możliwe zeby tyle nowka kosztowała na 23% ?Bonczek - Czw 11 Gru, 2014 Urządzenia pochodzą z ekspozycji - służyło jako demo , możliwe zakurzenia , ślady oglądania , zabrudzenia , posiada folię na wyświetlaczu jest w 100% sprawny !
Objęte są roczną gwarancją od dnia wysyłki.
!!! U NAS NIE RYZYKUJESZ !!!
MASZ 10 DNI NA ZWROT
JEŻELI Z JAKICHKOLWIEK PRZYCZYN POSTANOWISZ ZWRÓCIĆ TOWAR , MASZ NA TO 10 DNI A MY BEZ KONIECZNOŚCI DODATKOWYCH WYJAŚNIEŃ ZWRÓCIMY CI PIENIĄDZEMoRToN - Czw 11 Gru, 2014 kurva ślepy jestem Bonczek - Czw 11 Gru, 2014 Od tych ljedów KarQ - Czw 11 Gru, 2014 Zwrot nie dotyczy przedsiebiorcow, chyba, ze bedzie wadliwy, niezgodny z opisem itp itd.PiTT - Czw 11 Gru, 2014
w zyciu bym nie kupil patrzac jak ludzie katuje te telefonu i macaja swoimi brudnymi łapskami
pudelko zastepcze, wolalbym kupic juz uzywke od 1 wlascicela uzywajacego z glowaRasputin - Czw 11 Gru, 2014
MoRToN napisał/a:
No albo 4s bo widze z ejuz rozsadnie kosztuje
Mam białą 4 w stanie mint od kobity na sprzedaż. Wygląda jak nówka (cały czas miała folie ochronna na wyswietlaczu oraz obudowę z tyłu). Od 4s różni sie tylko gorszym aparatem
Edit: już nie aktualne. Wystawiłem wczoraj na allegro po 2 min poszedł.MoRToN - Pią 12 Gru, 2014 raczej tylko nowka.
Za ile ida od ręki ? Bonczek - Pią 12 Gru, 2014
MoRToN napisał/a:
raczej tylko nowka.
Za ile ida od ręki ?
1400 - jak wszystko rasta - Pią 12 Gru, 2014 Nic kosztuje 100 pln wszystko inne 1400 pln Rasputin - Pią 12 Gru, 2014
MoRToN napisał/a:
raczej tylko nowka.
Za ile ida od ręki ?
Mój był prawie jak nowy Puściłem go za 450zł.Miniac - Sob 13 Gru, 2014
Rasputin napisał/a:
Od 4s różni sie tylko gorszym aparatem
Bez jajec - proszę PiTT - Nie 14 Gru, 2014 tez pamietam ze to nie tylko aparat bo mialem jeden i drugi
a poza tym zaraz skonczy sie wsparcie na 4 i dupa z aktualizacjami Miniac - Nie 14 Gru, 2014 Skonczylo sie 4ry aktualizacje temu. rasta - Pon 15 Gru, 2014 Zmajoma sprzedaje 4s w igła stanie jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam na PW.