Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Michał - Śro 06 Sie, 2014 tak, lenykoma600 - Czw 07 Sie, 2014 nie ma jak dziura na fotelu . ogólnie dobre fury części w pytę nie drogie. tylko trafić coś co ma ręce i nogialphaOne - Czw 07 Sie, 2014 fajne to czy bez sensu i za drogo i w ogole?
http://www.siescigam.pl/g...io-rs-ragnotti/Janusz - Czw 07 Sie, 2014 za taka kase mozna miec clio z klatka itp alphaOne - Czw 07 Sie, 2014 wiem wiem, ale ono jeszcze musi okresowo po miescie pojedzdzic a po eksperymencie z Honda drugi uzytkownik mi sie na kubel i pasy szelkowe juz nie chce zgodzic:)Janusz - Czw 07 Sie, 2014 ja swoim clio jeździłem na co dzień Marek23 - Czw 07 Sie, 2014 nie bierz tego ragnottiJanusz - Czw 07 Sie, 2014
Cytat:
nie bierz tego ragnotti
Twoje byłe ??alphaOne - Czw 07 Sie, 2014 wlasnie znalazlem info ze w styczniu byl sprzedany za 22K a teraz jest oferowany za 19K, a do tego w miedzy czasie wzrosła mu moc i Vmax. weird...
Ja swoim nadal jeżdżę. Jak jeździ.PiTT - Czw 07 Sie, 2014 kolejny rs na ulicy...
slabe kolo, jaj nie urywa
budzik - Czw 07 Sie, 2014 Widziałem ostatnio niebieskiego sedana z czerwonymi zaciskami i grafitowymi felgami.
Nawet robi jakieś tam wrażenie ale to dalej skoda PiTT - Pią 08 Sie, 2014 sedan zupełnie mi się nie podoba, kombi daje radę, ale bez koła to żaden szał
a co to za sztuka wsadzić ładne koło do każdego dupowozu Kamill - Pią 08 Sie, 2014 A ja się wczoraj dowiedziałem ze istnieje coś takiego jak A3 sedan Na żywo nie wygląda pokracznie jak CLA, czy thalia. Całkiem zgrabnie im to wyszło.
kosmita - Pią 08 Sie, 2014 Jest octa sedan ?