To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Bonczek - Sob 01 Lis, 2014

Ja jebie :)

http://natemat.pl/122407,...nie-slyszelismy

Janusz - Sob 01 Lis, 2014

Bonczek napisał/a:
Ja jebie :)

http://natemat.pl/122407,...nie-slyszelismy

ktoś ma chyba problemy z logicznym myśleniem ;/ jakim cudem tacy ludzie odnoszą "sukces" i trzepią sałate.. to tego nie ogarniam..

Kamill - Sob 01 Lis, 2014

Może nie tak szokujące jak od PiTT-a z kamerki, ale też jest ostro.

PiTT - Sob 01 Lis, 2014

ciekawe o co poszlo, ja bym chyba po takich kilku przyhamowaniach wjechal typowi w dupe tak zeby jeszcze przodem wyjebal w barierki
wszystko nagrane na kamerze, widac ze specjalnie hamuje
piekna sprawa :D

PiTT napisał/a:
ja bym chyba po takich kilku przyhamowaniach wjechal typowi w dupe tak zeby jeszcze przodem wyjebal w barierki
wszystko nagrane na kamerze, widac ze specjalnie hamuje
piekna sprawa :D

O tym samym pomyślałem :rotfl:

PiTT - Sob 01 Lis, 2014

wbije szpile w kierowcow stolicy... ale po prostu tu we wrocku jest to niespotykane... nie wiem moze mam takie szczescie, ale jedyne przewinienia jakie obserwuje to czasami zdarza sie komus wbic na skrzyzowanie z innego pasa, czasami nie uzywaja kierunkow... ale nigdy nie spotkalem takiego chamskiego zachowania jak obserwowalem przez te wszystkie lata w wawie
wierze ze to jednak nie warszawiaki tylko wiesniaki ktore sprowadzily sie do stolycy, wziely auto w lizingu i czuja sie panami swiata
zachowanie to wskazuje i nie sa to pojedyncze przypadki
za kazdym razem jak jestem w wawie to spotykam to nagminnie
to tak poza tematem ;)

PiTT napisał/a:
wierze ze to jednak nie warszawiaki tylko wiesniaki ktore sprowadzily sie do stolycy,

taaa, bo do Wrocka nikt ze wsi nie wyemigrował.... OBUDŹ SIE !! :P przecież w każdym duzym polskim miescie, większość ludzi to napływ z okolicy. A juz w gole wkurwia mnie gadanie o tych rdzennych warszawiakach ?? jakich rdzennych ?? kurwa.... przecież tego miasta NIE BYŁO !! wszystko odbudowały te słynne SŁOIKI z okolicy, które potem sie tam osiedliły...

może napisane wyraźnie, ale luźna guma panowie :P

Czyli jednak to wie cała Polska procz rdzennych :rotfl:
Anonymous - Sob 01 Lis, 2014

racja ;) moja babcia,rdzenna warszawianka w 47 wyprowadzila sie do Wrocka

Też pracowała w domu mediowym?
PiTT - Sob 01 Lis, 2014

Janusz napisał/a:
PiTT napisał/a:
wierze ze to jednak nie warszawiaki tylko wiesniaki ktore sprowadzily sie do stolycy,

taaa, bo do Wrocka nikt ze wsi nie wyemigrował.... OBUDŹ SIE !! :P przecież w każdym duzym polskim miescie, większość ludzi to napływ z okolicy. A juz w gole wkurwia mnie gadanie o tych rdzennych warszawiakach ?? jakich rdzennych ?? kurwa.... przecież tego miasta NIE BYŁO !! wszystko odbudowały te słynne SŁOIKI z okolicy, które potem sie tam osiedliły...

może napisane wyraźnie, ale luźna guma panowie :P

nie pisalem nigdzie ze tak nie jest, oczywiscie pelno jezdzi tu ludzi z okolic, ale ich mozna poznac po gamoniowym/gamoniowatym zachowaniu ale nie chamskim
to jest cos czego nie zrozumiesz dopoki nie poznasz, wiec Janusz zycze Ci zebys nie musial tego doswiadczyc na wlasnej skorze bo jestem przekonany ze w swojej okolicy czegos takiego nie spotykasz ;)
czemu Was to boli? kazdy mocno jedzie po "warszawiakach", ja zawsze tez ostro jezdzilem po chamach ze stolicy - oczywiscie nie mozna generalizowac, ale tu poziom prostactwa na drodze jest wrecz niesamowity
teraz mam porownanie w zyciu codziennnym a nie wizycie weekendowej w innym miescie i wypowiadanie sie na podstawie jednej trasy

Kamill napisał/a:

O ja jebie :rotfl:

PiTT - Sob 01 Lis, 2014

wrocław :lol2:

PiTT napisał/a:
wbije szpile w kierowcow stolicy... ale po prostu tu we wrocku jest to niespotykane...

PiTT napisał/a:
ale nigdy nie spotkalem takiego chamskiego zachowania jak obserwowalem przez te wszystkie lata w wawie

PiTT napisał/a:
wierze ze to jednak nie warszawiaki tylko wiesniaki ktore sprowadzily sie do stolycy, wziely auto w lizingu i czuja sie panami swiata

PiTT napisał/a:
oczywiscie pelno jezdzi tu ludzi z okolic, ale ich mozna poznac po gamoniowym/gamoniowatym zachowaniu ale nie chamskim
to jest cos czego nie zrozumiesz dopoki nie poznasz

czyli chamy wyjezdzają tylko do stolicy ?? a do innych miast normalni ludzie czy o co chodzi bo sie pogubiłem ??

PiTT napisał/a:
czemu Was to boli? kazdy mocno jedzie po "warszawiakach", ja zawsze tez ostro jezdzilem po chamach ze stolicy - oczywiscie nie mozna generalizowac, ale tu poziom prostactwa na drodze jest wrecz niesamowity

Anonymous - Sob 01 Lis, 2014

Kamill napisał/a:

Jesli bardzo Ci potrzebna informacja dotycząca zawodu mojej babci to prosze bardzo-była stolarzem.Jeszcze cos chcesz wiedziec?