Jazda próbna tylko dla zdecydowanego z gotówką i to na miejscu pasażera.
z jednej strony rozumiem,ale z drugiej nie kupiłbym auta bez jazdy za kierownicą.
w takim razie nigdy bys nie kupil nowej octy rs i pewnie innych "usportowionych" modeli aut ktorych zwyczajnie nie ma do jazd testowych
To zapraszamy do Krk, tutaj jest Octa RS na jazdy próbne i to nie od Marka23, tylko w salonie lukp - Śro 04 Lut, 2015 We Wrocławiu bida , nigdzie nie maja octavi Rs do jazdy próbnej Anonymous - Śro 04 Lut, 2015 ale widziałem ze mają merca a45 amg u frączaka,mozna by ogarnąć jakiegoś test drajwa lukp - Śro 04 Lut, 2015 Właśnie tez go widziałem i zastanawiałem się czy testowy czy jakiegoś klienta lukp - Śro 04 Lut, 2015 A sorki ja u wróbla byłem PiTT - Śro 04 Lut, 2015
arssss napisał/a:
Jak ma cala kwotę i zostawi ja na czas jazdy to niech jeździ jak chce. PITT nowe samochody to trochę inna bajka. Jak na sprzedaż była 1000KM supra to nikt takich uwag co do jazdy próbnej nie robił.
spoko
ale tak bezczelnych sqrwysynow jak salon skody to nie spotkalem jeszcze
na wejsciu kazdy ma cie w dupie i udaje ze jest zawalony robota
jak zagadasz to laskawie powie Ci co jest dostepne i wyraznie zaznacza ze nic nie da sie stargowac (koorwa taki tekst to moze odpuscic albo zamienic na np. dodamy jedynie zapach do auta )
na pytanie czy maja rs'y do jazd testowych patrza jakbys chcial przeleciec im corke... jeden nawet zapewnial ze w calej Polsce nie ma... szkoda ze nie powiedzial ze na calym Swiecie
generalnie chyba bym sie zle czul jezdzac do serwisu skody, juz ich skrzywione ryje mnie wkurwiaja
co prawda bylem tylko w kilku (3-4 roznych) salonach skody, ale musze przyznac ze jest gorzej niz w fordzie...
inny temat to szkolenia sprzedawcow... wiekszosc salonow chyba postawilo na ekspres do kawy zamiast wyslac ludzi na platne szkolenie... wyjatkiem jest tu nadal lex... bez znaczenia ktory salon czy miasto, poziom obslugi TOP
a tak na marginesie, jezdzil ktos focusem st w tej ostatniej budzie co jest tez w kombi?
250KM chyba styka?dzik - Czw 05 Lut, 2015 Raz byłem w salonie skody, miałem kryzys i chciałem kupić rozsądny samochód. Gość rozwalony w fotelu robił wrażenie obrażonego koniecznością rozmowy bo samo się wszystko sprzedaje i mają zamówienia na pół roku.pcs - Czw 05 Lut, 2015 z 10 lat temu zapragnalem nabys fabie rs, po 20 minut czekania, az ktos raczy porozmawiac na pytanie o rs czlowiek zareagowal jakbym chcial zakupic a-grupowego kit cara. Zadnego na oczy nie widzial, zadnego w Wawie nie bylo nawet zobaczyc a gosc mi wytlumaczyl, ze kupowanie tego auta to bzdura bo 15tys taniej mozna kupic wersje 1.9 100km do tego boxa i pare dodatkow i niczym sie nie beda roznic. Co ciekawe to ten ulap, ktory chcial mi wcisnac wyszedl raptem 2tys taniej od RSa katalogowo i mial bebny z tylu.Jakarti - Czw 05 Lut, 2015 pcs,
niedawno bylem w salonie forda
w sumie pisałem o tym ale zszokowala mnie "rada" sprzedawcy
chcialem kupic auto za ok 60k ale trzeba bylo czekac i "generalnie nikt tego nie kupuje" wiec doradzal zebym kupil za 45 to co jets na placu.PiTT - Czw 05 Lut, 2015 poza jednostkami ktore moze faktycznie zyja na prowizji i im zalezy to cala reszta sprzedawców ma na klienta serdecznie wywalone...
ja rozumiem że sporo się dzieje i może wylecieć z głowy wysłanie oferty, ale przecież od tego są notatniki i długopis... wystarczy notować i wywiązywać się z obietnic
idealna sytuacja dla nich jest taka jak w moim przypadku, przyjezdza klient i pyta co jest na placu... ok, dorzucicie opony zimowe to biere... Kamill - Czw 05 Lut, 2015 Idealna sytuacja jest taka że sprzedawca ma prowizje od sprzedaży i nie 50zł. Wtedy dealer jest zadowolony bo ma obrot, klient bo jest obsłużony i sprzedawca bo ma hajs.
Gorzej jak nie ma aut na stanie, wtedy każdy będzie miał cię w dupie.michool_vt - Czw 05 Lut, 2015 ostatnio pojezdziłem po salonach i skoda rzeczywiście odstaje w obsłudze w porównaniu do reszty, ale mistrzem świata był gość w salonie mazdy kraków, pojebany jadąc na zapleczu salonu chciał pokazać jaka to mazda 3 jest "zrywna"... poszarpał za kierownice, powciskał gaz i efekt był taki, że już mu latare w ryło chciałem wypłacić...
najlepsze jest, że potem z centrali dzwonią i się pytają czy obsługa się podobała was79 - Czw 05 Lut, 2015 Może jakiś narkoman i miał wizje?Jakarti - Czw 05 Lut, 2015 miales wizje?
was79 - Czw 05 Lut, 2015 Nie, paszport polsatu