To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Jakarti - Pon 25 Sie, 2014

Jimek nominowany :)
http://natemat.pl/114445,...e-wygrywa-polak

PiTT - Pon 25 Sie, 2014

Jimek powinien zrobic nagranie na zlocie HH.org :D
Kamill - Pon 25 Sie, 2014

PiTT - Pon 25 Sie, 2014

mam wrazenie ze cls zapi@rdalal dosc grubo bo jeszcze ludzie uciekali z przejscia... nie mowiac o tym ze chyba na czerwonym
Jakarti - Pon 25 Sie, 2014

zagapil sie i tyle
sensacje robio :lol2:

M - Pon 25 Sie, 2014

Bankowo pani prawnik lub notariusz trzymając telefon jedną ręką i prowadząc od pół godziny pogawędkę o dupie maryni - zagapiła się i zajebała.
Kamill - Pon 25 Sie, 2014

M napisał/a:
Bankowo pani prawnik lub notariusz trzymając telefon jedną ręką i prowadząc od pół godziny pogawędkę o dupie maryni - zagapiła się i zajebała.

+1 Chciałem właśnie to napisać

Bonczek - Pon 25 Sie, 2014

Ciekawe... A może to Boguś z M3? Rajdowiec i pirat drogowy!
Vlodarsky - Wto 26 Sie, 2014

O co chodzi z tym Bogusiem Bonczek ?
faldzip - Wto 26 Sie, 2014

M napisał/a:

+1
Kiedyś czytałem jakis artykuł gościa co w szpitalu pracuje czy na pogotowiu, w kazdym razie przyjmuje ludzi po wypadkach, że to właśnie tak wygląda - najbardziej niebezpieczna grupa kierowców, to nie są piraci w BMW, tylko panie w srednim wieku, które "się zagapiły" i jebły...

kamil - Wto 26 Sie, 2014

To był lekarz a artykuł ma milion lat ;) tak czy siak w statystykach tak pewnie wychodzi
M - Wto 26 Sie, 2014

Artykuł pamiętam ale codziennie widzę takie panie jak napierdalają przez telefon i walą przez przejścia dla pieszych na których są ludzie, stoją na zielonym w miejscu aż ktoś nie zatrąbi, jadą jak pijane zupełnie bezmyślnie. To jest chleb powszedni.
A czemu nie są napiętnowaną grupą społeczną, bo żyjemy w świecie stereotypów i ludzi którzy nie myślą samodzielnie i nie obserwują świata.

PiTT - Wto 26 Sie, 2014

to prawda ze kobiety maja mniej wypadkow... bo karwa je powoduja i nawet nie zauwazaja :rotfl:
roj - Wto 26 Sie, 2014

no muszę przyznać, że nie wiem co napisać o_O

Barejka - Wto 26 Sie, 2014

mistrz wraca ;D cos jak testoviron ;D byloby niezle kombo jakby sie jeszcze palila :rotfl: