Marek23 - Wto 18 Gru, 2007 Witam wszystkich nowych...i bardzo żałuję, że spóźniłem się na tą piękną dyskusję.
Rasta, podejmuję wyzwanie, oes, szybki, będę przez weekend w Wawie to można by się na pierwsze obwąchiwanie zgadać.rasta - Czw 20 Gru, 2007
Marek23 napisał/a:
Rasta, podejmuję wyzwanie, oes, szybki, będę przez weekend w Wawie to można by się na pierwsze obwąchiwanie zgadać.
No to git co do weekendu to można się styknąć Anonymous - Czw 20 Gru, 2007 Panie i Panowie LOL moderator lub marynarz co przepłynął czerwone morze LOL
zróbcie tutaj ciut porzadku - moze wydzielcie temat na techniczne lub OT
DZIEŃ DOBRY w czwartek k-mart - Czw 20 Gru, 2007 Po analizie problemu z naszym drogim adminem eM'eM'eM, dowiedzialem sie ze nie tylko mi funkcja wydzielania chwilowo nie dziala, wiec cierpliwosci koledzy Anonymous - Czw 20 Gru, 2007 Witam
Mam na imie Marcin... jezdze dlubanym cinquecento, ale w przyszlym roku chcialbym zmienic auto na troche wieksze i bezpieczniejsze, dlatego powoli rozgladam sie za jakims hh )
Od paru dni przegladam Wasze archiwum i czuje, ze dlugo tutaj zabawie
Wesolych SwiatM - Czw 20 Gru, 2007 Witamy witamy Michał - Czw 20 Gru, 2007 siema
jaki sej ? gwint jest ?OSKAR - Czw 20 Gru, 2007 witam,witam
wreszcie posiadacz dlubanego CC.
milo bedzie i napewno tu nie zginiesz CHRZANEK - Czw 20 Gru, 2007
OSKAR napisał/a:
milo bedzie i napewno tu nie zginiesz
Dopóki Kondzio sie nie dowie że jeździsz CC
Witam i ja.
Opowiadaj o "cienkim" bo widac że to 1,2 więc z serią to za duzo wspólnego nie ma Anonymous - Czw 20 Gru, 2007
Michał napisał/a:
siema
jaki sej ? gwint jest ?
cc a nie sej
Gwintu nie ma, siedzi na fk -70/-50 i amorach pzm-1.Anonymous - Czw 20 Gru, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Witam i ja.
Opowiadaj o "cienkim" bo widac że to 1,2 więc z serią to za duzo wspólnego nie ma
na centomanii mowimy na to seria
1.2 8v seryjnie 73KM, u mnie podlubana glowica, dopasowane kolektory, bardzo lekkie kolo, walek ostrzejszy, kopia dolotu abarth'a, wieksza przepustnica i program pod to.
Jakos sie odpycha, ale bez rewelacji
W srodku 2 kubly, szelki i pusty tyl.
tutaj fotki (nieaktualne juz niestety, bo gleba inna i felgi inne)
http://www.centomania.pl/...trona&user=empeCHRZANEK - Czw 20 Gru, 2007 Szkoda że felgi inne bo "ruskie" to klasyka
1,2 ma wyższy blok (chyba) udalo sie zmieścić dolot ??
No i widze że nadaleś autku "young look" - niezla zmyla.
Mój kumpel Krzysiek Tobiasz, mial kiedyś tez srebrne CC tylko 1,2 Turbo - (opisywane w GT i nie tylko ) - efekt 120KM, no i naklejka "young" na tylnej klapie rozwalala mnie na maxa saxorulez - Czw 20 Gru, 2007 empe - kojarzy mi sie z raperem..
witam.
zamieniaj szybko seja na jakeiś HHOSKAR - Czw 20 Gru, 2007 no i pieknie.
a hamowalec cc po wszystkim modach??OSKAR - Czw 20 Gru, 2007