PiTT - Sob 02 Sie, 2014 duzo spraw tak juz zalatwiles? Kamill - Sob 02 Sie, 2014 Z różowym albo niebieskim płynem ciężko się negocjiuje, ale w koncu sie uda Barejka - Sob 02 Sie, 2014 Z rozowym super bo mysla ze to mieszanka do pily spalinowej PiTT - Nie 03 Sie, 2014 http://wiadomosci.wp.pl/k...,wiadomosc.html
ta kobieta powinna wpasc na HH.org, odnalazłaby sie w dziele rybnym EmerytRs2 - Pon 04 Sie, 2014 czesc.
Kto chce zarobić i okleić busa ale profesjonalnie z projektem, jest duzo kasy do pobrania Kamill - Pon 04 Sie, 2014 Ja moge bmw okleic jeżeli za free. Tylko żeby to nie była reklama środków do higieny intymnej.roj - Pon 04 Sie, 2014 Jak bym okleił swoje e30 to może jeszcze rok by wytrzymała Jakarti - Pon 04 Sie, 2014 przeciez emeryt napisal, ze chce zeby ktos mu busa okleił a nie, ze oklei komus fure i za to zaplaci
chociaz nigdy nie wiadomo co emeryt pisze Kamill - Pon 04 Sie, 2014 Janusz - Pon 04 Sie, 2014
EmerytRs2 napisał/a:
Kto chce zarobić i okleić busa ale profesjonalnie z projektem, jest duzo kasy do pobrania
______
niech zmienią na rajdówke i sie dogadamy jak dobrze zapłacą moge walnąc grubego gonga który bedzie miał ogromną liczbe wyświetlen
ewentualnie jak mi dadzą busa z lawetą to okleję busa
mogą być środki higieny intymnej Anonymous - Pon 04 Sie, 2014
EmerytRs2 napisał/a:
czesc.
Kto chce zarobić i okleić busa ale profesjonalnie z projektem, jest duzo kasy do pobrania
Daj znać co potrzebujesz na Pw i ile masz na wydanie Niemy - Pon 04 Sie, 2014 Taak z czesiem tylko w interesy wchodzić, jak sprzedaje idealne lampy to są idealnie porysowane i popękane! Ja bym szedł jak w dym!Siadly - Pon 04 Sie, 2014 Jeżeli chodzi o projekt oklejenia to zapraszam na PW.
https://www.facebook.com/...7798017?fref=tsCassis - Pon 04 Sie, 2014 Fak, zaje*** mi dziś w nocy felgę z auta. Nie ma ktoś Speedline z Williamsa na zbyciu? Anonymous - Pon 04 Sie, 2014
Niemy napisał/a:
Taak z czesiem tylko w interesy wchodzić, jak sprzedaje idealne lampy to są idealnie porysowane i popękane! Ja bym szedł jak w dym!