M - Pon 04 Sie, 2014 qbica - Pon 04 Sie, 2014 ileż razy można mu dawać kolejne szanse na powrót? widać że dalej się niczego nie nauczył Niemy - Pon 04 Sie, 2014
Czesio napisał/a:
Odpierdol się lamusie.
Anonymous - Pon 04 Sie, 2014 Widzę konflikt z paroma osobami jest jednoznaczna z konfliktem z całym forum. Tak wiem bla bla bla , forum jest prywatne jak się nie podoba to wypad , spoko nie będę sobie psuł krwi internetowymi gówno burzami.
I nie wiem może się mylę ale od ostatniego ostrzeżenia nie uważam moich postów za ogólnie mówiąc nic niewnoszące do tematu , nie wiem co powiecie na posty Niemego , który w momentach gdy byłem pełnoprawnym użytkownikiem , nie postował o niczym innym niż o użytkowniku "Czesio"
pozdrawiam
Mateusz (Czesio)
PS. Niemy , obicagnij mi fiuta M - Pon 04 Sie, 2014 Mozesz teraz isc poplakac na fejsika.Niemy - Pon 04 Sie, 2014
Ancymon napisał/a:
pozdrawiam
Mateusz (Czesio)
PS. Niemy , obicagnij mi fiuta
podaj mi tylko adres, przyjadę, będzie obciągańsko Barejka - Pon 04 Sie, 2014 Niemy, Barejka - Pon 04 Sie, 2014 po czesiu juz tylko
zapalmy znicz na czesc jego konta na hoczhecie [*][*]Jakarti - Pon 04 Sie, 2014 Adieu
A ic w... tango milonga was79 - Wto 05 Sie, 2014 <oddala się w stronę zachodzącego słońca>Barejka - Wto 05 Sie, 2014 dzisiaj widzialem prawdziwego buca, zazwyczaj jak stoi sie w korku to albo kierowca ustepuje jednosladom lub jest neutralny. Wychodzila pielgrzymka i cale solidarnosci stalo, za mna stal koles (chyba w nocy nie poruchal) i ustawil sie tak zeby nie puscic zadnego motocykla. W koncu jak wychylil sie troche zeby zobaczyc co sie dzieje i zobaczyl ze z prawej lyka go motor z pelna premedytacja skrecil kolami i uniemozliwil mu przejazd. Jeden skuterem sie zcwanil i wzial go z drugiej strony to ten jebniety zaczal na niego trabic ze dwoch zwracalo mu uwage, zero reakcji. Dopiero ja gdy juz przejechalismy swiatla i sie rozluznilo od razu wyskoczyl na lewy pas zeby mnie wyprzedzic, ale tutaj zachowalem sie jak on sam i w zajechalem mu droge, a mas chooju w dupe yebany to on mnie z prawej, nawet sie nie spojrzal dopiero jak sie z nim zrownalem na kolejnych swiatlach zatrabilem i gdy spojrzal ujrzal soczysty srodkowy palec a chooj mu w dupe, musialem sie wygadac faldzip - Wto 05 Sie, 2014 lepiej uwazaj z tymi fakami, bo jak takiemu jednemu burakowi w bmw, co sie burzyl, ze ktokolwiek inny poza nim smie jechac w promieniu 10km, moja żona pokazala faka, to najpierw nam zajechal droge i juz wysiadal do nas, a jak go minelismy, to nas ganial i wymachiwal teleskopowa pałą przez otwarte okno...Janusz - Wto 05 Sie, 2014
Barejka napisał/a:
dzisiaj widzialem prawdziwego buca, zazwyczaj jak stoi sie w korku to albo kierowca ustepuje jednosladom lub jest neutralny. Wychodzila pielgrzymka i cale solidarnosci stalo, za mna stal koles (chyba w nocy nie poruchal) i ustawil sie tak zeby nie puscic zadnego motocykla. W koncu jak wychylil sie troche zeby zobaczyc co sie dzieje i zobaczyl ze z prawej lyka go motor z pelna premedytacja skrecil kolami i uniemozliwil mu przejazd. Jeden skuterem sie zcwanil i wzial go z drugiej strony to ten jebniety zaczal na niego trabic ze dwoch zwracalo mu uwage, zero reakcji. Dopiero ja gdy juz przejechalismy swiatla i sie rozluznilo od razu wyskoczyl na lewy pas zeby mnie wyprzedzic, ale tutaj zachowalem sie jak on sam i w zajechalem mu droge, a mas chooju w dupe yebany to on mnie z prawej, nawet sie nie spojrzal dopiero jak sie z nim zrownalem na kolejnych swiatlach zatrabilem i gdy spojrzal ujrzal soczysty srodkowy palec a chooj mu w dupe, musialem sie wygadac
uwielbiam taka agresje z za szyby Kamill - Wto 05 Sie, 2014 Trzeba pamiętać i mieć w pogotowiu tel, odpalasz kamerę i połowa delikwentów mięknie, a na druga połowę masz dowód w sprawie
Z drugiej strony, kto takie 106 turbo dogoni Vlodarsky - Wto 05 Sie, 2014 A po trzecie zawsze te bmw...