Niemy - Wto 08 Lip, 2014 a kiedy to sprawdzaliście? ja korzystałem bez problemówkaziu1985pn - Wto 08 Lip, 2014 z 2 lata temu nie chciał mi gość sprzedać na ten nr klientaNiemy - Wto 08 Lip, 2014 ja kupowałem coś z 2 miesiące temubudzik - Wto 08 Lip, 2014 Podajcie ten numer kaziu1985pn - Wto 08 Lip, 2014 Niemy, to musiałem w złym momencie byc. Mozesz podać ten nr ?siema - Wto 08 Lip, 2014 Ten wątek jest publiczny, przypominam M - Wto 08 Lip, 2014 Puszczajcie po PW inaczej bedzie spalony ten numer.Niemy - Wto 08 Lip, 2014
kaziu1985pn napisał/a:
Niemy, to musiałem w złym momencie byc. Mozesz podać ten nr ?
Nie wiem czy mogę go podawać, powinna zdecydować osoba, która to załatwiłabudzik - Wto 08 Lip, 2014 Można go znaleźć normalnie czy jest w sekcji dla Niebieskich i Czerwonych? PiTT - Wto 08 Lip, 2014 mozecie ochlonac nieco bo ostatnio IC przy zakupie, poza numerem prosi o karty znizkowe a jak jej nie ma to przynajmniej dane na karcie platniczej powinny sie zgadzac z tym co jest w systemie
oczywiscie mozna liczyc na lepszy humor pani w kasie kaziu1985pn - Wto 08 Lip, 2014
PiTT napisał/a:
mozecie ochlonac nieco bo ostatnio IC przy zakupie, poza numerem prosi o karty znizkowe a jak jej nie ma to przynajmniej dane na karcie platniczej powinny sie zgadzac z tym co jest w systemie
o to to właśnie chciał koleś i za cholerę nie dało sie ugadać żeby sprzedał na ten nr siema - Wto 08 Lip, 2014
PiTT napisał/a:
mozecie ochlonac nieco bo ostatnio IC przy zakupie, poza numerem prosi o karty znizkowe a jak jej nie ma to przynajmniej dane na karcie platniczej powinny sie zgadzac z tym co jest w systemie
oczywiscie mozna liczyc na lepszy humor pani w kasie
Jeśli nic się nie zmieniło w ciągu ostatnich dwóch miesięcy, to np. w IC na Górczewskiej płacisz już po tym jak pan przy komputerze wystuka Twoje zamówienie, więc pani w kasie może mieć nawet trudne dni i nic jej do Twoich zniżek.
Ja kupuję na swój numer, ale ziomy tłuką zamówienia na zaprzyjaźnioną firmę i tak jak piszę- ze dwa miesiące wstecz jeszcze wszystko działało po staremu.Kamill - Śro 09 Lip, 2014 Ja mam dobry sklep na Wołoskiej (w akademiku ). Mają ceny jak na allegro, zamawia się do 12:00 telefonicznie, a po 14 już można odebrać.
Jak jest większe zamówienie to dostaje taka zniżkę że nawet bez przesyłki nikt w necie nie jest w stanie przebić ceny.olek - Śro 09 Lip, 2014 http://otomoto.pl/renault...-C32098381.html - kuner, zaporowa cena czy faktycznie z tym autem jest cos nie tak?Chloru - Śro 09 Lip, 2014 Kamill, ten akademik kolo inżynierii materiałowej (szklany budynek)? Podasz jakieś namiary?