PiTT - Czw 12 Lut, 2015 o dziwo z kazdym kolejnym autem i swoim wiekiem coraz mniej sie tym przejmuje
oczywiscie denerwujace, ale nie jest to powod do placzu
octy rs na testy we wro nie ma jak mnie zapewnil sprzedawca... powiedzial nawet ze w calej Polsce nie ma
a tak na marginesie, jezdzilem volvo xc60 d4... kurde tyle kasy za cos tak przecietnego... to tak jakby rav4 albo cx5 z nieco lepszymi materialami
co trzeba przyznac to fotele max wygodne, ale cena 200-220 za taka wersja jak jezdzilem to przegiecie... w tej kasie mozna wyrwac tourarega albo grand cherokeeAnonymous - Czw 12 Lut, 2015 ale na jakiegos browara to mozemy skoczyćlukp - Czw 12 Lut, 2015 jestem za Anonymous - Czw 12 Lut, 2015 jutro?lukp - Czw 12 Lut, 2015 Raczej następny tydzień PiTT - Czw 12 Lut, 2015 ja mam szpital w domu, wiec teraz odpada, ale tak to bardzo chetnieAnonymous - Czw 12 Lut, 2015 no to ja sie dopasujeRasputin - Pią 13 Lut, 2015
Jakarti napisał/a:
A bangla juz wsystko bez zarzutu?
Ja astre traktuje tak samo
Moze to i smieszne ale parkuje gdzie jest miejsce a nie tam gdzie " bezpiecznie"
W clio zawsze szukalem najlepszego miejsca.. bezsens
Już śmiga jak zła. Nie wymieniałeś w życiu świec to i padły. Wymieniłem też klamkę zewnętrzną bo jak złapał mróz to drzwi lekko przymarzły a że użytkowniczka temperamentna to jej klamka została w ręku
Jedyny jej minus to,że kurwa paruje jak zła!! Cały czas na dmuchawie
Ale idzie lato to i sie okna zacznie otwierać. Ogólnie SUPER fura!!Kamill - Pią 13 Lut, 2015 Rozbierałeś podszybie? Ja w seicento wyciągnąłem stamtąd całe wiadro liści. Mimo iż wcześniej dobrze grzało (ale był dziwny zapach, jak po prasowaniu) to po tym zabiegu wnętrze było suche jak pieprz, nawet w zimę w kilka osób nie parowały szyby.Jakarti - Pią 13 Lut, 2015 Rasputin,
z parowaniem to moze otworz ten zamkniety obieg?
czyli to nawet nie awaria tylko zuzycie czesci eksploatacyjnych. miszczAnonymous - Pią 13 Lut, 2015 moze wymien filtr kabinowyRasputin - Pią 13 Lut, 2015 Obstawiam nieszczelność nadwozia Sam mówiłes bym połatał silikonem uszczelkę szyby przedniej od strony pasażera
Ale jestem leniwy i powiedziałem,że nic nie bede przy nim robił także...musi jeździć z włączonym nadmuchem na full (inne biegi nie działają )Kamill - Pią 13 Lut, 2015 Ależ bym go restaurował Kamill - Pią 13 Lut, 2015 Jak bym był mlody i bez kasy to bym już jechał po nią
http://allegro.pl/bmw-m3-...5088592014.htmlroj - Pią 13 Lut, 2015 Dobra baza! Bez kasy już jestem czekam tylko aż będę młody