To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

was79 - Sob 28 Lut, 2015

PiTT napisał/a:
was79 napisał/a:
Zdjęcia robił chyba nieobraną marchewką. Laikowi, który nie kuma, a jedynie foty obczaja, to na pewno nie sprzeda :rotfl:
btw polecam sprawdzić cenę oryg. modułu komfortu ;D

a moglby zrobic nawet profi lustrzanka, ale bez photoshopa spasowan i tak nie ogarnie :)
jak tak wyglada fotel w mercedesie po 170kkm to chyba faktycznie ich jakosc spadla juz wiele lat temu ;)
nie mam interesu aby sie przypierdzielac, ale ta sztuka wyglada jak smietnik już na zdjęciach a to nie wróży dobrze na stan w realu :/
ogolnie taki SL jest mistrzem i tylko mozna pomarzyc o takim modelu w godnym stanie w swoim garazu :)

Lubię takich fachowców. Do kompletu brakuje jedynie szwagra :rotfl:

Edit:
Nie, w sumie o.k, że są tacy ludzie, przynajmniej rynek klasyków jest dostępny dla normalnego Kowalskiego. Odpice schodzą, a jak ktoś kuma o co chodzi, to kupuje w dobrych pieniądzach :)

MoRToN - Sob 28 Lut, 2015

PiTT napisał/a:
was79 napisał/a:
Zdjęcia robił chyba nieobraną marchewką. Laikowi, który nie kuma, a jedynie foty obczaja, to na pewno nie sprzeda :rotfl:
btw polecam sprawdzić cenę oryg. modułu komfortu ;D

a moglby zrobic nawet profi lustrzanka, ale bez photoshopa spasowan i tak nie ogarnie :)
jak tak wyglada fotel w mercedesie po 170kkm to chyba faktycznie ich jakosc spadla juz wiele lat temu ;)
nie mam interesu aby sie przypierdzielac, ale ta sztuka wyglada jak smietnik już na zdjęciach a to nie wróży dobrze na stan w realu :/
ogolnie taki SL jest mistrzem i tylko mozna pomarzyc o takim modelu w godnym stanie w swoim garazu :)

Jesli przebieg real i blacha bez rudej to jest mimo wszytko chyba okazja. Wnetrze i tak do wymiany na czarne albo bordo :D

Vlodarsky - Sob 28 Lut, 2015

PiTT jesteś typowym Polakiem, który nie widział auta zanim handlarz z komisu zrobi mu detailing. Ktoś kupi jak stoi, odda do magicznej firmy, która za jedyne tysiąc baksów natrze go końskim smalcem za dwa tysiące baksów i wtedy będziesz cmokał jaka lalka i jak tanio ! Jedyne 70 tys zł !! To okazja !!! Wygląda jak nowy na zdjęciach zrobionych aparatem za śrysta baksów, poprawionych fotoszopem za pińcef baksów i do tego się błyszczy i jest czysty !!! Silnik umyty (wiadomo, że jak umyty to szczelny nie ?) No i po takim detejlingu foteli i lakieru spokojnie dla Ciebie z szafy znika 200 000 km - STAN KOLEKCJONERSKI, a jak jeszcze nie będzie Twojej aprobaty to wystawią go nie na allegro tylko na zagranicznym portalu klasyków - wtedy kupujesz w ciemno jak octavie rs :-) :-) :-) :-) wracaj z tego Wrocławia bo Cię tam demoralizują.
was79 - Sob 28 Lut, 2015

To jest właśnie problem, którego Pitt nie rozumie. Klasyków nie kupuje się odczyszczonych, oplakowanych, tylko jak najbardziej oryginały. Lepiej zrobić samemu. Odczyszczenie tego wnętrza to u Noxa to max 500 zł. Nic nie porwane, zniszczone a tylko brudne. Jak chcesz dostawić elementy (kto zna konstrukcje MB, wie jak to funkcjonuje), to na Śląsku na mint nie zapłacisz więcej niż 800-1000. Mechanika tip-top, auto zgodne z vin. A takich smaczków jak oryginalne pierwszo seryjne tylne lampy to już nie zauważył, bo wszysce wymieniają na nowsze :)
Mnie to jednak cieszy, bo w sumie niewielkim budżetem kupuje się fajne sztuki. Ludzie się przerażają niektorymi sprawami, a jak ktoś zna rynek i ceny, to ogarnie to w rozsądnych cenach. Ja na szczęście mam support ekipy z MBfans, bo też pewnych spraw, nie wiedział jak popchnąć do przodu.

EDIT:

Klepałem jak zwierze na tablecie, a Mareczek mnie wyprzedził, sens ten sam :)

MoRToN - Sob 28 Lut, 2015

Karwa nakrciłem sie :rotfl: zrobił by z tego tłustego woza

Anonymous - Sob 28 Lut, 2015

taki SL na dobrym kole jest przechuj,woziłbym sie takim gdyby nie to ze jestem bezrobotny i mi nie wypada
was79 - Sob 28 Lut, 2015

Aż sie boje patrzeć za ile te felgi z foty :D
budzik - Sob 28 Lut, 2015

Ten SL ma najlepszy config ever, lakier tapicera, felga - mistrz :faja:

PiTT - Sob 28 Lut, 2015

troszkę Was chłopaki ponosi :rotfl:
po pierwsze to nie gulwing zeby go kupowac w srednim stanie i za miliony monet przywrocic do stanu salonowego
to sa lata 90te... ok, model fajny, ale kurwa jaki klasyk? :lol2:
Was, Ty masz klasyka bez 2 zdan i tu sie w 100% zgodze ze nie kupuje sie takiego jedynie pod wzgledem blysku lakieru
z tego co wiem to poza Wasem nikt tego auta na oczy nie widzial, wiec Wasze komentarze sa tyle samo warte co moje ;)
nigdy nie kupowalem auta przez "kup teraz", ale przynajmniej zdjecia pozwalaly mi wstepnie weryfikowac czy jest sens wykrecic nr do sprzedawcy
nie wiem o co taka wrzawa, napisalem ze na zdjeciach ma brak spasow, na klapie, drzwiach... no jak dla niektorych to normalna rzecz ze z wiekiem auto sie rozchodzi to nie ma tematu ;)
nie rozumiem tez o co chodzi z tym aparatem... inna rzecz jak auto jest odpicowane i pieknie obrobione foty... ale zazwyczaj taka fura wyglada jak milion $ a w realu jest smietnikiem - patrz. oferty z Gubina i okolic Poznania :D

aha, jeszcze jedno... jakie kurcze 170kkm... no prosze Was, auto z przelotem 170tys nie wyglada tak jak to, tu jesli jest tylko 2x wiecej to dobrze... na serio ktos musial byc dobrym katem zeby tak zajechac kiere i fotel przez 170tys
po prostu jak widze takie kwiatki w ogloszeniach to automatycznie uaktywnia mi sie tryb bojowy... nic personalnego ;)

PiTT - Sob 28 Lut, 2015

dobra nie bede sciemnial, prawda jest taka ze sie najaralem i jade ogladac... nie chcialem zebyscie mi podkupili :rotfl:
michool_vt - Sob 28 Lut, 2015

MoRToN napisał/a:
Kurde, niegdyś moje marzenie. W każdym hamerykańskim serialu bogate bolce sie takim woziły
cos w tym jest :rotfl:
Anonymous - Sob 28 Lut, 2015

to forum potrzebuje świezej krwi,wszyscy tu marzą o starych lexach i mercach albo nowych octach i paskach,zdziadzieliśmy panowie
Bonczek - Sob 28 Lut, 2015

Nie pierdol :d ja bym chciał nowa tajpe ale muszę poczekać aż bedą 2-3 latki. Chyba ze sie powtórzy historia z focusem RS :]
siema - Sob 28 Lut, 2015

Też wypraszam sobie. Jeszcze nie dorosłem do Paska i reszty :rotfl:
was79 - Sob 28 Lut, 2015

Coś mi się zdaje, że klasyki to już jedna z najwybitniejszych form zdziadzienia :lol2: