Kenet - Czw 18 Gru, 2014 Nie, ale miałem Compacta!
Sztasburgem mode: on PiTT - Czw 18 Gru, 2014
Kenet napisał/a:
Nie, ale miałem Compacta!
Sztasburgem mode: on
taa?? a co miales na nim nagrane?
Kamill - Czw 18 Gru, 2014 Bart ma z4, wiec może on Coś podpowie.MoRToN - Czw 18 Gru, 2014 Dobra karawa musza cos kupić nał
z3 mini odpada bo to w cenie 4s wiec nie ma o czym mówić.
Jak z tym LG jeszcze ? Te mini wersje nie sa jakos mocno okrjone wzgledem noramlnych ?PiTT - Czw 18 Gru, 2014 lg g2 podobno jest ok i do tego mniejszy od g3
ogladalem dzisiaj soniaka z2 i z3... jednak mialem mylne wrazenie, nie pasuje mi ani ekran ani menu... do tego te wielkie niewykorzystane krawedzie...
ze te s5 w sklepie tak dobrze smigaja w trybie demo
normalnie jakby tak dzialaly caly czas to chyba jednak bym sie na niego skusil mimo wszystko pP - Pią 19 Gru, 2014 morton
1. z3 compact kosztuje 2k, 4s kosztuje 1,3k. moze Ci chodziło o z1 compact? generalnie te mini od sony nie są okrojone sprzętowo, są tylko po prostu mniejsze gabarytowo, mam osobiści z1 compact i polecam, topowe podzespoly a obsluzysz spokojnie 1 reka
2. z1 compact vs 4s to przepaść sprzętowa na korzyść tego pierwszegoanjas - Pią 19 Gru, 2014
pP napisał/a:
topowe podzespoly a obsluzysz spokojnie 1 reka
zoptymalizowany pod redtubewas79 - Pią 19 Gru, 2014 Człowiek kerfur poleca!1
zefir - Pią 19 Gru, 2014 najwiekszym plusem Sony i jego compactow jest to ze pakuja te same zajebiste peryferia do mniejszego rozmiaru.
LG G2 mini jest spoko, ma go moja Kasia, ale szybkoscia dupy nie urywa.PiTT - Sob 20 Gru, 2014 jesli ktos jeszcze nie kupil prezentu http://allegro.pl/lg-g3-g...4916308934.html
a ja zaczynam testowac S5, dam znac czy bedzie do sprzedania niebawem czy zostanie chwile dluzej MoRToN - Sob 20 Gru, 2014 dobra kupilem g2 mini, ozbaczymyMoRToN - Sob 20 Gru, 2014
pP napisał/a:
morton
1. z3 compact kosztuje 2k, 4s kosztuje 1,3k. moze Ci chodziło o z1 compact? generalnie te mini od sony nie są okrojone sprzętowo, są tylko po prostu mniejsze gabarytowo, mam osobiści z1 compact i polecam, topowe podzespoly a obsluzysz spokojnie 1 reka
2. z1 compact vs 4s to przepaść sprzętowa na korzyść tego pierwszego
z3 compact 1,5 a 4s 1,2. Jakos nie chce mi sie wierzyć ze z1 jest szybsze od 4s no ale ani tego ani tego nie miałem.
Spox, dzieki za podpowiedzi.Anonymous - Sob 20 Gru, 2014 W telefonie (galaxy s2) porysowała mi sie bardzo szybka na obiektywie,zdjęcia wychodza jak za mgłą,w serwisie powiedzieli ze to integralna część z obiektywem i wymiana to kilka stówek,prawdą jest to,bo jakoś nie wierze?wyminieniał to ktoś?Kenet - Sob 20 Gru, 2014 Rabi nie jest to prawda. Można wymienić samo "szkiełko" i zaślepkę aparatu czy jak to tam się nazwie.