anjas - Czw 02 Paź, 2014 A jak tam Wasza aktywność na forum MX-5?
Ja powoli nabijam posty.Kamill - Czw 02 Paź, 2014 Ja muszę odpocząć od monitora w tym miesiącu, albo komuś stanie się krzywda.Janusz - Czw 02 Paź, 2014 ja ciagle nie dostałem maila aktywacyjnego was79 - Czw 02 Paź, 2014
anjas napisał/a:
A jak tam Wasza aktywność na forum MX-5?
Ja powoli nabijam posty.
Jaki nick?
Ja próbuję podkurwić w temacie ghl, ale nikt nie chce dać się w pyskówkę ze mną anjas - Czw 02 Paź, 2014 tym razem jestem szarikmichool_vt - Czw 02 Paź, 2014 jest tam gdzies temat gdzie sie koniuja jakie to mx-5 jest niesamowite? bo pasowałoby wsadzić kij w mrowisko M - Czw 02 Paź, 2014 Może przeniesiemy się do jakiegoś niewidzialnego wątku? Tu wszystko widać.anjas - Czw 02 Paź, 2014
M napisał/a:
Może przeniesiemy się do jakiegoś niewidzialnego wątku? Tu wszystko widać.
+1M - Czw 02 Paź, 2014 Dobra zrobiłemSibu - Czw 02 Paź, 2014 Temat widzę, ale nie mogę w nim pisać Niemy - Czw 02 Paź, 2014 z innej beczki...
Wszystko zrozumiem, ale dlaczego do misia kolargola na TVN TURBO poszczają mecze tych kopaczo-biegaczy? Kamill - Czw 02 Paź, 2014 No dokładnie. Mogli by dawać powtorki swoich programów albo tg. Albo kapitana bombę.Siadly - Czw 02 Paź, 2014 TVN Turbo skończyło się wcześniej niż Kubica.Barejka - Czw 02 Paź, 2014 kubica wypada dobrze na kazdym rajdzieKamill - Czw 02 Paź, 2014 Kup i zrob jest bardzo fajne. Nie wiem czy to ich autorski pomysl czy zapożyczony.
Legendy prl duzy plus. Reszta to proby naśladowania tg i jakiś miałkie testy aut.
Zakup kontrolowany jeszcze przejdzie.
Ogólnie trend jest taki że cała tv idzie w coraz większe gówno. Wielkie show, pajacowanie, celebryci które przysłaniają totalny brak treści. Nawet discovery, większość ich aktualnych programów można by było zmieścić w 10% czasu.
Jedynie bbc się trzyma.