziej interesują mnie koszty utrzymania

siema - Śro 30 Lip, 2014

kosmita napisał/a:
interesują mnie koszty utrzymania

Tak jak chłopaki napisali, podaj więcej konkretów. Chociaż adres strony- jeśli nie wiesz nic więcej- w przeciwnym wypadku trudno cokolwiek wywnioskować.

arssss - Śro 30 Lip, 2014

z sadola :
https://www.youtube.com/watch?v=57mvXjuh7fc

i ten obrazek mnie rozjebał :D

Kamill - Śro 30 Lip, 2014

:rotfl:

takie pytanie do transportowców. Organizuję ze znajomymi koncert i potrzebuje przewieźć w ciul rzeczy dużym na kat C (MAN itp DMC 7590kg). Prawko na C mam,kurs do przewozu rzeczy mam,ale teraz nie wiem jak ogarnąć kwestie przewozu na potrzeby własne i czy wgl to się łapie,czy raczej jako przewóz prywatny.
Kamill - Śro 30 Lip, 2014

Ryki 8-) http://www.dziennikwschod...AWY%2F140739995
Bart - Śro 30 Lip, 2014

arssss napisał/a:
takie pytanie do transportowców. Organizuję ze znajomymi koncert i potrzebuje przewieźć w ciul rzeczy dużym na kat C (MAN itp DMC 7590kg). Prawko na C mam,kurs do przewozu rzeczy mam,ale teraz nie wiem jak ogarnąć kwestie przewozu na potrzeby własne i czy wgl to się łapie,czy raczej jako przewóz prywatny.

1. DMC tego samochodu to 7.49t.
2. Wieziesz to wszystko i tyle - uprawnienia masz, nie wiem w czym problem. Przestrzegaj przepisów, czasu pracy, wagi etc i nie będzie problemów.
3. Przewóz nie jest komercyjny, więc obejdzie się bez licencji.

Siadly - Śro 30 Lip, 2014

I jak Cię złapie kontrola, to na pytanie "skąd Pan jedzie?" nie odpowiadaj:

Cytat:
z dupy
xD
dzik - Śro 30 Lip, 2014

Ja też zapytam transportowców, temat ADR, dużo trzeba zrobić by wozić większe ilości 1.3C? Większe to znaczy kilkaset kg.

Bart, DMC podałem ze strony.
dzięki! Tak myślałem,ale wolałem się upewnić.

Bonczek - Śro 30 Lip, 2014

arssss napisał/a:
z sadola :
https://www.youtube.com/watch?v=57mvXjuh7fc

i ten obrazek mnie rozjebał :D
Obrazek

Przypomina mi się jak moja babcia pod Kielcami takie dyskusje prowadziła z chłopakami, którzy na moto śmigali :rotfl:

zajcev_28 - Śro 30 Lip, 2014

czytam komentarze na yt i sie zastanawiam, bo tez bym sie na miejscu dziadka wqrwił a tutaj w wiekszosci cisną po dziadku... wychodzi ze takie wpadanie na crossie jest powszechne i akceptowalne? :)

pozniej oburzenie ze ktos tam gdzies drut rozciagnie, koles powiedzial zeby wrocili tak jak przyjechali skoro sie zgubili, a oni nie tylko jezdza po sadzie i szukaja drogi.. a pozniej wielkie halo bo ludzie sa wsciekli na motocyklistow...