a do czego służy ta puszka po farbie/smarze koło ręcznego (notabene ręczny tez jest zajebisty)
Za każdym razem jak zadziała dajesz na mszę
karoluPL - Pią 20 Lut, 2015
Janusz napisał/a:
a do czego służy ta puszka po farbie/smarze koło ręcznego (notabene ręczny tez jest zajebisty)
jest opcja, ze to służy jako interkom, drugą puszkę połączoną sznurkiem trzyma kierowca i takim sposobem ma łączność z pilotem was79 - Pią 27 Lut, 2015 Kolega sprzedaje fajnego SL 500 w dobrych piniondzach:
http://otomoto.pl/mercede...-C36132705.htmlKamill - Pią 27 Lut, 2015 Na takiego to już można konkretnie poruchać.bob.dsk - Pią 27 Lut, 2015
Kamill napisał/a:
Na takiego to już można konkretnie poruchać.
+1 Konrad - Pią 27 Lut, 2015 Zajebisty, zawsze mi się takie podobały chyba od czasów nfs 3 was79 - Pią 27 Lut, 2015 Jakbym nie miał już jednego bezdasznika, to bym go łyknął. Dobra lokata kapitału, ceny na pewno nie będą spadać, a auto jest oryginalne, bez tuningów.PiTT - Pią 27 Lut, 2015 wyglada jakby swoje w zyciu juz przeszedl was79 - Pią 27 Lut, 2015 Zdjęcia robił chyba nieobraną marchewką. Laikowi, który nie kuma, a jedynie foty obczaja, to na pewno nie sprzeda
btw polecam sprawdzić cenę oryg. modułu komfortu MoRToN - Pią 27 Lut, 2015 Kurde, niegdyś moje marzenie. W każdym hamerykańskim serialu bogate bolce sie takim woziły
Wszystkie miały tako kanape tylno ?
Jeździłby
Kamill - Pią 27 Lut, 2015
MoRToN napisał/a:
Kurde, niegdyś moje marzenie. W każdym hamerykańskim serialu bogate bolce sie takim woziły
Zdjęcia robił chyba nieobraną marchewką. Laikowi, który nie kuma, a jedynie foty obczaja, to na pewno nie sprzeda
btw polecam sprawdzić cenę oryg. modułu komfortu
A od czego on tutaj od opuszczania szyb ?
To ma elektryczny dach ?roj - Pią 27 Lut, 2015
karoluPL napisał/a:
Janusz napisał/a:
jest opcja, ze to służy jako interkom, drugą puszkę połączoną sznurkiem trzyma kierowca i takim sposobem ma łączność z pilotem
PiTT - Pią 27 Lut, 2015
was79 napisał/a:
Zdjęcia robił chyba nieobraną marchewką. Laikowi, który nie kuma, a jedynie foty obczaja, to na pewno nie sprzeda
btw polecam sprawdzić cenę oryg. modułu komfortu
a moglby zrobic nawet profi lustrzanka, ale bez photoshopa spasowan i tak nie ogarnie
jak tak wyglada fotel w mercedesie po 170kkm to chyba faktycznie ich jakosc spadla juz wiele lat temu
nie mam interesu aby sie przypierdzielac, ale ta sztuka wyglada jak smietnik już na zdjęciach a to nie wróży dobrze na stan w realu
ogolnie taki SL jest mistrzem i tylko mozna pomarzyc o takim modelu w godnym stanie w swoim garazu Michał - Sob 28 Lut, 2015 michalak kocham cie
kiedy liżemy chodnik ?