Kenet - Wto 30 Wrz, 2014 To chyba nie ten, tamten nazywał auto księżniczk± czy jako¶ tak M - Wto 30 Wrz, 2014 Andrzej - podinspektor - ja pamietam Kamill - Wto 30 Wrz, 2014
was79 napisał/a:
Kenet napisał/a:
Tam był temat dobry typa, który tak się pałował na swoj± mazdę, że zakrawało to na chorobę psychiczn±
Jakim trzeba być frajerem żeby nazwać swoje auto was79 - Wto 30 Wrz, 2014 Andrzej podinspektor, Keneczino, Kamillmx-5. To zapraszam do tematu GHL o sprzedaży zrobimy ruch w interesie zanim dostanę bana PiTT - Wto 30 Wrz, 2014 to ja bede Piotr&Pawel
bede szukal auta dla siebie i partneraKamill - Wto 30 Wrz, 2014 I'm in
Bede adminem tego burdelu, login mx5klubpolska.pl anjas - Wto 30 Wrz, 2014
M napisał/a:
Andrzej - podinspektor - ja pamietam
o karwa, zapomniałem już o tym
co to było? Jaka¶ jazda na forum policyjnym z tego co pamiętam was79 - Wto 30 Wrz, 2014 o już zaczyna się ruch w temacie, wmieszał się w dyskusję nasz± z kamillem jaki¶ kolo M - Wto 30 Wrz, 2014
anjas napisał/a:
M napisał/a:
Andrzej - podinspektor - ja pamietam
o karwa, zapomniałem już o tym
co to było? Jaka¶ jazda na forum policyjnym z tego co pamiętam
Dzik nagrał policjantów na jagiellońskiej i był temat na forum policyjnym, policjanci oczywi¶cie uważali że nic się nie stało i takie tam.kamil - Wto 30 Wrz, 2014 czekam na Piotra i Pawła anjas - Wto 30 Wrz, 2014
M napisał/a:
Dzik nagrał policjantów na jagiellońskiej i był temat na forum policyjnym, policjanci oczywi¶cie uważali że nic się nie stało i takie tam.
a rzeczywi¶cie was79 - Wto 30 Wrz, 2014 buehehe wojtka jdm już wielbicie M - Wto 30 Wrz, 2014 Moze zrobimy tam kolko wzajemnej adoracji was79 - Wto 30 Wrz, 2014 Załóżcie jaki¶ temat w nasze mazdy, z fejkowym zdjęciem, że dopiero kupili¶cie. Będziemy wielbić grupowo i dawać dobre rady!11anjas - Wto 30 Wrz, 2014 Kamill, black pudding