CHRZANEK - Wto 18 Gru, 2007 PumaRST: mamy tutaj takiego kolege który o momencie wie wszystko...
Mysle że sporo ciekawych dyskusji na ten temat przed Wami.
Silnik VW w fordzie to dla mnie zdrada... Jakoś lubie swapy ale w obrębie jednej marki.
W przeciwnym wypadku już bym mial B20 w swoim pugu rasta - Wto 18 Gru, 2007 CHRZANEK, jaka zdrada
A co do toru, to ja zgłaszam się jako reprezentant niebieskiego owala.
Z przyjemnością was złoję - nawet na torze kartingowym nox - Wto 18 Gru, 2007
rasta napisał/a:
Z przyjemnością was złoję - nawet na torze kartingowym
Kozak....
przyszło roczny lublin (przy tej ilości osob może już kielce trzeba będzie organizować) może być ciekawy M - Wto 18 Gru, 2007 Oby z dużej chmury był też duży deszcz.CHRZANEK - Wto 18 Gru, 2007 Ostatnio też był taki jeden co obiecywał że wszystkim "włoży"... no i słowa dotrzymał
A na możliwość konfrontacji na torze to trzeba zasłużyć ...Anonymous - Wto 18 Gru, 2007 hehe - ale się chłopaki napompowali podczas witania nowych .
Co do wlaki na torze to na początek zapraszam do mojej fiesty na przejażdżkę . Zrozumiecie co to znaczy walka ( w tym przypadku z samym sobą i z autem ) . Moja fiesta jest z 1981 roku a zawieszenie tkwi konstrukcyjnie w początku lat 70-tych . i choćbym niewiem ile stabów dał ( teraz są dwa ) i jak kombinował z zestrojeniem zawiasu to do prowadzenia tego auta trzeba mieć po prostu sepcjalne prawojazdy ( na stare trupy i wanny do 200 litrów ) .
Cwiartka to także nie do końca żywioł moejgo auta - Puma dysponuje duzo większą mocą i nawet moja waga ( 750 kg ) nie zrekompensuje tego .
Macie tu cuś w wieku mojej padliny ?
Do czego zatem służy Interceptor ? - do sprawiania max przyjemności z jazdy jego twórcy i jednocześnie kierownikowi czyli mnie .
Co do dragu - drag jest nefajny wśród znafcuf czyli tych co się farbują na prawdziwych sportowców a ich max doświadczenia związane z torem to upalanie jakiegos burakowiska typu techniczna w łodzi i zasłyszany gdzieścytat Colina że : Na zakrętach ścigają sięszybcy kierowcy , na prostych szybkie samochody " . Przyjedźcei chłopcy na MotoKopytko - ja byłem jako widz ( czarna zaniemogłą w drodze pękł dzwon skrzyni biegów i problemy z elektryką ) i poczujcie ten klimat , rozmowy ludzi którzy sami dłubią swoje auta i to czasem do naprawde grubych proektów i atmosferę jaka tam panuje .
Oczywiście sa wyjątki i zdarza się jełop albo dwóch ( ale pewnei tak jak w driftingu który jest teraz najbardziej kul i fszyscy dritują i w wyścigowcach torowcach , na których sporo ludzi sięfarbuje )
Znam wyścigofca torofca który wyśmiewając moją wizytę na zawodach na 1/4 mili po przejściu do technicznych aspektów auta zapytał czemu dałem turbosprężarkę za silnikiem i pokazał na alternator :\ no cóż ...
Moja dewiza jest taka - czowiek jest wart tyle ile robi a nei tyle ile mówi . A jeżeli ktoś robi coś ciekawego to nawiążę z nim nić porozumienia bez względu czy jest torowcem , czy dragowcem czy drifterem .
Co do zawódów w piciu - hmm jaką lokalizację proponujecie ? ( i proszę bez textów o pojemnościach spożytych bo to mi zalatuje klasą JebakTeoretyk ) Spotkamy się i zobaczymy kto ile może Anonymous - Wto 18 Gru, 2007
CHRZANEK napisał/a:
A na możliwość konfrontacji na torze to trzeba zasłużyć ...
ee - to do mnie ?Niemy - Wto 18 Gru, 2007
Żółwik Tuptuś napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
A na możliwość konfrontacji na torze to trzeba zasłużyć ...
ee - to do mnie ?
chodzi o to ze na tor jada tylko klubowicze
...no chyba ze niebiescy, pomaranczowi i czerwoni wystosuja oficjalne zaproszenie
staramy sie byc klubem fajnych gosci z szybkimi autami, a nie jedynie internetowymi onanistamirasta - Wto 18 Gru, 2007 No to panowie powiem, wam tak, że na napewno Puma, Żółwik nie są "internetowymi onanistami" i więcej czasu spędzają w warsztacie niż na sieci. Ja ich znam i wiem jedno - wszystko sami zrobili w swoich samochodach! Czego nie mogę powiedzieć o sobie - ja wyłożyłem kasę na lade i odebrałem gotową furę...
Ilu z obecnych na forum samodzielnie uturbiło sillnik N/A, he ??
Jak raz się pojawiłem na RallySprincie to tylko subaru i lancer dał mi radę - LOLWyniki!CHRZANEK - Wto 18 Gru, 2007 "nowi" wyluzujcie
Bariera MY / WY jest tylko w tym temacie bo są starzy i są nowi.
Kończmy już to przydługie powitanie i zapraszam do udzielania sie na forum
Kto sam dlubie przy aucie i ma wiedze techniczną zapraszamy do działu techniczne.
Kto lubi rywalizację zapraszamy do działu Motorsport.
Kto lubi patrzeć na ładne autka zapraszamy do PMR
A kto szuka czegoś dla intelektu to również mamy coś dla niego w Kulturce.
Zapraszam wszystkich do Shoutbox'a i opuśćmy ten dział bo chyba już sie nie tylko przywitaliśmy ale i rozpoczęliśmy integrację r26rulez - Wto 18 Gru, 2007
gratuluje szybkiego samochodu. I witam nowych bo zapomnialem ze to temat powitanrasta - Wto 18 Gru, 2007
r26rulez napisał/a:
bo reszta jechała pewnie jakos padlina
Masz rację LOL - kilka pugów, saxo i jakieś punto HGT Anonymous - Wto 18 Gru, 2007 Rasta - znamy się od dawna ( i to w realu ) a to że wyłożyłeś kasę zamiast sam dłubać to poprostu wybór drogi ( nie każdy musi sam budować swojego potwora ) . Nigdy tego nie ukrywałeś ,ale jeżeli chodzi o wiedzę - szacunek .
Drugi raz szacunek za ogarnianie auta . Pamiętam jeszcze jak jeździłeś mk4 po torze w ZG . Było na co popatrzeć .
Co do mojej fiesty - pełen homemade na podzespołach marki kutas ( chodzi o pochodzenie nie o jakość ) do tego zabawa w warsztacie u kumpla z początkami bez żadnej wiedzy ( z wykształcenia jestem chemikiem )
Historia auta od momentu zeswapowania pierwszego 1.6 n/a poprzez podówjne gaźniki i wtrysk od opla , po uturbianie i RST . ( przydługie ale może ktoś przeżyje )Anonymous - Wto 18 Gru, 2007
CHRZANEK napisał/a:
"nowi" wyluzujcie
Jak pisał Puma - jesteśmy wyluzowani . To normalne że nas sondujecie .
A my Was
CHRZANEK napisał/a:
"Bariera MY / WY jest tylko w tym temacie bo są starzy i są nowi.
no nie do końca - przed chwilą padł text że na tor trzeba zasłużyć . ale spoko - nie czepiam się więcej
ps: moje pierwsze wypociny musicie znosić już w dziale techniczneJakarti - Wto 18 Gru, 2007 witam wszystkich nie powitanych, a tymczasem kazdy post nie zwiazany z