kamil - Czw 03 Lip, 2014 fura znajomego jakby ktoś, coś http://otomoto.pl/honda-prelude-C33651625.html do negocjacji - 2,5 k do zbicia z tej ceny. Ogólnie bdb stanKamill - Wto 08 Lip, 2014 Czy ma ktoś zniżkę w motointegrator ?was79 - Wto 08 Lip, 2014 Jak nie znajdziesz, to warto im pomarudzić mejlowo, że obok masz taniej, ale tak ich kochasz, że chcesz u nich, to da radę wysępić rabat i dobre ceny. Tak moje bile kupiłem.anjas - Wto 08 Lip, 2014
Kamill napisał/a:
Czy ma ktoś zniżkę w motointegrator ?
a to nie jest intercarsu?Kamill - Wto 08 Lip, 2014
anjas napisał/a:
Kamill napisał/a:
a to nie jest intercarsu?
Tak, sklep internetowy intercarsu - mają taniej 9% niż intercars.
was79 napisał/a:
Jak nie znajdziesz, to warto im pomarudzić mejlowo, że obok masz taniej, ale tak ich kochasz, że chcesz u nich, to da radę wysępić rabat i dobre ceny. Tak moje bile kupiłem.
Niby oni mają najtaniej i od ręki jako jedyni
Jak by ktoś miał jakiś kod rabatowy, zniżke to wklepie, jak nie to i tak kupie u nich.anjas - Wto 08 Lip, 2014
Kamill napisał/a:
taniej niż zwykły detal czy detal po rabatach?
Bo może bardziej się opłaca kupić w zwykłym IC z rabatami.Kamill - Wto 08 Lip, 2014
anjas napisał/a:
Kamill napisał/a:
taniej niż zwykły detal czy detal po rabatach?
Bo może bardziej się opłaca kupić w zwykłym IC z rabatami.
Niż detal bez rabatówanjas - Wto 08 Lip, 2014 No to krążył kiedyś numer po HH na zniżki w IC dochodzące do 40%.
Ale niestety go nie mam. Poszukam na forum może znajdę.michool_vt - Wto 08 Lip, 2014
Kamill napisał/a:
wpisz "GETIN" w pole kod rabatowy i powinien pojawić sie rabat 7% Kamill - Wto 08 Lip, 2014
michool_vt napisał/a:
Kamill napisał/a:
wpisz "GETIN" w pole kod rabatowy i powinien pojawić sie rabat 7%
Ło karwa, wiszę Ci piwo michool_vt - Wto 08 Lip, 2014 spoko, wyślij mejlem Barejka - Wto 08 Lip, 2014 Kamill, co chcesz kupic, ja kupuje przez kolege w autoparterze i niektoe czesci sa 2 razy tansze Kamill - Wto 08 Lip, 2014 Już kupiłem FDS1073 337zł z wysyłką po zniżkach w motointegrator To są klocki ds performęs - mało kto to ma od ręki.fydi - Wto 08 Lip, 2014
anjas napisał/a:
No to krążył kiedyś numer po HH na zniżki w IC dochodzące do 40%.
Ostatnio go szukałem i nawet znalazłem, ale po wpisaniu numeru klienta wyskakiwał jakiś błąd. Najwidoczniej większość użytkowników HH przesiadła się z małych, francuskich, awaryjnych pudełeczek na wypasione, nowoczesne, niemieckie limuzyny i numer klienta przepadł.kaziu1985pn - Wto 08 Lip, 2014 fydi, to intercars zmienił politykę i z tymi rabatami klubowymi przystopowali