PiTT - Śro 17 Gru, 2014 cholera, musze zmienic zdanie co do sony... dzisiaj ogladalem z3 i musze przyznac ze nadaje sie i to bardzo
wykonanie i jakosc ekranu
chyba pogonie tego swojego g3 lukp - Śro 17 Gru, 2014 moja zona tez oglądała białego sony Z3 i tez sie jej podobal , tylko to trochę to dużezefir - Śro 17 Gru, 2014 kurde z3 podobno szybko lapie temperature,
uzywa ktos note4??
dzis dostalem wkoncu sensowna oferte z tmobile na abonament
mam do wyboru lg g3, sony z3, htc m8, samsuns s5 i note4
i jakies iphony ale to nie wchodzi w gre PiTT - Śro 17 Gru, 2014
zefir napisał/a:
kurde z3 podobno szybko lapie temperature,
uzywa ktos note4??
dzis dostalem wkoncu sensowna oferte z tmobile na abonament
mam do wyboru lg g3, sony z3, htc m8, samsuns s5 i note4
i jakies iphony ale to nie wchodzi w gre
g3 tez niby sie przegrzewal a nic takiego nie zauwazylem
m8 ma bardzo dobre opinie i chyba jest najszybszy w calej stawce
g3 ma swietny wielki wyswietlacz 5.5" w obudowie o wymiarach telefonow 5-5.2"
samsung z miejsce bym odrzucil, note4 niby fajny, ale po cholere chodzic z tabletem w kieszeni
chetnie bym potestowal m8 i z3 zeby wyrobic sobie zdanie na ich temat
do g3 nie mam wiekszych uwag poza tym ze uzytecznoscia nawet nie zbliza sie do ajfona... tak samo z precyzja ekranu
pisanie smsa albo maila na g3 zawsze konczy sie tym ze 100 razy musze poprawiac, na ajfonie ktory ma mniejszy ekran wszystko wklepuje tak jak nalezy... szkoda ze tak sie wszyscy w testach zachwycaja parametrami jakosci a nie widzialem zeby ktos pisal o precyzji zefir - Śro 17 Gru, 2014 ogladalem note4 i rozmiarem mocno mnie nie zabił, niestety z1 ktora teraz ma jest od niego ciut ciezsza i niewiele mniejsza. z3 poprawili rozmiar i wage, ale przegrzewanie kumpel mi w pracy pokazał.
wezme note4 i go sprzedam jak cos i kupie htc m8, bo jest w mega cenach narazie a ja go moge miec za smieszna kase.PiTT - Śro 17 Gru, 2014 a w jakiej sieci bierzesz?
moze ja bym odkupil m8
mozemy w rozliczeniu za g3 zefir - Śro 17 Gru, 2014 tmobile
biore note4
a g3 wogole nie bralem pod uwage, bawilem sie nim i slabo na tle konkurencji wypadaPiTT - Czw 18 Gru, 2014
zefir napisał/a:
tmobile
biore note4
a g3 wogole nie bralem pod uwage, bawilem sie nim i slabo na tle konkurencji wypada
nie to nie
a czemu g3 wypada slabo? ja wlasnie gdzie nie czytalem i tez z wlasnych obserwacji wychodzi ze nie odbiega od konkurencji a nawet ja bije ze wzgledu na wyswietlacz 5.5" o mega rozdzialce...qbus - Czw 18 Gru, 2014
lukp napisał/a:
moja zona tez oglądała białego sony Z3 i tez sie jej podobal , tylko to trochę to duże
to czemu nie z3 compact?
Moja Klaudia ma Z1... zdjecia zyleta, szybkosc reakcji niesamowita... telefon przez rok uzytkowania zawiesil sie tylko raz was79 - Czw 18 Gru, 2014 A co ma Tata Klaudii?zefir - Czw 18 Gru, 2014
PiTT napisał/a:
zefir napisał/a:
tmobile
biore note4
a g3 wogole nie bralem pod uwage, bawilem sie nim i slabo na tle konkurencji wypada
nie to nie
a czemu g3 wypada slabo? ja wlasnie gdzie nie czytalem i tez z wlasnych obserwacji wychodzi ze nie odbiega od konkurencji a nawet ja bije ze wzgledu na wyswietlacz 5.5" o mega rozdzialce...
dla mnie zbyt malo przejrzyste menu, plus uklad calej nakladki. Samsung mi bardziej przypadl do gustu. Sony ma najlepsza nakladke ale chce sprawdzic note4 na codzien. Jak nie podpasuje wyladuje na sprzedaz, bo HTC M8 wypada najlepiej w testach, ale nie moge sie do tego telefonu przekonac. Note4 mega spodobal mi sie rysik, bo dosyc czesto notuje sporo rzeczy i chyba najlepszy wyswietlacz jaki widzialem.anjas - Czw 18 Gru, 2014 poza tym rysikiem można się fajnie podrapać po jajkach, też mam Note'a to wiem.zefir - Czw 18 Gru, 2014 nie chcialem o tym pisac, ale nie dawało mi to spokoju - czy można? ale widze że morzna!anjas - Czw 18 Gru, 2014 moszna!PiTT - Czw 18 Gru, 2014 no dobra, ktos uzywal z3?