GeKo - Sob 01 Lis, 2014 Ekhmm... We Wrocławiu nie ma podziału na rdzennych i słoiki, Bo od 1945r Każdy tam jest sk±d¶ a nie z Wrocławia. PiTT - Sob 01 Lis, 2014
Janusz napisał/a:
PiTT napisał/a:
wierze ze to jednak nie warszawiaki tylko wiesniaki ktore sprowadzily sie do stolycy,
taaa, bo do Wrocka nikt ze wsi nie wyemigrował.... OBUD¬ SIE !!
Janusz jak juz tak szczegolowo analizujesz to czytaj ze zrozumieniem
nigdzie nie napisalem ze do Wrocka nie wyemigorwali ze wsi
z takim wybiorczym cytowaniem idealnie bys sie nadawal na redaktora niezaleznej.pl
Kamill jesli poczules sie urazony to przepraszam, oczywiscie nie dotyczy to osob ktore znam i ktore wiem ze nie sa chamami Kamill - Sob 01 Lis, 2014
PiTT napisał/a:
Janusz napisał/a:
PiTT napisał/a:
wierze ze to jednak nie warszawiaki tylko wiesniaki ktore sprowadzily sie do stolycy,
taaa, bo do Wrocka nikt ze wsi nie wyemigrował.... OBUD¬ SIE !!
z takim wybiorczym cytowaniem idealnie bys sie nadawal na redaktora niezaleznej.pl
Kamill jesli poczules sie urazony to przepraszam, oczywiscie nie dotyczy to osob ktore znam i ktore wiem ze nie sa chamami
Urażony, na hh,
Ale to i tak chyba nie o mnie chodziło bo ja nic nie pisałem, pewnie urażony poczuł się Go¶ćAnonymous - Sob 01 Lis, 2014 oj tam oj tam,od razu urażony,jak mi sie bedziesz babci czepiał to ci najzwyczajniej w ¶wiecie przypierdole PiTT - Sob 01 Lis, 2014 hehe, zaczyna sie era pelikana Mrozu - Sob 01 Lis, 2014
Kamill napisał/a:
Urażony, na hh,
Ale to i tak chyba nie o mnie chodziło bo ja nic nie pisałem, pewnie urażony poczuł się Mrozu
dobre prawie się na to złapałem Anonymous - Sob 01 Lis, 2014 no to teraz juz ma obowi±zkowy wpierdulMrozu - Sob 01 Lis, 2014 hahaha złapałe¶ się Barejka - Sob 01 Lis, 2014 Mrozu - Sob 01 Lis, 2014 od ostatniego razu jak Cie widziałem trochę się opaliłe¶ Kamill - Sob 01 Lis, 2014 Hyhy Barejka - Sob 01 Lis, 2014 Mrozu, i skuter kupilem Jakarti - Nie 02 Lis, 2014 Kamill,
Tobie tak zajezdzal? Co mu zrobiles EmerytRs2 - Nie 02 Lis, 2014
Kamill napisał/a:
Ale to i tak chyba nie o mnie chodziło bo ja nic nie pisałem, pewnie urażony poczuł się EmerytRs2
\
nie z moim miejscem urodzenia, zameldowania, zamieszkania.
ps. nie interesuję się sytuacj± mieszkaniowo-meldunkow± innych, bo za dużo mam własnych problemów.
Janusz - Nie 02 Lis, 2014
PiTT napisał/a:
ziom, najpierw piszesz ze takie chamstwo jest tylko w warszawie, a potem ze wierzysz w to ze to wina ludzi którzy tam przyjechali z okolicznych wioch.... Wiec logicznie myslac ze skoro do wrocka tez duzo takich przyjechało to czemu we wrocku nie ma chamstwa a w wawie jest ??
nie rozumiem gdzie tu jest brak czytania ze zrozumienem, chyba ze sam nie rozumiesz co piszesz
a tak serio, to koniec gównoburzy, i tak nie jeżdze po Wawie,