lukp - Śro 11 Lut, 2015 Marek23 a jak z trakcja w takim rs? Ja jeździłem cupra 280, fajnie się to odpycha.106 - Śro 11 Lut, 2015
Marek23 napisał/a:
michool_vt napisał/a:
kiedy pojedynek z m3?
Za 4500 zmieniam olej(zmieniam co 15 000) i wtedy wjezdza program na 290-300 koni. Wtedy moge leciec i jestem pewny swego
ja nie wyjezdzam swoim jak Marek jezdzi po Krakowie Marek23 - Śro 11 Lut, 2015
lukp napisał/a:
Marek23 a jak z trakcja w takim rs? Ja jeździłem cupra 280, fajnie się to odpycha.
Trakcja jest ok, w zasadzie najgorzej jest przy około 4000 obrotów,wtedy jest największy nagły przyrost mocy,ale ja tam nie narzekam. Podobno Octa Stage 0,5 z Compsportu jedzie ciut lepiej niż seryjna nowa Cupra 280. Ale mi styka nawet seria, choć jak można to trzeba dłubać
106, będzie ćwiara PiTT - Śro 11 Lut, 2015 a ja coraz bardziej przekonuje sie do jakiegos wysokiego skurwiela i najlepiej z hakiem i orurowaniem
jakis czas temu ktos mi zaparkowal mocniej na tylnym zderzaku gdzies na miescie... debilizmem jest ze te chromowane wstawki w zderzaku potrafia sie odksztalcac
jest to jawne ciagniecie kasy bo wiadomo ze przy kazdym puknieciu ta listwa jest do wymiany
u mnie na szczescie jest praktycznie niewidoczne zalamanie na tej listwie i wale to
ostatnio patrze a tu kolejne slady na zdekarzu... nosz karwa fa
kupilbym takiego wielkiego zloma to przynajmniej bym sie cieszyl z czyjejś ułomności za kierownica Marek23 - Śro 11 Lut, 2015 Takim tokiem myślenia to najlepiej trenować jakieś Mau Tai, jeśli chodzi o sytuacje na drodze.Barejka - Śro 11 Lut, 2015 PiTT, saxo Ci sprzedam za 4k to nie bedzie go szkoda PiTT - Śro 11 Lut, 2015 no nie bardzo ma to cos wspolnego z kontaktem bezposrednim
zawsze cos sie dzieje i nie ma swiadkow
to tak jakby ktos Cie lal jak spisz... sztuki walki nie pomoga jak nie ma napastnika Rasputin - Czw 12 Lut, 2015 Kup sobie videorejestrator z czujnikiem ruch. Sa takie z dwoma kamerkami w zestawie. Masz wtedy przód i tył obstawiony
Tańsza metoda. Kup od Jakartiego Micrę i miej wszystkich w dupie. Ja właśnie dlatego kupiłem tego kapcia bo w przeciągu jednego miesiąca dwa razy ktos mi przerysował tylny zderzak i spierdolił. Raz pomalowałem ale jak dwa dni później znowu się to powtórzyło to uznałem,że taniej wyjdzie kupic taką Micrę niż raz w miesiącu malować zderzak (300zł).Jakarti - Czw 12 Lut, 2015 A bangla juz wsystko bez zarzutu?
Ja astre traktuje tak samo
Moze to i smieszne ale parkuje gdzie jest miejsce a nie tam gdzie " bezpiecznie"
W clio zawsze szukalem najlepszego miejsca.. bezsens siema - Czw 12 Lut, 2015 Nowy dział trzeba będzie zakładać:
"Pimp My Wrak"Anonymous - Czw 12 Lut, 2015 No wreszcie dotarło ze auto jest do jezdzenia a nie przejmowania sie nim Kenet - Czw 12 Lut, 2015 Jeździłem wrakami zanim to było modne! Anonymous - Czw 12 Lut, 2015 ja to wrakami nawet do europy zachodniej sie zapuszczałem
choc pierwszego fura miałem niezłego-7 letnie reno 19 na gnójPiTT - Czw 12 Lut, 2015
Rasputin napisał/a:
Kup sobie videorejestrator z czujnikiem ruch. Sa takie z dwoma kamerkami w zestawie. Masz wtedy przód i tył obstawiony
Tańsza metoda. Kup od Jakartiego Micrę i miej wszystkich w dupie. Ja właśnie dlatego kupiłem tego kapcia bo w przeciągu jednego miesiąca dwa razy ktos mi przerysował tylny zderzak i spierdolił. Raz pomalowałem ale jak dwa dni później znowu się to powtórzyło to uznałem,że taniej wyjdzie kupic taką Micrę niż raz w miesiącu malować zderzak (300zł).
mam taki, co prawda monitoruje tylko przod
wiec co mi po tym jak ktos z tylu przyrysuje
do uruchomienia trzeba uderzenia a nie obtarcia... jak widac nie ma rady jedynie orurowanie + hak
ale jest tak jak pisal Kuba, szukanie bezpiecznego miejsca a nie najblizej
niestety to sie nie sprawdza i mistrzem sciagania innych aut bylo moje audi lukp - Czw 12 Lut, 2015 PiTT nie przejmuj się , mi gość w piątek w clio w "pupe" lekko wjechał , zonie mercedesa ktoś zderzak przetarł i uciekl, kochany Wrocław.
PiTT, rabarbar proponuje wziąć octavie rs na testy, a później pójść na piwko