Bonczek - Sob 14 Lut, 2015 Pitt co z nim nie tak? Normalny RS w kombi.PiTT - Sob 14 Lut, 2015 a ten czarny na klapie? moze jeszcze dach i maska w czarny poszedl was79 - Sob 14 Lut, 2015 Ostatni widziałem a8, z łysym w środku, właśnie w takim stylu Kamill - Sob 14 Lut, 2015 Pod casto ostatnio stal cls na ukraińskich. Czarny dach klapa i taki trojkąt na masce ... Auto srebrne.PieQt - Sob 14 Lut, 2015
PiTT napisał/a:
a ten czarny na klapie? moze jeszcze dach i maska w czarny poszedl
A to nie jest jakis pakiet? Widzialem takich wiecej, z takim czarnym na klapieMarek23 - Sob 14 Lut, 2015
106 napisał/a:
Marek23 napisał/a:
106, będzie ćwiara
Marek to TY? bo kapelusz był tak wielki, ze nie moglem poznac Obrazek
a serio to kierownik nie podjął wyzwania
Cos tam klape pokleil...nie ja, ja bym palowal Bonczek - Nie 15 Lut, 2015
PiTT napisał/a:
a ten czarny na klapie? moze jeszcze dach i maska w czarny poszedl
To jest przedłużona tylna szyba która jest ładowana razem z panoramicznym dachem, na żywo w dopasionym RSie wyglada git B-Rey - Nie 15 Lut, 2015 Przedłużana szyba jest dostępna chyba tylko w Rapidzie.B-Rey - Wto 17 Lut, 2015 Ależ to jest mistrz! https://www.silverstoneau...--ex-hans-stucksiema - Wto 17 Lut, 2015 Ktoś szukał Clio Sporta? Do sprzedania jest bordowy Clio II Sport kupiony jakiś czas temu od ziomka Muzykanta. Gość ode mnie z roboty sprzedaje.
14.900 zł 2001 rok.
P.S. Ma instalację podtlenku LPG!!!!! (która o dziwo bardzo dobrze działa)karoluPL - Wto 17 Lut, 2015 troche dużo chce jak za 2001 rok, na dodatek z silnikiem skalanym podtlenkiem LPG.
no ale życze jak najlepiej, rynek clio szrotów zmienia sie 10 razy w miesiącu, tak jak ich ceny więc kto wie, może pójdzie arssss - Czw 19 Lut, 2015 Bardziej do humoru pasuje,ale niech będzie tu
http://otomoto.pl/peugeot...-C35947179.html Mrozu - Czw 19 Lut, 2015 Ładny flock na desce Janusz - Czw 19 Lut, 2015 a do czego służy ta puszka po farbie/smarze koło ręcznego (notabene ręczny tez jest zajebisty) Chloru - Pią 20 Lut, 2015
Mrozu napisał/a:
Ładny flock na desce
Rasta się rozwija
Janusz napisał/a:
a do czego służy ta puszka po farbie/smarze koło ręcznego (notabene ręczny tez jest zajebisty)