Poszukuję profesjonalnej firmy, która obkleja samochody firmowe - wbrew pozorom Google nie pomaga w znalezieniu dobrej firmy. Jeśli masz kontakt godny polecenia - let me know. Preferowana W-wa, Białystok od biedy Poznań lub Wrocław.
ktoś coś?
to podstęp! Czesio się nabrał, chciał pomóc i wyleciał M - Pią 08 Sie, 2014 Wyleciał bo panuje tu totalitaryzm i autorytaryzm, M musi odejść!EmerytRs2 - Pią 08 Sie, 2014 ale nie faszyzm !! M - Pią 08 Sie, 2014 Kaczyzm!Niemy - Pią 08 Sie, 2014 Wyleciał, to wyleciał, na ch*j drążyć temat?!
Wyleciał, bo był debilem.PiTT - Czw 14 Sie, 2014 http://turystyka.wp.pl/ka...,wiadomosc.html Jakarti - Czw 14 Sie, 2014 jak lecielismy na fuerte to ludzie, ktorzy siedzieli obok Asi (siedziala przy oknie) zwrocili sie do niej tak: Pani sobie przykryje plecy bo od okna to ciagnie po nerkach
dziekuje
pozdrawiam
zanet PiTT - Czw 14 Sie, 2014 przyznaj sie ze zostawiles plemniki w basenie Jakarti - Czw 14 Sie, 2014 nie tylko! Janusz - Czw 14 Sie, 2014
Jakarti napisał/a:
jak lecielismy na fuerte to ludzie, ktorzy siedzieli obok Asi (siedziala przy oknie) zwrocili sie do niej tak: Pani sobie przykryje plecy bo od okna to ciagnie po nerkach
to co ona miała na sobie ze jej ludzie uwagę zwracali ?? Jakarti - Czw 14 Sie, 2014 siedziala juz w kostiumie kapielowym Januszku
tak jak Ty w wannie Janusz - Czw 14 Sie, 2014 praktyczna dziewczyna ja też zawsze na wakacje jadę odrazu w kąpielówkach, a w kieszeni mam szczoteczkę do zębów, i jestem pewny że mi bagaż nie zginie PiTT - Czw 14 Sie, 2014 i na wszelki wypadek skarpety do sandałów jakby okazało się że po nogach ciągnie Jakarti - Czw 14 Sie, 2014
Janusz napisał/a:
jadę odrazu w kąpielówkach, a w kieszeni mam szczoteczkę do zębów
fajne kapielowki z kieszeniami Kamill - Czw 14 Sie, 2014