Zdjęcia robił chyba nieobraną marchewką. Laikowi, który nie kuma, a jedynie foty obczaja, to na pewno nie sprzeda
btw polecam sprawdzić cenę oryg. modułu komfortu
a moglby zrobic nawet profi lustrzanka, ale bez photoshopa spasowan i tak nie ogarnie
jak tak wyglada fotel w mercedesie po 170kkm to chyba faktycznie ich jakosc spadla juz wiele lat temu
nie mam interesu aby sie przypierdzielac, ale ta sztuka wyglada jak smietnik już na zdjęciach a to nie wróży dobrze na stan w realu
ogolnie taki SL jest mistrzem i tylko mozna pomarzyc o takim modelu w godnym stanie w swoim garazu
Lubię takich fachowców. Do kompletu brakuje jedynie szwagra
Edit:
Nie, w sumie o.k, że są tacy ludzie, przynajmniej rynek klasyków jest dostępny dla normalnego Kowalskiego. Odpice schodzą, a jak ktoś kuma o co chodzi, to kupuje w dobrych pieniądzach MoRToN - Sob 28 Lut, 2015
PiTT napisał/a:
was79 napisał/a:
Zdjęcia robił chyba nieobraną marchewką. Laikowi, który nie kuma, a jedynie foty obczaja, to na pewno nie sprzeda
btw polecam sprawdzić cenę oryg. modułu komfortu
a moglby zrobic nawet profi lustrzanka, ale bez photoshopa spasowan i tak nie ogarnie
jak tak wyglada fotel w mercedesie po 170kkm to chyba faktycznie ich jakosc spadla juz wiele lat temu
nie mam interesu aby sie przypierdzielac, ale ta sztuka wyglada jak smietnik już na zdjęciach a to nie wróży dobrze na stan w realu
ogolnie taki SL jest mistrzem i tylko mozna pomarzyc o takim modelu w godnym stanie w swoim garazu
Jesli przebieg real i blacha bez rudej to jest mimo wszytko chyba okazja. Wnetrze i tak do wymiany na czarne albo bordo Vlodarsky - Sob 28 Lut, 2015 PiTT jesteś typowym Polakiem, który nie widział auta zanim handlarz z komisu zrobi mu detailing. Ktoś kupi jak stoi, odda do magicznej firmy, która za jedyne tysiąc baksów natrze go końskim smalcem za dwa tysiące baksów i wtedy będziesz cmokał jaka lalka i jak tanio ! Jedyne 70 tys zł !! To okazja !!! Wygląda jak nowy na zdjęciach zrobionych aparatem za śrysta baksów, poprawionych fotoszopem za pińcef baksów i do tego się błyszczy i jest czysty !!! Silnik umyty (wiadomo, że jak umyty to szczelny nie ?) No i po takim detejlingu foteli i lakieru spokojnie dla Ciebie z szafy znika 200 000 km - STAN KOLEKCJONERSKI, a jak jeszcze nie będzie Twojej aprobaty to wystawią go nie na allegro tylko na zagranicznym portalu klasyków - wtedy kupujesz w ciemno jak octavie rs wracaj z tego Wrocławia bo Cię tam demoralizują.was79 - Sob 28 Lut, 2015 To jest właśnie problem, którego Pitt nie rozumie. Klasyków nie kupuje się odczyszczonych, oplakowanych, tylko jak najbardziej oryginały. Lepiej zrobić samemu. Odczyszczenie tego wnętrza to u Noxa to max 500 zł. Nic nie porwane, zniszczone a tylko brudne. Jak chcesz dostawić elementy (kto zna konstrukcje MB, wie jak to funkcjonuje), to na Śląsku na mint nie zapłacisz więcej niż 800-1000. Mechanika tip-top, auto zgodne z vin. A takich smaczków jak oryginalne pierwszo seryjne tylne lampy to już nie zauważył, bo wszysce wymieniają na nowsze
Mnie to jednak cieszy, bo w sumie niewielkim budżetem kupuje się fajne sztuki. Ludzie się przerażają niektorymi sprawami, a jak ktoś zna rynek i ceny, to ogarnie to w rozsądnych cenach. Ja na szczęście mam support ekipy z MBfans, bo też pewnych spraw, nie wiedział jak popchnąć do przodu.
EDIT:
Klepałem jak zwierze na tablecie, a Mareczek mnie wyprzedził, sens ten sam MoRToN - Sob 28 Lut, 2015 Karwa nakrciłem sie zrobił by z tego tłustego woza
Anonymous - Sob 28 Lut, 2015 taki SL na dobrym kole jest przechuj,woziłbym sie takim gdyby nie to ze jestem bezrobotny i mi nie wypadawas79 - Sob 28 Lut, 2015 Aż sie boje patrzeć za ile te felgi z foty budzik - Sob 28 Lut, 2015
Ten SL ma najlepszy config ever, lakier tapicera, felga - mistrz PiTT - Sob 28 Lut, 2015 troszkę Was chłopaki ponosi
po pierwsze to nie gulwing zeby go kupowac w srednim stanie i za miliony monet przywrocic do stanu salonowego
to sa lata 90te... ok, model fajny, ale kurwa jaki klasyk?
Was, Ty masz klasyka bez 2 zdan i tu sie w 100% zgodze ze nie kupuje sie takiego jedynie pod wzgledem blysku lakieru
z tego co wiem to poza Wasem nikt tego auta na oczy nie widzial, wiec Wasze komentarze sa tyle samo warte co moje
nigdy nie kupowalem auta przez "kup teraz", ale przynajmniej zdjecia pozwalaly mi wstepnie weryfikowac czy jest sens wykrecic nr do sprzedawcy
nie wiem o co taka wrzawa, napisalem ze na zdjeciach ma brak spasow, na klapie, drzwiach... no jak dla niektorych to normalna rzecz ze z wiekiem auto sie rozchodzi to nie ma tematu
nie rozumiem tez o co chodzi z tym aparatem... inna rzecz jak auto jest odpicowane i pieknie obrobione foty... ale zazwyczaj taka fura wyglada jak milion $ a w realu jest smietnikiem - patrz. oferty z Gubina i okolic Poznania
aha, jeszcze jedno... jakie kurcze 170kkm... no prosze Was, auto z przelotem 170tys nie wyglada tak jak to, tu jesli jest tylko 2x wiecej to dobrze... na serio ktos musial byc dobrym katem zeby tak zajechac kiere i fotel przez 170tys
po prostu jak widze takie kwiatki w ogloszeniach to automatycznie uaktywnia mi sie tryb bojowy... nic personalnego PiTT - Sob 28 Lut, 2015 dobra nie bede sciemnial, prawda jest taka ze sie najaralem i jade ogladac... nie chcialem zebyscie mi podkupili michool_vt - Sob 28 Lut, 2015
MoRToN napisał/a:
Kurde, niegdyś moje marzenie. W każdym hamerykańskim serialu bogate bolce sie takim woziły
cos w tym jest Anonymous - Sob 28 Lut, 2015 to forum potrzebuje świezej krwi,wszyscy tu marzą o starych lexach i mercach albo nowych octach i paskach,zdziadzieliśmy panowieBonczek - Sob 28 Lut, 2015 Nie pierdol ja bym chciał nowa tajpe ale muszę poczekać aż bedą 2-3 latki. Chyba ze sie powtórzy historia z focusem RS siema - Sob 28 Lut, 2015 Też wypraszam sobie. Jeszcze nie dorosłem do Paska i reszty was79 - Sob 28 Lut, 2015 Coś mi się zdaje, że klasyki to już jedna z najwybitniejszych form zdziadzienia