PiTT - Wto 28 Paź, 2014 uczciwy sprzedawca
powinnismy takie haslo wrzucic na kolejna edycje koszulek + foto
bob.dsk - Wto 28 Paź, 2014
Rasputin napisał/a:
No dokładnie. Na forum się tam podniecają że z czego oni to ulepili a to po prostu zwykły przeszczep. Kupili za grosze złomka dla papierów, zajebali ładną sztukę i tyle. Idę o zakład,że w 100% jest bezwypadkowa i żaden miernik nic nie wykaże. No chyba,że w okolicy kielicha Jakby mieli to robić to by im 200tys zabrakło.
Myślę że 200 by zabrakło. Ostatnio znajomy miał przygodę Cayen na autostradzie i obił troszkę auto plus coś w zawieszeniu. Fakt że wszystko z ubezpieczenia ale serwis wycenił na 140K was79 - Wto 28 Paź, 2014 Widać promo jesienne mieli Cartoon - Czw 30 Paź, 2014 http://www.infoulice.um.w...=objazd&id=1205
czy tych debili już zupełnie porąbało?Bonczek - Czw 30 Paź, 2014 Jeszcze te pedały na rolkach zara!EmerytRs2 - Czw 30 Paź, 2014 niedługo na longboardach beda pomylony w masie
kazdy robi to co lubi.PiTT - Czw 30 Paź, 2014 czytalem o tym, w krakowie chyba tak samo jest
po prostu komus bardzo zalezy aby robic innym na zlosc
proponuje aby taki rowerzysta w ramach umocnienia swojej zajawki zapierdalal cala zime rowerem i nie mial prawa wstepu do komunikacji miejskiej
a tak na serio, wszystko jest dla ludzi, ale jak ktos jest po prostu zlosliwym siurem ktory wybiera najgorszy z mozliwych terminow dla swojej zabawy to nie mamy o czym rozmawiac
ciach bajera i ogien
Barejka - Czw 30 Paź, 2014 to jest dobre Na trasie przejazdu mogą występować chwilowe zatrzymania w ruchu pojazdów.
jak normalnie na codzien jest ciasno to w piatek jutro cala warszawa stanie PiTT - Czw 30 Paź, 2014
Barejka napisał/a:
to jest dobre Na trasie przejazdu mogą występować chwilowe zatrzymania w ruchu pojazdów.
jak normalnie na codzien jest ciasno to w piatek jutro cala warszawa stanie
to nic ze piatek... ale to ostatni dzien przed swietem, wiec i tak bedzie masakra bo juz robia jakies objazdy, barierki itd
do tego czesc ludzi juz wczesniej jezdzi po grobach...
co ma w bani czlowiek ktory jest na tak za tym dniem do organizowania masy krytycznej to chyba kazdy sam sobie potrafi odpowiedziec...
w sumie stolica wolnych i bezproblemowych ludzi, wolnosc, milosc, rowery Święty - Czw 30 Paź, 2014 widzieliście kiedyś takiego kutafona (rowerzystę) który przestrzega przepisów o ruchu drogowym?EmerytRs2 - Czw 30 Paź, 2014 Nie sam często je łamie, ale wypraszam sobie te epitety.PiTT - Czw 30 Paź, 2014
Święty napisał/a:
widzieliście kiedyś takiego kutafona (rowerzystę) który przestrzega przepisów o ruchu drogowym?
to juz inny temat do rozmowy
sam nieraz jadac na rowerze i czekajac na zielone swiatlo na przejscu jestem swiadkiem jak "kozak" rowerowy przecina kazde skrzyzowanie na czerwonym...
mistrzami dla mnie sa jednak kolarze ktory po ciemku zapierdzialaja na swoich hipsterskich pojazdach bez zadnego oswietlenia...
serio takich ludzi mi nie szkoda... szkoda mi tylko tych co im sie lakier porysuje
mowie zarowno o tych od czerwonych swiatel jak i tych bez oswietleniaKenet - Czw 30 Paź, 2014 Brak słów, brak słów. Pedłoterroryści. Mam nadzieję, że prognoza się pomylony i jutro będzie lało od 18, albo lepiej grad.PiTT - Czw 30 Paź, 2014
EmerytRs2 napisał/a:
Nie sam często je łamie, ale wypraszam sobie te epitety.
rozumiemy ze to w formie zartu piszesz?
bo skoro tak lubisz lamac przepisy to powiedz nam gdize jest roznica pomiedzy jazda na czerwonym swietle rowerem przez skrzyzowanie a samochodem?
przejazd na czerwonym przez przejscie rowerowe stawiam na rowni z pieszymi, wiec w drodze wyjatku mozna przymknac oko
ale chyba kazdy widzial idiote na rowerze co przecina skrzyzowanie na czerwonymEmerytRs2 - Czw 30 Paź, 2014 pewnie to ja byłem.
polecam, w wawie dużo adrenaliny
żarcik, żarcik
serio, wiecie dlaczego ta trasa? nowe asfalty na radzymińskiej i targowej. teraz radzymińska przeżywa druga streetracingową młodośc