jestem stary i bez kasy,jutro chyba podjade oblukać
to musi byc ulep
jak juz ktos sklada 1 auto z kilku to nie moze byc dobrze...
cos zderzak przedni dziwnie opada... taki smutny jakis Anonymous - Pią 13 Lut, 2015 ja uważam ze nie musi,bo choćby moja honda była takim składakiem z kilku,ale w tym przypadku cena na to wskazujeKamill - Pią 13 Lut, 2015
jestem stary i bez kasy,jutro chyba podjade oblukać
+1
Jak bym nie kupił kombi to bym swapował mechanike do siebie i by bylo torowe m3 i uliczne 328 do sprzedania.
A tak jest dobra okazja do kupienia. Kolega nim jezdził bo to auto znajomego znajomego, mówił że napierdziela dobrze.
A i nie jest to 3.0, tylko 3.2, wiec ma kilka fruktów więcej w silniku.
A że swap ze skrzynią i tylnym wózkiem i hamulcami to w zasadzie od m3 sie niczym nie różni, o ile wahacze przednie też poszły z mki.
Co innego jak ktos do 316 wsadza sam sinik ///M, a co innego powyższy swap.Kenet - Pią 13 Lut, 2015 http://allegro.pl/bmw-e36...5067314049.html ja bym tego brał Sibu - Pią 13 Lut, 2015 Brałby jak rolnik pożyczkę na ciągnik.106 - Pią 13 Lut, 2015
Marek23 napisał/a:
106, będzie ćwiara
Marek to TY? bo kapelusz był tak wielki, ze nie moglem poznac
a serio to kierownik nie podjął wyzwania Anonymous - Pią 13 Lut, 2015
Kenet napisał/a:
http://allegro.pl/bmw-e36-330i-compact-m54b30-i5067314049.html ja bym tego brał
nie nie nie,prosze nie wrzucac takich fur,to swapowane m3 tez usunąć,ja jestem bezrobotny a zaczynaja mi chodzic głupoty po głowieJanusz - Pią 13 Lut, 2015
Cytat:
nie nie nie,prosze nie wrzucac takich fur,to swapowane m3 tez usunąć,ja jestem bezrobotny a zaczynaja mi chodzic głupoty po głowie
Rabi kup cos fajnego, to potem odkupie jak $$ uzbieram Anonymous - Pią 13 Lut, 2015 to bierz saxo albo merca Janusz - Sob 14 Lut, 2015
Cytat:
to bierz saxo albo merca
przeca mówie ze coś fajnego, bo z takich samochodów juz mam focusa 3d i poloneza PiTT - Sob 14 Lut, 2015
106 napisał/a:
Marek23 napisał/a:
106, będzie ćwiara
Marek to TY? bo kapelusz był tak wielki, ze nie moglem poznac Obrazek
a serio to kierownik nie podjął wyzwania
karwa co za barwy... to mnie wkoorwia wlasnie w skodach ze bardzo czesto wlasciciele sprawiaja wrazenie jakby to bylo ich pierwsze nowe auto po duzym fiacie ktorego lubili sobie "stjuningowac"