To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Chloru - Śro 09 Lip, 2014

Kamill, ten akademik kolo inżynierii materiałowej (szklany budynek)? Podasz jakieś namiary?
Kamill - Śro 09 Lip, 2014

Chloru napisał/a:
Kamill, ten akademik kolo inżynierii materiałowej (szklany budynek)? Podasz jakieś namiary?

Tak dokładnie tam, w żaczku, kupuje tam od 2 lat, ostatnio nawet Keneta namówiłem ;)
http://www.autoakcesoria24.pl/index.html
Dodam że maja cierpliwość i czasami potrafią 15min szukać mi jakiś gratów w lepszej cenie, albo specyficznych dla któregoś rocznika itp, nie marudzą i nie przewracają oczami jak w IC.

PiTT - Śro 09 Lip, 2014

siema napisał/a:
PiTT napisał/a:
mozecie ochlonac nieco bo ostatnio IC przy zakupie, poza numerem prosi o karty znizkowe a jak jej nie ma to przynajmniej dane na karcie platniczej powinny sie zgadzac z tym co jest w systemie
oczywiscie mozna liczyc na lepszy humor pani w kasie ;)

Jeśli nic się nie zmieniło w ciągu ostatnich dwóch miesięcy, to np. w IC na Górczewskiej płacisz już po tym jak pan przy komputerze wystuka Twoje zamówienie, więc pani w kasie może mieć nawet trudne dni i nic jej do Twoich zniżek.
Ja kupuję na swój numer, ale ziomy tłuką zamówienia na zaprzyjaźnioną firmę i tak jak piszę- ze dwa miesiące wstecz jeszcze wszystko działało po staremu.

wątpię szczerze mówiąc bo zamówienie składałem przez gg, odebrałem kwit a kasjerka chciała kartę zniżkową
powiedziałem że nigdy nie miałem, to poprosiła o dokumemt potwierdzający dane... np. karta płatnicza
nie rozumiem dlaczego uważasz że nic by nie zrobiła... raczej prosta sprawa, nie masz dowodu na uzyskany rabat to nie odbierasz zamówiania... albo płacisz bez zniżki
istotne jest na kogo trafisz, widocznie dostali info ze ludzie rozpowszechniali numery rabatowe i postanowili to nieco ukrócić

siema - Śro 09 Lip, 2014

Ale tutaj nie ma w co wątpić, to fakty :)

Różnica jak widać polega na sposobie zamówienia.
Jak idziesz osobiście do IC, to siadasz przy stoliku i pan przyjmuje od Ciebie zamówienie. Pyta zawsze o nr karty i klienta, wyskakuje mu nazwa firmy i stosowny rabat. Potem z tym zamówieniem idziesz do kasy i opłacasz. Pani nie ma możliwości zmiany czegoś wprowadzonego już przez handlowca.
Jeśli zamawiasz przez GG, to pewnie pani kasjerka pełni rolę pana zza biurka i wykonuje swoją robotę (za)bardzo skrupulatnie.
Wniosek jest taki, że żeby robić zakupy na klubową kartę należy przejść się osobiście, a nie będzie problemów.

PiTT - Śro 09 Lip, 2014

ehh... o czym my tu dyskutujemy :/ :lol2:
zamawiam na gg, ide do punktu, siadam przy biurku sprzedawcy, on wbija wszystko na zlecenie i do okienka - procedura taka sama jak bez zamawiania przez gg
czy pi@rdolenie o tym kto ma jaki humor cos pomaga w temacie? :rotfl:
napisalem co zreszta ktos inny potwierdza ze czasami sprawdzaja, koniec i kropka ;)

siema - Śro 09 Lip, 2014

Jesteś brzydki i wyglądasz na oszusta. Deal with it!
M - Śro 09 Lip, 2014

Cygan!
:rotfl:

Michał - Śro 09 Lip, 2014

wyglądasz jak kondzio , BANG!
PiTT - Śro 09 Lip, 2014

siema napisał/a:

słowa które usłyszałeś na rozmowie o pracę?

siema - Śro 09 Lip, 2014

PiTT napisał/a:
siema napisał/a:

słowa które usłyszałeś na rozmowie o pracę?

Dokładnie. Jak się starałeś u nas o posadę ciecia i Cie kadrowa za drzwi wyrzucała :faja:

PiTT - Śro 09 Lip, 2014

grunt ze na bacznosc stales jak wchodzilem :lol2:
Bonczek - Czw 10 Lip, 2014

W srode kupowalem oliwę do silnika - zamowienie przez telefon, wygenerowany numer zamówienia, odbiór bez problemu z rabatem ;)
anjas - Czw 10 Lip, 2014

tak sobie myślę - w temacie o zniżkach są dwa numery. Może jeden działa a drugi nie?
Janusz - Czw 10 Lip, 2014

jeden to numer klienta, a drugi to nr karty
anjas - Czw 10 Lip, 2014

jak byś Januszku drogi poczytał wątek to byś zobaczył, że są dwa zupełnie różne numery klienta :)