To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

PiTT - Nie 02 Lis, 2014

Janusz napisał/a:
PiTT napisał/a:
Janusz jak juz tak szczegolowo analizujesz to czytaj ze zrozumieniem
nigdzie nie napisalem ze do Wrocka nie wyemigorwali ze wsi
z takim wybiorczym cytowaniem idealnie bys sie nadawal na redaktora niezaleznej.pl

ziom, najpierw piszesz ze takie chamstwo jest tylko w warszawie, a potem ze wierzysz w to ze to wina ludzi którzy tam przyjechali z okolicznych wioch.... Wiec logicznie myslac ze skoro do wrocka tez duzo takich przyjechało to czemu we wrocku nie ma chamstwa a w wawie jest ??

nie rozumiem gdzie tu jest brak czytania ze zrozumienem, chyba ze sam nie rozumiesz co piszesz :P

a tak serio, to koniec gównoburzy, i tak nie jeżdze po Wawie, ;p

jak logicznie pomyslisz to wywnioskujesz ze w okolicy warszawy mieszka po prostu wiecej chamstwa niz w innych regionach
moze to kwestia samego miasta ktore zmienia czlowieka i nagle cichy żuczek staje sie kozakiem
na serio ziomek nie wiem o co chodzi, ale to jest fakt
porownaj sobie skale naplywowcow do wawy a innych miast
kazdy jedzie do stolicy robic kariere a nie np do wrocka albo katowic...
do tego dochodzi zycie na wysokich obrotach a to sprzyja agresji
kazdemu sie spieszy, wiec aby zyskac na czasie odpierdzielaja najrozniejsze dziwne manewry ktore w rezultacie powoduja jeszcze wieksze zamieszanie na drogach

Bonczek - Nie 02 Lis, 2014

http://pokolenieikea.com/...takimi-dupkami/
PiTT - Nie 02 Lis, 2014

historia pewnie wyssana z palca :D
ale spoko, niech kazdy sobie pisze co mu sie podoba
zawsze mnie rozbialy takie niesamowite historie co to spotykaja ludzi i od razu na fejsa wrzucaja
w sumie wyobraznia jest cenna cecha :)

bizon - Nie 02 Lis, 2014

rabarbar napisał/a:
+1
niestety ten smród bedzie sie za nami ciagnął do konca życia,choc ja mam gorzej bo nie dośc ze honda to jeszcze bmw-czyli nie dość ze pedal to jeszcze debil

:rotfl: :*

Kamill - Nie 02 Lis, 2014

W skrócie, strona zbiera z internetu wszystkie niezabezpieczone kamery internetowe (np z niezmienionym hasłem od producenta) i kataloguje je na podstawie IP.
Trochę wolno chodzi, ale można złapać takie kwiatki jak poniżej ;)
http://www.insecam.com/cam/bycountry/PL/

PiTT - Pon 03 Lis, 2014

nic sie nie dzieje...
co w tym fajnego? taka cyfrowa wersja obserwatorow okiennych? :rotfl:

Kenet - Pon 03 Lis, 2014

Niedługo zima, więc będzie stream z Paśnika pełnego dzików :lol2:
Kamill - Pon 03 Lis, 2014

Zakłady przemysłowe, sklepy, urzędy, zaplecza, magazyny, składy itp.
Jest kilka kamer gdzie stoi opuszczony magazyn a w środku full sprzętu budowlanego, albo pusty niestrzeżony plan na środku pola.
Złote narzędzie dla złodziei.
Nie mówiąc już o mieszkaniach prywatnych, ciekawe ile osob puka się przed kamerą w nieświadomości :rotfl:

was79 - Pon 03 Lis, 2014

Fajna ta strona - ludzie to są matołki jednak :rotfl:

was79 - Pon 03 Lis, 2014

sóf jest - można wjeżdżać na chatę
http://www.insecam.com/cam/view/17803/

PiTT - Pon 03 Lis, 2014

o to dobre jest :D
tylko zastanawiam sie po co komu kamerka przemyslowa w prywatnym mieszkaniu :>

To są kamerki internetowe. Kupujesz, wpinasz do sieci np po wifi jak laptopa i później możesz oglądać chałupę jak jesteś na wakacjach przez stronę w przeglądarce.
Niestety jak ktoś nie zmieni standardowego hasła 12345 to trafia na tą stronę :lol2:

PiTT - Pon 03 Lis, 2014

no kumam, tylko jakos tak mocno wysoko sa zamontowane, wiec nie sa zapewne przy kompie
po prostu glosno sie zastanawiam po co takie cos sobie w domu montowac

Może źle napisałem że internetowe, to nie są kamerki jak do skype, do tej kamery nie musisz miec komputera, wpinasz do prądu, ustawiasz hasło do wifi i zapominasz, byle gniazdko 230v było w pobliżu, więcej nic nie potrzebujesz, ew otworzyć port na routerze żeby dostać się z zewnątrz po www. Moze sobie wisieć gdzie tylko wifi sięga.
Cartoon - Pon 03 Lis, 2014

http://allegro.pl/listing...=seng-v0-e-1021